Re: TRAGJEDIA, 21 TE VDEKUR, MES TYRE GRA DHE FEMIJE

Oliver/Andi

Forumium praecox
Re: TRAGJEDIA, 21 TE VDEKUR, MES TYRE GRA DHE FEMIJE

Eshte e veshtire te gjesh fjale per nje Tragjedi te tille por do te doja ti dergoja te gjithe te afermeve te te mbyturve gushellimet e mia dhe ishalla i jep zoti force per te perballuar kete dhimbje kaq te madhe per to, Shkodren dhe te gjithe Shqiperine.

Tanja

Primus registratum
Re: Re: TRAGJEDIA, 21 TE VDEKUR, MES TYRE GRA DHE FEMIJE

ngushllimet e miaj per te gjith ato qe kan humbur njerez te dashur te tyre ne kete tragjedi /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

tushi

Valoris scriptorum

Tragjedi kombetare
Ne rradhe te pare ngushllimet ma te aferta familjeve te viktimave.
Ne kto momente asht e pamujtun njeri mos ti drejtohet dikujt per pergjegjesite.S'e di a ju bani pershtypje fakti qe diten e zise e kan lan per te hanen dhe jo neser qe behet varrimi.Se mender Nano s'asht ktu.Qe pra te dashtun shoke ku jetojme.....Shpesh diskutojme se si duhet te na trajtojne te tjeret po kur shohim k'to raste te duket vedi si jetim bile edhe ma keq se per ate te pakten egziston keqardhja.Po per ne qe i duhet te kujdeset kjo qeveri e qelbur kujt mund ti ankohemi????Bota me te drejte thote ju e vute e gzoshi!!!Te gjithe ne jemi zot te fateve tona dhe kur s'e kuptojme nji gja te tille ateher nano me shoke bahen zot i fateve tona dhe viktimat s'do te ken fund.RRi me shprese se kto jete te pafajshme do t'arrijne ta sensibilizojne opinionin dhe ti thote MJAFT egersinave qe su ngopen me jete shqiptaresh....

bebi

Primus registratum

Qysh dje qe e kam marre vesht, kam nji ndjenje mizerjeje ne shpirt.
Deri kur kena me kene viktima t'tilla? :shrug:

perqafime per familjet qe kane humb njerzit e dashtun t'tyne...
Per ata qe kan humb jeten, nji lutje /pf/images/graemlins/frown.gif

alinos

Forumium maestatis

bashkohem me dhimbjen e familjareve! /pf/images/graemlins/frown.gif

zog

Primus registratum

une them fajin e ka kordelja :cry:

T[]

Forumium praecox

ngushellime familjeve.por gjer sa te kemi keta politikane pozitar dhe opozitar qe dhe nje tragjedi si kjo e djeshma duan ta kthejne ne gje politike dhe jo te mendojne qe te zgjidhin arsyet minimume te jeteses ne do te vazhdojme te mbledhim trupat e njerzeve tane nga te gjitha kufijte. as nje gomone 5 milje larg nuk shpetojme dot pfffffffff

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] une them fajin e ka kordelja :cry: [/qb]
thuj flm o zot qe e ke shkru te kjo tema, se kaq m'ishte dasht mu me t'vu benxinen /pf/images/graemlins/laugh.gif (kerkoj t'falun per ikonen, po mu desht me e vu, nejse se s'ka gezim pa lot e hidherim pa /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

zog

Primus registratum

me duket se kuptove ça desha me thone me ate ; fajin e ka kordelja (kjo goca e forumit tone).

ps: me sa morra vesh kalimthi, ajo ishte per festat e fund vitit ne spanje. a ke qene ti blue ndonjehere atje, per pushime hee! jo per letra, mos u ngatarro.

stellina

Primus registratum

kjo teme ishte me ngushellu e me u nal me menu sesa me fat jena qe jetojm ne paqe e pa halle si ata qe u myten per me kalu detin per nje cop buk...mos e shnderroni ne dicka tjeter. Flm

Ngushellimet e mia familjeve te tyne /pf/images/graemlins/frown.gif

zog

Primus registratum

oj stella ata qe vdiqen s'kane nevoje per ngushellimet tona, ata sot prehen ne paqe, kane shkuar ne parajse, ate kerkonin apo jo!

