Realiteti Virtual

Langdon

Primus registratum
Ç'farë është virtualiteti ?
Një mënyrë për të nxjerrë në pah anën tënde të errët, sekretet që nuk guxon ti thuash dot me zë të lartë duke u bazuar mbi anonimitetin apo ndoshta një mënyrë për të shfaqur atë që ti në të vërtetë kërkon të jesh ?
Në të dyja rastet duket si një arratisje nga realiteti ndërkohë që ti je një person real që fillon të besosh në gënjeshtër që je duke ndërtuar.
Pyes veten se në ja vlen gjithë kjo energji dhe kohë që harxon për të ndërtuar një flluskë sapuni?
So what do u think ?
 

Ian

amos
Ne Witchblade Season 1 virtualiteti per Gabriel Bowman dhe shokun e tij ishte nje vezhgim seksual me nje pjese nga jeta virtuale.
 

Artin

Papirus rex
Tema eshte
Ç'farë është virtualiteti ?
Një mënyrë për të nxjerrë në pah anën tënde të errët, sekretet që nuk guxon ti thuash dot me zë të lartë duke u bazuar mbi anonimitetin apo ndoshta një mënyrë për të shfaqur atë që ti në të vërtetë kërkon të jesh ?
Në të dyja rastet duket si një arratisje nga realiteti ndërkohë që ti je një person real që fillon të besosh në gënjeshtër që je duke ndërtuar.
Pyes veten se në ja vlen gjithë kjo energji dhe kohë që harxon për të ndërtuar një flluskë sapuni?
So what do u think ?
Ti e ke formuluar temën vetëm me shembuj të keqij, edhe pse ato që thua janë të vërteta për një pjesë njerëzish, por jo të gjithë e përdorin për këto.
Baza është leximi dhe komunikimi, e nga këto mund të mësosh/fitosh nëse bëhen në mënyrën e duhur, por varet dhe se çfarë kërkon secili.
Sa për fluskat... kjo është shumë e vërtetë për platformat shqiptare të tanishme. Platformat që ndërtohen mbi çikërrima janë fluska sapuni dhe kohë e harxhuar kot.
 
Top