Relacionet e vajzave me nje burre te martuar dhe opinioni qe i peshtjellon ato.

Xhiolinda

Primus registratum
Relacionet e vajzave me nje burre te martuar dhe opinioni qe i peshtjellon ato.

Te dashur miq,
marre shkas nga nje "mode" e re te ne dhe shume e ndjekur dhe e perhapur keto vite:
" Lidhjet e vajzave me meshkuj te martuar",
shtrova kete teme per diskutim per te lexuar mendimet tuaja, ne lidhje me kete fakt.

Si mendoni per kete lloj relacioni?
A do ta quanit thjesht nje relacion seksual?
Po dashuria per Ju, a i paraprin ketij lloj relacioni? ...
A do ta quanit ju nje lidhje normale?
Po per vajzat ne ç'hapesira do te pozicionoheshit Ju?
A do ta pranonit normalisht lidhjen e nje shoqes tuaj, motres tuaj (sidomos djemte), mbeses apo kushurires se pare?
Kam kohe qe po pergatis nje liber, dhe nje mikja ime qe lexoi disa pjese te doreshkrimit, e quajti shume "perkedhelese" penen time mbi heroinen e librit e cila "lundron" pergjate shume kapitujve ne te tille lidhje, duke e argumentuar qe ne Shqiperi lidhje te tilla ka sa te duash, por opinioni nuk eshte aspak "dashamires" ndaj ketij fenomeni (per me teper si per rastesi, para dy ditesh, u njoha me fatin e dy personazheve reale te kesisoj lidhjeje, ku ate burrin e martuar e kishin vrare dhe vajzen e kishin rrahur ne menyre barabare).

Por duke qene qe nga natyra ime personale nuk nisem nga e zeza per te zberthyer bukurite e ngjyrat e ylberit por mjaftohem me madheshtine e atij qe kundroj pas shiut kur del dielli, e as nga stuhite per te kundruar fuqine e dallgeve te detit por mjaftohem me hijeshin e butesine e valeve te cilat me ngazellejne e me bejne pre te kenaqesise, mendova te kerkoj pershtypjet tuaja rreth realitetit qe jetojme per ti vene ne balance me opinionin tim personal.
Ndoshta duhet te mbaj qendrim pak me te ashper ndaj vajzes qe kam zgjedhur si personazh?

Si perfundim, a mund te ishte ajo shoqja juaj?
Po Ju djem, a mund ta benit miken tuaj nje dite?

Radha Juaj tani ...

Edmondo

Primus registratum
Re: Relacionet e vajzave me nje burre te martuar dhe opinioni qe i peshtjellon ato.

<span style="font-weight: bold">MOs dilni jashte teme ju lutem</span>

Edmondo

Primus registratum
Re: Relacionet e vajzave me nje burre te martuar dhe opinioni qe i peshtjellon ato.

o Xhioi, po pse mi e çajne koken shkrimtaret per llafet e miletit, po qenke sederlie madhe ti mi goce.

padrinoalbanez

Primus registratum

ciaoo xho

sa per ate ato lidhjet midis vajzave dhe (burrave)un mendoj dy lloj pergjigjesh(nuk e di sa vieçe je ti)po nje goce e vogel reth 18 vjeçe e ka me mire te kete nje te dashur me te mathe e para .sepse ai e mbrone i jep siguri dhe mbi te gjitha lek.jo ne kuptimin qe e pagon per seks po i ben dhurata,gje qe nuk mund taj bej shoku i klases ose nje moshatar e dyta nje me i ritur nuk eshte xheloz ai fare mire mund ta lej qe ajo te kete dhe nje te dashur te moshes pake rendsi ka ku dovej kur nuk eshte me te(ka me shume liberta) ,gje qe nuke ben nje moshatare i saje .nga kjo ka aritur moda qe gocat preferojne me te riturit sepse ata i pergatisin per jeten .behen padrino me pake fjale.dhe kjo gje i eksiton shume femrat aqe me keqe kur jane te vogla.

