Respekti i vetvetes!

OROSHI

Primus registratum
Re: Respekti i vetvetes!

Plako..ke pare ti qe une dua ta mbys vehten nganjehere me nje gur ne qafe dhe te hidhem tek Lana dhe te me marre rrjedha e furishme e saj. :=)

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
I keni hyre nje diskutimi shume te veshtire per t'u bere, sepse argumentimet per cdo perkufizim te modestise apo te egoizmit, jane te pafunda.

Ne kete teme nuk jam ne gjendje te them ndonje gje...ama veten e dua shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

po pra po se deshe veten tend ti kush ka per te dash me shum...
oroshin e kemi pak vetvrases se po mendoka per lanen... /pf/images/graemlins/rockband.gif

@d@

Primus registratum

hidhu orosh hidhu /pf/images/graemlins/laugh.gif leri te tjeret le te flasin se kta kane inat se nuk ja mban te hidhen vete /pf/images/graemlins/lol.gif

Lana do ndyshoj emrin ne Orosh ! /pf/images/graemlins/tipsy.gif

maty

Primus registratum

Te respektosh veten do thote te respektosh dhe te tjeret...
pastaj varet se kush eshte menyra e respektit...ska te beje me egoizmin se nqs nje respekton veten ne kuptimin e vertete te fjales respekt mund te respektoje dhe te tjerert e rendesishme te ndahet respekti nga egoizmi!!!!!
kisss

MLK

Primus registratum

Respekti eshte utopi pasi eshte i bazuar ne dogma e tradita te trasheguara prej brezash keshtu qe diçka qe mund te quhet respekt per dike eshte mungese respekti per dike tjeter....
Leberit psh kur te japin vajzen duhet qe dhenderi te vjedhi nje dele ne menyre qe te tregoje aftesite e tij prej kaçaku e burri shpie! Pra kete e ben ne forme respekti per vjerrin e ardheshem po ne lidhje me ate qe i vjedh delen quhet hajdutllik e jemi shume larg respektit te kerkuar....

Ps. Fjala ishte per leberit e motçem keshtu qe brezi ri te na fali se skam gje kundra leberve, biles kom krushqi ne po ma morren vesh qe e thashe une kete me futet ne sherr lol

alinos

Forumium maestatis

hahahahahahahhaha

ama,
po te besh dy leber, te kerkojne nje kenge /pf/images/graemlins/winkwink.gif
E ben dot ti MLK, apo preferon te vjedhesh nje dele /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

As njeren e as tjetren, prandaj ne jam bo mik me drejtorin e thertorres, prej hallit se une spara e ha mishin e deles lol

alinos

Forumium maestatis

ti do qingja te njome, si lipi /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ti tani do me qit nomin si ballist apo si e ke hallin! Rri rehat se po me shef ndonje nga ata te Partise se ballit e po me rekruton masnej lol

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif

c'ke ti sa te jem verdalle te ta ruaj une reputacionin forumor dhe partizan /pf/images/graemlins/devil.gif

p.s. kete avatarin e ke shume ndjelles /pf/images/graemlins/tipsy.gif

alinos

Forumium maestatis

qenke bere me 1979 postime, vit interesant ne historine e njerezimit /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

ah MLK,
te duhet nje kafe e forte qe te zgjohesh e te kuptosh kush ka le m'at vit /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Eniad po qeshte me avatarin tend kam pershtypjen, po pa dashje i doli pas postit tim /pf/images/graemlins/pickellonja.gif