Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca III (ide dhe buke per popullin)

:book: Duhet bere zhytja ne libra kuzhine, u pa puna taniii! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ciao Rezi!

Kordelja

Valoris scriptorum

Blendi e ka ngrene mbi ndonje kerthize /pf/images/graemlins/tongue.gif ndaj i ka shijuar aq fort /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

I shkreti djale...sa "keqtrajtohet"... :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

T"ka shku menja per peshk te gjalle mi :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mjeri deti kur hyjme ne me rrjeta... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une vdes per karavidhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ho iher ho ..jepni rezeta gatimi se njohuri me shume per ne te paditurit :angel:

jula

Primus registratum

S'e jep njeri zanatin ketu Tea, maximumi tallen me ne te paditurit dhe kaq.
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ju befte mire, pisa!

Sushi eshte nje nga mbresat me traumatike te jetes sime. Me paragjykim s'kam per ta vene me ne goje.

Kordelja

Valoris scriptorum

O goc /pf/images/graemlins/laugh.gif , mua me ka vajtur mendja per karavidhe dhe sidomos per t'i thehtire me zhurme /pf/images/graemlins/laugh.gif , nese jam perverse nuk eshte faji im, se kulinaria te meson jo vetem recetat, por edhe menyren si hahet edhe me cfare pije shoqerohet edhe ne cilin vaft duhet ngrene cfare...

Kshu, per sushin une di qe lluks eshte te sherbyerit ne barkun e lakuriqte te nje femre me kerthize adeguate /pf/images/graemlins/laugh.gif ...tani se sa e aplikojne kete gje edhe neper familje s'di gje una /pf/images/graemlins/tongue.gif ....akullorja dhe luleshtrydhet me krem s'jane die e e keqe por eshte cik ftohte tashi e me mire te ndizet oxhaku si fillim dhe ta vesh te ndenjuren mbi nje velenxe leshi :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif duke bere kujdes qe te mos rrjedhe asnje pike nen femren /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

rrofsh qe na i vune n'pa se nuk arrinim me i pa ... sa per talljen mire shume do te thote qe paskenit arrit maksimumin e njohurive /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Vete me perjashtove si mundesi /pf/images/graemlins/laugh.gif ..

Shif iher rrotull se mes gjesh ndonje te harkuar me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: /pf/images/graemlins/tongue.gif

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Me imagjinoni mua qe do ta haja sushin ne kerthizen adeguate te nje... :eek: :eek: mashkulli.. :lol:

Behet gje po ta provoj me nje femer??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
lol ishalla eshte i depiluar
porosisni

Kordelja

Valoris scriptorum

Erdhi ky experti i kulinarise /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Te prefte perendia tallonin e ushqimores pas atij te mishit /pf/images/graemlins/laugh.gif ...rri se kush te duron ato te zhurmshmet ty pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

e mire e mire ...pse çe kujtoni ju jaranin do si do /pf/images/graemlins/laugh.gif e para o i veçant /pf/images/graemlins/wink.gif e dyta i ka bo mire llogarit e... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Kellire!
Duke mor piknisje nga firma ime e re venosa me te gjujt po s'po di si ta them :confused:
M'jep nai :idea:

Ema

Goddes

Pse kshu lihet muhabeti re,nref? :sleep:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Pse kshu lihet muhabeti re,nref? :sleep: [/qb]
Sa me shume nref Ema, aq me mire eshte :wink:

Lara,
c'tha komisioni i larte i Olimpit per alushin e veldhe?! :rolleyes: :kiss:

Ema

Goddes

...ky eshte fundi qe pesojne kukullat,vihen ne raft... /pf/images/graemlins/laugh.gif