Irish007

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xhiolinda:
[qb]

A do ta quanit thjesht nje relacion seksual? Pooooooooooo
Po dashuria per Ju, a i paraprin ketij lloj relacioni? Jooooooooooo
A do ta quanit ju nje lidhje normale? Jooooooooo
A do ta pranonit normalisht lidhjen e nje shoqes tuaj, motres tuaj (sidomos djemte), mbeses apo kushurires se pare? Joooooooooooo
[/qb]

Edmondo

Primus registratum

Mire e ka padrino, qejf eshte kur e ke ne moshe te madhe te dashurin e pare.
Kam pasur nje shoqe une ajo qe kur ish ne klas te 7 kishte nje burre te martuar edhe neve qe e ngacmoshim t'gjithe s'na e varte ajo. Normal mo ish e knaqur me ate xhaxhain, i jepte lloj lloj gjojnash ai e i bote xhiro me makine.
Ne t'shkretet s'kijshim as biçiklete me e nxjerr.
E po sot o bo e nderuar ajo, eshte gazetare. Kshu esht kur e fillon jeten me nji ** ka eksperience.

Goca

Primus registratum

Na falni icik per nderhyrjen , po ajo gazetare mund te jete bo per aftesite e veta profesionale , se sot s`te mban kush ne pune , po s`qe e zonja e pak rendesi ka sa te dashur ke pas e ke ke pas per te dashur.

Edmondo

Primus registratum

Po mo aftesi profesionale ka ajo si nuk ka, e jo vetem aq, me shume.
Xhiolinda, po te shkruaj qe te me kthesh pergjigje per mendimet qe kam dhene. Jane te vlefshme o rrush?

Guest

ahuuuuuuuuuuuuuuuu teme e vjeter kjo

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Per mendimin tim nuk e di se si me vjen.

Mua me rastis nganjeher te me verdallisen burra te martuar. Nje rast i fundit ishte nje doktor amerikan ngaqe si pranova u hakmerr poshtersisht.

Nje rast tjeter ne shkolle te mesme nje professor i fejuar, ngaqe sme shtinte ne dore u hakmerr perseri.

Sinqerisht me peshtiroset tanim. Sa qe sa ta marr vesh qe jan te martuar iki si e zhvidhosur. Sepse ngaqe jam naive ne nature nje zot e din se cfar te bejn

I

insane

Guest

1) Kushdo qe nderhyn ne mardhenien e 1 burri me gruan e tij ben gabim. Biblikisht, Moralish, edhe Kuranisht me duket.

2) Nese ke nevoj per dike me te madh se vetja, atehere gjej 1 mashkull qe nuk eshte i martuar.

3) nuk mendoj qe meshkujt kan SHUME ndryshim pas 1 moshe te caktuar. Dmth. pasi kalojn staden e &quot;femijerise&quot;, &quot;pubertetit&quot;, &quot;rritjes&quot; ndoshta nga mosha 24 vjecare eshte krijuar karakteri dhe i tille vazhdon deri ne 40 apo edhe me vone. (kuptohet njerezit me kohen ndryshojne, por nuk besoj se ndryshojne dhe AQ shume)
Pra duke pare kete, perse 1 vajze qe do te ket relacion me dike te &quot;madh&quot; duhet te gjej 1 40vjecar kur mund ti mjaftoj nje 24-28 vjecar? I cili per me teper mund te jete edhe i pa-martuar.

4) Ajo cfare do? do 1 person qe te jete mire? 1 qe ti paguaj kepucet qe ajo ka deshire te blej? 1 qe ta &quot;mesoj&quot; ne mardhenje?

Kam degjuar edhe une 2-3 histori te tilla, faktikisht me vjen keq, 1 nga keto histori ishte:

X vajze kishte nje shoqe Y. i ati i X-es shkon ne shkolle per te marr vajzen dhe njeh Y. me pas Y behet e dashura e te atit te X-it. Y behet shkaktare per &quot;shkaterrimin&quot; e familjes se X-es.

Tjeter aspekt:
cfare moshe ka vajza. nese eshte ne gjimnaz ne pjesen e 2te te tij (mosha 17-19)dhe fillim te universitetit shume mire mund ti mjaftoj 1 mashkull 24-28 vjecar (sic thash me pare)nese eshte mbi 21, besoj eshte e zonja te qendroj me kedo, e gatshme ti blej vete kepucet e saja, dhe e pa varur nga 1 mashkull.

