real - madrid ky emer i madh

barboni

Primus registratum
Re: real - madrid ky emer i madh

o arbi e morem vesh qe fitut po shiko i gjo ajo dit per realin qe nji dit e zez qe vet futbollistat e than,ene shiko dicka si ti si ata te tjeter qe jan me juven e dini shum mir qe ju sjeni me lart se reali kurr,ene ma ha menja qe edhe sikur te lozin me njona tjetren edhe 10 her te tjera ju as edhe nji skeni per te fitu po nejse e fitut ket edhe keni goj me hap.sa per punen e shqiptarit se mor vesh mir se ty me shum te digjka per italiont sse sa per shqiptart,kurse mu spara me rruhet shum se ca o le t ejet ene serb po deshi po ta meritoj hallall ska nevoj ktu me tregu patriotizem.hajt tung pra..... : :book: :book:

barboni

Primus registratum

ore ene i gjo se harrova me duket se e pat kto dit ronaldo e mori ene 2 cmime te tjera pse sja dhan noi delpiero te famshem ata apo nedvedid tuj te famshem apo vitin tjeter mase,ene nuk e di a e nigjut ca tha ronaldo e para nuk iki nga reali pa fitu champions ligen, e dyta qe pysni te gjitha ekipet qe me ke kan bere lojen me te bukur te gjitha do te pergjigjen me realin pa diskutim ene ma ha menja qe kjo trego se kush o ekipi me i mir.po nejse secili ka menjen e vet ene shijet e veta po mos boni kshu extremista sikur keni lind ne itali ta mori kush ta meritoj....

zora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LLAPISTI:
[qb] ore ene i gjo se harrova me duket se e pat kto dit ronaldo e mori ene 2 cmime te tjera pse sja dhan noi delpiero te famshem ata apo nedvedid tuj te famshem apo vitin tjeter mase,ene nuk e di a e nigjut ca tha ronaldo e para nuk iki nga reali pa fitu champions ligen, e dyta qe pysni te gjitha ekipet qe me ke kan bere lojen me te bukur te gjitha do te pergjigjen me realin pa diskutim ene ma ha menja qe kjo trego se kush o ekipi me i mir.po nejse secili ka menjen e vet ene shijet e veta po mos boni kshu extremista sikur keni lind ne itali ta mori kush ta meritoj.... [/qb]
po ti ku ke lind ne Spanje?

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LLAPISTI:
[qb] o arbi e morem vesh qe fitut po shiko i gjo ajo dit per realin qe nji dit e zez qe vet futbollistat e than,ene shiko dicka si ti si ata te tjeter qe jan me juven e dini shum mir qe ju sjeni me lart se reali kurr,ene ma ha menja qe edhe sikur te lozin me njona tjetren edhe 10 her te tjera ju as edhe nji skeni per te fitu po nejse e fitut ket edhe keni goj me hap.sa per punen e shqiptarit se mor vesh mir se ty me shum te digjka per italiont sse sa per shqiptart,kurse mu spara me rruhet shum se ca o le t ejet ene serb po deshi po ta meritoj hallall ska nevoj ktu me tregu patriotizem.hajt tung pra..... : :book: :book: [/qb]
po me djeg se ti nje e dy me quan italian, pipino etj ndersa une keto tone ndaj teje akoma s'i kam perdor sa per dhembekalin (ronaldo) cmimet i mori ai dhe jo per mrekullite e real madrid po per fitoren me brazilin pastaj ekstremizem gjer tani ke tregu vec ti(citim nga ti: qe nje dite e zeze, mos harro qe futbolli eshte sport edhe kur humb.) Edhe nje gje humbem ne spanje 2-1 per 1 jave talle b.then s'tu pergjigj kush me keto tone qe po pergjigjesh, tani qe ne fituam s'paskemi te drejte te flasim? sidoqofte lexo edhe njehere postimin tim te pare nuk kishte asnje kunj po nqs ti ndien kunj vazhdo mbaj koken tende

ps. nqs kjo te ben te lumtur kete vit realit do ja japin kupen keshtu per qejf qe te mos qani :lol: :tipsy: :wave: :wave:

barboni

Primus registratum

o arbo po jo mer plak se shqip po folim ene spo merremi vesh.un sve doren ne zjarr per plakun tim e jo per realin un ste kom fol me cunja gjo apo extremizma.edhe un ate te thash qe ky o futbolli nji her fito nji her hum.pastaj ktu o lezeti me duket kur gricesh i cik po nejse merre si te dush... :devil: :devil:

