Ku do shtegetoke ti mi ?Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Une fluturoj ne daten 8 prill qe ketu.Gatituni! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
mu m'shkoi mausi pa dashje aty ere, pa nuk e shifsha ne bote ça kishte mren....Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Vallaj Nazhi une e pashe qe thote privat ke dera........edhe s jam duke shikuar nga vrima e celsit te marr vesh c behet.........ju kuriozet e paskeni zbuluar c behet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo po kshu osht kur e ferko shume, gazeten ta kom llafin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ehe Nazho, na u ka bo gishti sterre /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si dush mi mos me jep. Sa te vendosesh ti me heq xhizmen tjeter une do kem prish nja tre pal sandalle! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Dolores:
[qb] LR asnje info s te jap............aq ishte loja ime sa hoqa nji xhizme e te futa bubat.........sa do me marri mua tani te heq xhizmen tjeter ahuaaaaaa.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une jom si xha Beqo, te kthej i faqe gazete dhe masnej te vej ta lexosh. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Hik mer Rrugac dreqi se do me i dhone breg muhabetit ti qe te te tregoj nai artikull shtypi una por s'ka /pf/images/graemlins/laugh.gif kaq ta bosh dhomin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]