Una, ne kinemo te mbushur me gjerman, se ketu ne gjermani ka shume.
Osht turp me thon po neve na vinte me qesh. Ne sall nuk pipetinte as miza, te gjithe gjermanet dukeshin siku ishin ulur mbi gjemba.
Une i thash atij shokut belg 'nuk e mar vesh pse gjermant vijn ne kinema me pa ksi filmash' ai ma ktheu 'se dun te shofin se mos i ka dal gjyshi ne televizor' /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajde rri serjz masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif
Por ama kishte nji te mire se nuk ja mbante askujt te kthente kaptinen ose te thoshte noji llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
Uuu se per i cik harrova, Bluje e ma men ate skenen kur po i futshin cifutat me te shtyme ke treni? E fundit hyri nje grua dhe nji gjermon po e shtynte dhe tjetri mbylli deren. Sa mbylli deren ai ajo uleriti. Une i shkreti i them ktij belgut pa te keq 'gjynof i kapi gishtin ke dera' kurse ai rrota filloj tu qesh me t'kakarrisme, nderkoh qe gjermat qanin.
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
Dy konge te tjera:
Bukurije, moj Bukurije
Une per ty ne burg do bie
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Nene e babe s'kam per t'i pare
Evgjitet do me bejne varre.
/pf/images/graemlins/frown.gif
Rrugaco hap Librin ke Faqja 90 afer fundit dhe lexo emrin e antropologut grek /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kush e man mend ate pjesen kur ai tipi perfekt qe kish gjet Samantha e kishte te vogel dhe shkun ke Psikologu dhe ky i tha pse te mos themi qe ti e ke te madhe samanthes dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.