çfare te mire do te kishin po te shkonin ne itali, a s'me thua, apo te rregjistroheshin ne forum pas ca kohesh dhe te qanin hallet e tyre e te shqiperise, me te vetmin ndryshim, kesaj rradhe pa me te voglen SHPRESE.

nuk di sa kupton ti goc nga ky cirk, pranej terhiqem.

emiljo

Primus registratum

Me vjen jashtezakonisht keq kur degjoj lajme te tilla. Varferia, mjerimi e deshperimi na shtyjne akoma te bejme vepra te tilla. Prandaj i them te gjithe atyre, qe lexojne se cfare jam duke shkruar, te reflektojne dhe te luten per shpirtin e te vdekurve dhe per jeten e atyre qe jane gjalle ne Shqiperi, sepse sakrifica qe ata bejne duke jetuar ne nje vend shume te bukur, por me administrues te poshter e te rrezikshem eshte shume e madhe, jashte fuqive njerezore.

hot

Hotgirl

ngushellimet e mija familjareve ne kete dite te zeze! /pf/images/graemlins/frown.gif

abs

nuk e di...

Meqense kjo teme kenka hap gjithandej, ngushellimet e mija mjaftojne besoj ktu tek shkoderlocja...
vec nje pyetje me sillet gjithkohes ne mend: a do ta ndermirreshit kte rrezik dhe a do ja keshillonit kujt?
gjendja eshte me vertete e veshtire ne shqiperi, por t paken, ne krahasim me vitin 90 ka aq ndryshime sa njeriu te mendoje ndryshe per rimarrjen e nje veprimi te tille...qofsha gabim... /pf/images/graemlins/frown.gif
mbi te gjitha per ato qe s jane ne gjendje te vendosin vete...femijte /pf/images/graemlins/frown.gif

-------------------------

se di...

lule-bore

Primus registratum

Kam qne duke pare top-channel kur u dha me titra pas pak lajm i jashtezakonshem u frikesova por qe te kete ndodhur gje ne shqiperi as qe e mendoja
Pas taj telefonata e tmerrshme e njerit nga klandestinet qe kerkonte ndihme se po vdisnin gjithe gra e femije ,si dhe spikereja qe kerkonte ndihme shtetit per ndihme dhe mos ndodhjen e nje tragjedie e gjithe kjo skene direkt ne tv ishte nje perjetim qe skam per ta harruar ,kam jetuar ne cdo sekond me ankthin dhe dhimbjen e atyre njerzve te pafat qe po luftonin me vdekjen ,uroj qe tani shpirti i tyre prehet i qete ne parajsen e vertete

stellina_sister

Primus registratum

ngushellimet e mia per familjet dhe te afermit e njerzve qe humben jeten dhe te lutemi qe ngjarje te tilla te mos perseriten me ne vendit tone.....

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ngushellimet e mija familjareve ne kete dite te zeze! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
perkundrazi mendoj se ata kane pergjegjesine me te madhe, qe i shtyjne te afermit (femijte kryesisht per interesat e tyre qe dhe ata ta shohin nje dite te lumtur ne perendimin kapitalist) te marin detin me çdo ÇMIM.
me kujtohet kur emigrova vet, ishin robt e familjes qe me shtynin; he te gjithe po ikin po ti? sa ngordhalaq qe je.
e une per tu treguar trim nje dite morra "gomonen" dhe çava detin ne mes. dhe tani jam nji kapitalist i lumtur qe bej zili per te tjeret.

dhe mos thote njeri qe jane tu vdek per buke, po paret (milionat) me pagu gomonen ku i gjeten.

une e kam gjet; shqiptaret vujn nga budallalliku dhe s'ka me keq.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Jam dakort me ty ZOG por hallet e tjerve asnjeri si din sidomos duke pase parasysh se cfare gjendjet eshte shkodra dhe rrethet e tjera sot
une bashkohem me familjaret e viktimiave me vjen shume shume keq per to per zotin jemi me fat dhe qahemi kot neve se ka njerez qe skan buk ne hanger /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

stellina

Primus registratum

Ti kenke i semure...me vjen keq me fye se nuk e kam zakon me fy ata qe nuk njoh ose ata qe sme fyjn perparan...por metaman qe kenke i semure djalo.

sa keq qe gomonja qe ke ken ti nuk asht fundos e te tjert me pshtu pervec teje.

ti the qe ata qe jan myt kan kerku me u myt. Po ti kur ke hyp ne gomone,ke kerku me u myt apo me shku ne nje vend tjeter me gjet ate qe ske pas ne shqipni.

sdi cte them me...ishalla ska shum persona si ti ne kyt bote.

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stellina:
[qb] Ti kenke i semure...me vjen keq me fye se nuk e kam zakon me fy ata qe nuk njoh ose ata qe sme fyjn perparan...por metaman qe kenke i semure djalo.

sa keq qe gomonja qe ke ken ti nuk asht fundos e te tjert me pshtu pervec teje.

ti the qe ata qe jan myt kan kerku me u myt. Po ti kur ke hyp ne gomone,ke kerku me u myt apo me shku ne nje vend tjeter me gjet ate qe ske pas ne shqipni.

sdi cte them me...ishalla ska shum persona si ti ne kyt bote. [/qb]
e kisha me zogun qe mos te keqkuptohet ndokush tjeter...