Nese eshte me pak se 17, do ta quaja pedofil kedo mbi moshen 22 vjecare qe merrej me to.

mendimi im!!

Odea

Primus registratum

[qb] Te dashur miq,
marre shkas nga nje &quot;mode&quot; e re te ne dhe shume e ndjekur dhe e perhapur keto vite:
&quot; Lidhjet e vajzave me meshkuj te martuar&quot;,
shtrova kete teme per diskutim per te lexuar mendimet tuaja, ne lidhje me kete fakt.

A do ta quanit thjesht nje relacion seksual?
Po dashuria per Ju, a i paraprin ketij lloj relacioni? ...
A do ta quanit ju nje lidhje normale?
Po per vajzat ne ç'hapesira do te pozicionoheshit Ju?
A do ta pranonit normalisht lidhjen e nje shoqes tuaj, motres tuaj (sidomos djemte), mbeses apo kushurires se pare?
Kam kohe qe po pergatis nje liber, dhe nje mikja ime qe lexoi disa pjese te doreshkrimit, e quajti shume &quot;perkedhelese&quot; penen time mbi heroinen e librit e cila &quot;lundron&quot; pergjate shume kapitujve ne te tille lidhje, duke e argumentuar qe ne Shqiperi lidhje te tilla ka sa te duash, por opinioni nuk eshte aspak &quot;dashamires&quot; ndaj ketij fenomeni (per me teper si per rastesi, para dy ditesh, u njoha me fatin e dy personazheve reale te kesisoj lidhjeje, ku ate burrin e martuar e kishin vrare dhe vajzen e kishin rrahur ne menyre barabare).

Por duke qene qe nga natyra ime personale nuk nisem nga e zeza per te zberthyer bukurite e ngjyrat e ylberit por mjaftohem me madheshtine e atij qe kundroj pas shiut kur del dielli, e as nga stuhite per te kundruar fuqine e dallgeve te detit por mjaftohem me hijeshin e butesine e valeve te cilat me ngazellejne e me bejne pre te kenaqesise, mendova te kerkoj pershtypjet tuaja rreth realitetit qe jetojme per ti vene ne balance me opinionin tim personal.
Ndoshta duhet te mbaj qendrim pak me te ashper ndaj vajzes qe kam zgjedhur si personazh?

Si perfundim, a mund te ishte ajo shoqja juaj?
Po Ju djem, a mund ta benit miken tuaj nje dite?

Radha Juaj tani ... [/qb]
Ne shumicen e pyetjeve te tua pergjigja qe do marresh nga une eshte po, ne disa do jete jo si psh tek ajo qe ben pyetjen a eshte lidhje normale, jo. Sbesoj se eshte lidhje normale te kesh marredhenie seksuale me nje mashkull te martuar, per me teper kur vajza eshte minorene. Kemi te bejme me nje seri te tere anormalitetesh ketu keshtu qe sbesoj se mund te quhet normale. Mgjth, duhet te them qe nje vajze e tille fare mire mund te ishte shoqja ime pasi nuk do doja ta diskriminoja nga fakti qe ajo fatkeqesisht ka rene ne dashuri me nje burre te martuar dhe ka vendosur te kete marredhenie me te. Kjo do ishte e mundur nqs vajza do kishte moshe te pjekur dhe jo te mitur pasi nqs ne nje moshe aq te vogel vajza do kishte iluzione te ketij lloji, atehere une do isha shoqja e saj vetem ne rolin e bamireses, ti jap keshilla per mire dhe te ia nderroj mendjen.
Nuk e di se si do ta ndertosh karakterin e protagonistes dhe se ne cfare rruge do eci historia, por nqs do qe ti japesh nje rol negativ ne menyre qe te qortosh realitetin e sotshem shqiptar per vajzat minorene atehere te keshilloj qe vajzen ta besh pak negative por me ndjenja humane dhe jo e perdale deri ne fund. Mendoj se edhe ato me te keqijat pasi te shohin meshire nga te tjeret, do kene edhe per veten dhe do pushojne se shkaterruari individin e tyre.

