Requiem For a Dream

J.P

Primus registratum
Requiem For a Dream

Impresioni qe ju la, cfar pershtypje keni per skenarin, muziken, aktrimin e me rradhe?
Shprehini mendimet njeres!

Ndryshova vetem titullin. I mungonte germa i.

plakudhedeti

Primus registratum
Re: Requiem For a Dream

Fillimisht postuar nga Daredevil:
[qb] Impresioni qe ju la, cfar pershtypje keni per skenarin, muziken, aktrimin e me rradhe?
Shprehini mendimet njeres! [/qb]
nqse eshte ai film qe medoj (me ciftin e dealer-ve te kokaines, shokun e tyre te ngushte black, dhe e jema qe ben rregjim per emisionin e tele) mua per vehte me ka sensibilizuar shume, sidomos edhe nga situata ku e pashe : isha ne tren dhe e vura DVD ne ordinatorin portabel (ekran lcd, cilesi super). kur arrita ne destinacion, njeriu qe me priti iu duk se vija nga nje planet tjeter.
mendoj se efektet vizuale dhe muzika, te kombinuara me lojen e shkelqyer te te jemes qe ben rregjim, ia shtojne shume cilesine, nje skenari ne aparence banal.

champaign girl

Primus registratum

requiem for a dream eshte nje nga filmat me te realizuar per mendimin tim. tregon nje pjese te vertete dhe te hidhur te realitetit te sotçëm.
kjo ishte ftyra ime kur mbaroi filmi--> :cry:

109UV

Primus registratum

Requiem for a dream eshte film qe te le mbresa. Detajet vizuale dhe loja e aktoreve arrijne te percojne tek shikuesi cdo moment ne film me force brutale.... nuk i shmangesh dot atmosferes se krijuar ne asnje moment..

Furor Aquila

Primus registratum

Iu shmanga une.....Those coke snorting, pupil dialateing scenes were just annoying
HomerRibWich.gif

plakudhedeti

Primus registratum

me qe ma kujtuat, po e fus ne listen e filmave qe do te kopjoj ne DVD se afermi (bashke me "BORN TO BEE KILLER", "LEON", etj... filma si keta qe hyjne dhe gjejne nervin e shikuesit sado thelle qe te jete fshehur)

Odea

Primus registratum

Po une qe se di fare se per cfare filmi po flitet?
Per cfare flet?

Odea :book:

champaign girl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Furor Aquila:
[qb] Iu shmanga une.....Those coke snorting, pupil dialateing scenes were just annoying
HomerRibWich.gif
[/qb]
si shmangesh dot realitetit edhe qellimi i filmit ishte qe te tregonte that those "coke snorting, pupils" are humans and are part of our sad reality and it teaches u not to fu.ck up

odea eshte about heroin addicts. filmi ndodh ne te kaluaren kur mjeksia nuk ishte aq e zhvilluar edhe doktorat u jepshin speed pacientave te tyre and basically fu.cked their brains up.

Iness

Primus registratum

Mua me la pershtypje shume te thella mamaja. E gjithe historia eshte kaq e trishtueshme... "Requiem for a dream" hyn ne top 10 te filmave te mi te preferuar. Eshte film qe ti e jeton kaq thelle nga fillimi ne fund dhe muzika eshte perle!

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Furor Aquila:
[qb] Iu shmanga une.....Those coke snorting, pupil dialateing scenes were just annoying [/qb]
That was heroin. mos i shko afer. :thumbsup:

plakudhedeti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Mua me la pershtypje shume te thella mamaja. E gjithe historia eshte kaq e trishtueshme... "Requiem for a dream" hyn ne top 10 te filmave te mi te preferuar. Eshte film qe ti e jeton kaq thelle nga fillimi ne fund dhe muzika eshte perle! [/qb]
sepse mamaja eshte "embelsira" e filmit edhe per mua !
luan ne menyre formidabel !