pistons

Primus registratum

WOO WO WOOO KUSH GUXON ESHAN NJE SKUADER TE MADHE
SI MBRETERESHA E CHAMPION LIGES REAL MADRIDIT
ME LOJTAR SI RONIIIIIIIIII.FIGOOOOOOOOOOO,ZIDANNNNNNNNNNNN NEEEEEEEEE,ROBERTOOOOOOOOO CARLOS . RAUUUUULLL
ANYWAY NEXT TIME BECAREFUL WHEN YOU SPEAK FOR REAL,,INTER,,,,BRAZIL.REALI SKUADRA QE KA ME SHUM KUPA NE CH.L BRAZILI 5 KUPA BOTE
DHE INTERI SKUADRA ME SIMPATIKE NE SERIN A
DHE SA PER JUVENTUSIN E DIM TE GJITH QE IMER LOJAT ME NDIMEN E ALBITERIT DHE PER TIFOZAT E JUVES KUR TE SHIKONI NDESHJEN MOS THONI FORCA JUVE POR FORCA ALBITER OK BROTHER!!!!!!!!!!!

barboni

Primus registratum

pistons ke te drejt plako po kujt ti thush.tashi atyne emrave qe the shtoji ene i tjeter superstar bechkam ene e meritojm me duket me arrit ne majat e futbollit botror.kush me shum se reali eshte duke shpenzu per futbollin asnji pranej se me blerjen ene nji ylli tjeter me siguri besoj se vitin tjeter do arrijm ne majen e futbollit botror... :rockband:

ruud

Primus registratum

Real, via del Bosque e Hierro

Clamoroso divorzio, il giorno dopo il trionfo nella Liga. In quattro stagioni il tecnico ha vinto due campionati e due Champions. In arrivo Queiroz?

Il nuovo allenatore del Real potrebbe essere Carlos Queiroz, attualmente secondo di Ferguson al Manchester United.

Boby

Primus registratum

Dhe Reali shpallet kampion i Spanjes.Tani me Becham dhe pa Figon(kam degjuar se do ja japin kte szon Interit) ka per te ndryshuar dhe menyra e lojes.Megjithate une mendoj se Reali kishte me shume nevoje per Mbrojtesa se sa per mesfushore.
Dhe Barca more njerez arriti te futej te pakten ne UEFA Cup.Mire mire,jo keq /pf/images/graemlins/tongue.gif

Boby

Primus registratum

3ce800.jpg

Nje finale te tille per vitin tjeter por ta fitoj Milani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, sa kohe paskam une pa shkruajtur ketu, dhe sa kohe paskan te tjeret? tifoz te realit, me late vetem /pf/images/graemlins/frown.gif ?
shkruani, shkruani........

Rambla

Primus registratum

:rockband: vetem kam per te bere tifoz per kete skuader :rockband:

real madrid - partizan ( :goofy: :goofy: shyqyr e jep mediaset!) suona come una bella partita!

Florus

Forumium maestatis

ne fakt eshte Partizan - Real M dhe une them qe eshte DUE FISSO :rockband:
Ronie torna a San Siro ti pregooooo... :cry:

Rambla

Primus registratum

nejse,
pse duhet ronie, duke qene tek club me i mire i momentit (aty ku te gjithe duan te luajne) te kthehet tek interi :eek: :confused:

p.s. inter mi fa tenerezza!! edhe pse e prishi pak keto kohe, per mendimin tim e ekzagjerojne situacionin italianet. mgjth dihet si jane keto...

Florus

Forumium maestatis

Gazetar hesapi mo :smash: Ronie duhet te kthehet sepse ne Milano e ka vendin, tifozet e vertete dhe te ardhmen :thumbsup:

arber qemali

Primus registratum

e cuditshme, te gjithe interistet jane me realin, ndoshta dhe ngaqe kupa pirelli qe zhvillohet dy here ne vjet zhvillohet midis dy skuadrave me te mira dhe simpatike te kontinentit.

eshte ekip i madh dhe ne champions league gjithmone eshte favoriti numer 1, pastaj vjen interi, pastaj ka nja dy vene bosh , pastaj vjen manch dhe juve.
milani nuk hyn fare se ka per ta rraf prap bryzhi
:smash: :smash: :smash:

Rambla

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wink.gif paskan ardh ca te tjere, mire, :thumbsup: shume mire qe beni içik tifozllik se vetem une jam me realin ketu :cool:

ej , po une si s'kam vene bast kesaj rradhe ..... :confused: ke mund te marr ne tel /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. flobo po pse qenkeni ju te interit tifozet e vertete te ronie, pse ne te tjeret jo ee?