Odea

Xhiolinda

Primus registratum

Te dashur miq qe jeni pergjigjur temes sime,
JU falenderoj.
Ndihem me e lehtesuar kur kembehen kendveshtrime apo pikepamje te ndryshme per nje subjekt te caktuar.
Per me teper dua te falenderoj edhe forumin qe na e jep kete mundesi e kenaqesi, sepse ne jeten e perditshme jo gjithmone kemi mundesi te rrahim debate mbi te tilla tema e aq me teper jo me bashkekombesit tane.
Rondi, te falenderoj dhe te bej te ditur se ishe i vlefshem sidomos nga prakticiteti.
Se fundi, perfitoj t'ju uroj edhe:
GEZUAR Saint Valentinin!
Xholin...

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

RELAXION sexual eshte nje copet sepse duke ber sex me burra te martuar kujtojne se fitojne me shume eksperience gje qe seshte e verte sexy eshte natyrale per te gjith edhe per ate qe e ka per her te pare flas per mashkullin ne ket rast jo per goce
kshu qe keto relaxion jane komplet jasht vendit
SHKURT MUHABETI JANE TE TRASHA KOK E KEMBE NGA TRUT E KOKES sepse nejse po e them pak banal si eshte mishi i fresket seshte kurr ai i perdoruri
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
devil.gif
goofy.gif

Xhiolinda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] RELAXION sexual eshte nje copet sepse duke ber sex me burra te martuar kujtojne se fitojne me shume eksperience gje qe seshte e verte sexy eshte natyrale per te gjith edhe per ate qe e ka per her te pare flas per mashkullin ne ket rast jo per goce
kshu qe keto relaxion jane komplet jasht vendit
SHKURT MUHABETI JANE TE TRASHA KOK E KEMBE NGA TRUT E KOKES sepse nejse po e them pak banal si eshte mishi i fresket seshte kurr ai i perdoruri
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
devil.gif
goofy.gif
[/qb]

Xhiolinda

Primus registratum

Mire e ke i dashur Highlanderss, po puna eshte se ajo ai 'mish' nuk eshte per tu ngrene...
Mendoj...

Primus registratum

[qb] Mire e ke i dashur Highlanderss, po puna eshte se ajo ai 'mish' nuk eshte per tu ngrene...
Mendoj... [/qb]
e kuptove mire se ku e kisha llafin me duket apo jo ???????????
kshu qe mos bej gjoja po pate mundesi

Xhiolinda

Primus registratum

I dashur, nuk te replikova me 'qesendi', bile te falenderoj per mendimin dhe mundimin.
Ketu ku jetoj ate lloj mishi 'jo te fresket' e preferojne me teper 'vogelushet' sesa damat, bile per me teper nisur nga kjo mendova te degjoj ne virtual bashkekombesit dhe BASHKEKOHESIT e mi.

I pres me kenaqesi sugjerimet e tua.

Primus registratum

[qb] I dashur, nuk te replikova me 'qesendi', bile te falenderoj per mendimin dhe mundimin.
Ketu ku jetoj ate lloj mishi 'jo te fresket' e preferojne me teper 'vogelushet' sesa damat, bile per me teper nisur nga kjo mendova te degjoj ne virtual bashkekombesit dhe BASHKEKOHESIT e mi.

I pres me kenaqesi sugjerimet e tua. [/qb]
yllo degjo se me duket su kuptuam te thashe
ato jane femra pa karakter qe sja din vlerat rinis qe kane
e dyta rinia e sotme po shko keq e me keq shifet
me korrigjo nqs gaboj ???
kjo eshte e gjitha nuk logjikojne ose llogjikojne me ate poshte se me ate lart e kan harruar in home &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Xhiolinda

Primus registratum

Ore karagjoz, sa per ate logjiken ne vetem nje koke kemi, edhe s'kemi se si te logjikojme vetem me kete qe kemi siper.
Juve ua beri zoti me hile, qe kur ju beri me ....

Nejse une te kuptoj dhe jam dakort me ty, sepse shumica e ketyre lidhjeve jane te peshtira, por ama... jo te gjitha, aq me teper kur fillojne si flirt dhe ne rrethe intelektualesh te mirefillte.

Me trego diçka per veten do te isha kurioze te me lejoje te fantazoja nese do dija diçka me teper per ty...