Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

albana

Lara Croft
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Gjes njerez te shthurur /pf/images/graemlins/tongue.gif Eshte nje nder i madh per mua te jem pjese e grupit tuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dmth, eshte nder per ty te jesh e shthurur! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pak a shume!
Pse ti LR per turp e ke qe je shume i shthurur?

Le_Routard

Forumium maestatis

...hajde te pime nje kafe merre edhe beatricen me vete se ishalla ka edhe lek se u lodha duke punuar vete

Dembel Stambolli! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka pare ajo ka, po une po erdha kafet du t'mi paguni ju! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une per vete nga fundi majit do boj noji xhiro ne Greqi, mbase shkoj deri ne Sarande po me larg nuk shkoj se i jave pushim kom.

Per ata qe skon pushime... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dead man walking around Thiatroja (Harapi) /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Dhelpra kur s'i kap dot rrushte tha jane te pabere /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Plaka s'at ome qelbsine :mad:

P.s.Kush ta ka msu zanotin ty mer per here t'pare :mad: mizerje :mad: [/qb]
Qe je plake mbaje po he se je mbi moshe /pf/images/graemlins/smile.gifrri urte aty.
Ore keto akuza qe me beni mua jane per te me ulur figuren time te ndritur /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s : Jam bere DAJE me nip /pf/images/graemlins/smile.gifmos me shani shume se jua solla ketu /pf/images/graemlins/smile.gif e pastaj e shef mire ti kacurrele.cfare zanati me ke mesu ti mu me?

Le_Routard

Forumium maestatis

Pse ti LR per turp e ke qe je shume i shthurur?

Ncuq, hic fare! Po pres princeshen e tezgjahut qe te vij te me thuri!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Mbremje per tu kujtuar

734fe6b722f64bc1903dd45b05dc60b0.jpg

DriniS

Ecejak

hey LR, thuj kur do jesh ne Sarande te vij dhe une me kerr brenda dites. (Sikur e lame qe do shkonim nga Tirona ne Sarande bashke mer jahu, paaa c'paske qen /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Kordelja

Valoris scriptorum

Tashi s'maj mo pergjegjesi per ato qe them se po me dridhet thupra, myllni syte ju Thiatristat e respektum se du me zhvesh Harap deshtakun /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] ...hajde te pime nje kafe merre edhe beatricen me vete se ishalla ka edhe lek se u lodha duke punuar vete

Dembel Stambolli! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka pare ajo ka, po une po erdha kafet du t'mi paguni ju! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une per vete nga fundi majit do boj noji xhiro ne Greqi, mbase shkoj deri ne Sarande po me larg nuk shkoj se i jave pushim kom.
ore hajde edhe ne stamboll mer per qejf /pf/images/graemlins/smile.gifse te nxjerr kafen une si ty e si beatrices:)

Per ata qe skon pushime... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Per Pashain gjithmon gati
Ja: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa e mire je kot nuk te kam pas fiksim /pf/images/graemlins/smile.gif
do e pime nje kafe pa sheqer kete here qe do vij ?? /pf/images/graemlins/smile.gif
se dreken e di se do ma japesh.

H

harap

Guest

[qb] Tashi s'maj mo pergjegjesi per ato qe them se po me dridhet thupra, myllni syte ju Thiatristat e respektum se du me zhvesh Harap deshtakun /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e di se ke pas qejf gjithmone nje gje te tille po edhe ti si dhelpra me rrushte /pf/images/graemlins/smile.gif
pastaj ne pashallaret vishemi me shume rroba e nuk zhvishemi kollaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Harap delenci, dinle ben hic unutmam /pf/images/graemlins/wink.gif bir gun her seyin hesabini sorarim ve hakini alirim /pf/images/graemlins/wink.gif .

H

harap

Guest

po pse me ca te kam bere??

ya tatlım gidimisin:)soracan günü beklemeye baslıyom o zaman /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Tmcd:
[qb] hey LR, thuj kur do jesh ne Sarande te vij dhe une me kerr brenda dites. (Sikur e lame qe do shkonim nga Tirona ne Sarande bashke mer jahu, paaa c'paske qen /pf/images/graemlins/tongue.gif ) [/qb]
Do jem reth dates 25. Tani planet nuk dalin gjithmon parc, ka i her dalin dhe mrapc, Tiron-Sarande/Sarande-Tirone. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] po pse me ca te kam bere??

ya tatlım gidimisin:)soracan günü beklemeye baslıyom o zaman /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:eek: :eek: :eek:
Tatlim bana deme, sakin bir daha benimle konusmaya kalkma seni oldurucem, serseri :mad:

H

harap

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] po pse me ca te kam bere??

ya tatlım gidimisin:)soracan günü beklemeye baslıyom o zaman /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:eek: :eek: :eek:
Tatlim bana deme, sakin bir daha benimle konusmaya kalkma seni olurucem, serseri :mad: [/qb]
nqs ka ndonje qe ka merak te dije se ca eshte shkruar ketu po jua perkthej :
ne pjesen e pare kordelja me pyeti se si e kisha nipin edhe me tha qe duhet ti kete ngjare dajes haram , une iu pergjigja pse ca te kam bere qe me thua haram?? ai do behet i urte si une i thashe.
kurse ne fund me tha do kisha shume deshire ta shifja ne nje foto me ty.

/pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S. je flori kordele.plake me te mire se ty ska pa ndonjehere vetem te lutem mos me zhvish /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

None none none :eek: une rob ma t'shpif se ky nuk kom pa, ma hiqni sysh se do e vras me thike keku qe t'i dali shpirti kadal kadal mizerjes se me ka ngrit ne grada :mad:

P.s.Gunlerini saymaya basla ve unutma yarim bilet /pf/images/graemlins/wink.gif :mad:

H

harap

Guest

po po thua ti qe jam i keq po ca thojne te tjeret /pf/images/graemlins/smile.gif
nejse per mua ngelesh plake e lezetshme /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s merak etme biletsiz geliyorum:)

Blendi

Primus registratum

Turkce nuk din milet, turkce dina hic pra mona.
/pf/images/graemlins/smile.gif çok sabun! ajaja Dardanela