Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

albana

Lara Croft
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Me duhet nje forumist qe nuk e dredh me ke femer t'i dali perpara.Nje cun i tille do ishte per forumin si UFO-t jane per token :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

Te duhet te vesh gjetke ndrikulleeeeeeeee, ketu e dredhura dhe e krehura jane te modes. :eek:

alinos

Forumium maestatis

Na me ti Borige, ta gjej une nje, po hyj n'gjak masnej /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Atje ke teologjia gjen nja dy kokrra qe e thone dhe e bejne (dmth nuk e bejne) /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

..nuk e dredh ai mi joooo...ta them un se e kom pas ne lagje.

Ate pune kisha une sa here dilja ke hyrja katit te trete...observoja te dredhurat e lagjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rekord mbante LUMJA!!! :rolleyes:

Salon nuk e kom pa asIHER!!! Besomeni...

albana

Lara Croft

Aman Alinos per here te pare haro vetveten dhe me bej derman,me gjej nje te atille se kam humbur besimin krejt se ekzistojne.Te lutem jo shume besimtar se nuk do me lere te vesh ato qe me pelqejne.Edhe ashtu c'e do /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Po se shifshe Denisin gjith kohes ti pranej.

biglaugh_2.gif
[/qb]
...kshu shkote ajo pune...une ate..ai Rudinen..Rudina se ke shifte.
Nuk shkote me u pa sy per sy mo!!!!

Albana...ku je ti tani?

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Aman Alinos per here te pare haro vetveten dhe me bej derman,me gjej nje te atille se kam humbur besimin krejt se ekzistojne.Te lutem jo shume besimtar se nuk do me lere te vesh ato qe me pelqejne.Edhe ashtu c'e do /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Vallaj pash bir ana e bir sana, e nuk gjeta gja!
Kur s'gjeta per vete do thuash ti, mos gjen nje me ma pak virtyte per Albanen?! Ah mi ndrikull, i gjeta, po pse aq budallacke me di mua ti, sa t'i servir ne pjato argjendi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

[qb] Gjo ktu ndrikulle: Po nuk te pelqeu Rrugaci me Munin gjej ndonje allosoj se ata t´i permbushin tere kerkesat. E me ndonje ham ham. Ke dhe ke te pyesesh kur te blesh maniqyrin.

biglaugh_2.gif
[/qb]
se mos perdor manikyr ajo, nuk e shikon si i ka ngrene thonjte gjer ne rrenxe /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

[qb] Propozime:

1- Olorint e ze korrenti duke u perpjekur te fuse grafine ne sahat.

2- Lara bie nga ballkoni duke u perpjekur te ndeje breckat me poezi persiper

3- Jula kapet rob nga patrulla e xhuxhave dhe lot nga halli "Borbardha dhe shtate xhuxhat". Vdes nga lodhja, pagjumesia dhe uria e sistemit xhuxhesor.

4- Rrapatushja merr flake duke u perpjekur te hekurose kokoridhkat

5- Rrugacin e ze SIDA. Nuk dihet burimi i marrjes.

6- Muni. Shih 5.

7- Salo vdes nga vetmia.

8- Zabitja vdes nga meraku qe nuk e gjeti e nuk e gjeti dot posten.

9- Tranofilja ngaqe gjeti shume posta.

10- Ofelia do rroje perjete ne zemrat tona.

11- Albana vdes duke luftuar ne Irak. Merr medaljen e trimerise se shkalles se pare.

12- Blendin e shtyp rastesisht fshesa me korrent.

13- Alinosi vdes e helmuar nga sallata.

14- Penelja vdes si pasoje e renies nga kodra.

15- Teas i ngel nje goricke e papjekur ne fyt dhe i merr frymen.

16- Kordelja vdes nga pastertia. I ra ne koke te gjores.

17- Proto nuk vdes akoma. Mban ne cdo varrim fjalen e nderit. Se fundi vdes dhe ajo nga zhgenjimi qe asnje nuk rrojti per t´i lexuar dhe asaj ndonje gje mbi varr. Fjalen e ndarjes ia lexoi Maqo Karrocieri.

biglaugh_2.gif
[/qb]
Sa mire! une qekam gjalle akoma! /pf/images/graemlins/wink.gif

ciao te gjithve!si po ja kaloni?

jula

Primus registratum

Jula e paska ngrene keq: Nga koracieret shtatgjate te endrrave, tek shtate xhuxhat...apo c'thone gjuhet e liga per xhuxhat...
Qime e leshera nuk ju siguroj dot, po kam hyre ne trataktiva me dashnorin e nje ushtaraku gay te aeroportit te Tel Aviv qe njeh nje menyre si mund te gjejme mbeturina jargore te Bushit ne buzet e nje shisheje JD. Moderniteti na lejon perdorimin e ADN ne cdo forme, ben pune kjo?

Ciao, se po me terheq nga cepi i tangave "gjumashi". Zgjohet pas te tjereve dhe e do racionin dopio. Po fli dhe pak o degjenerate, sapo u nisen ne pune gjashte vellezerit! :eek:
Salo, te pafsha te shtepia e shtriges se Hansel e Gretel!!!

Ofelia

Forumium praecox

Mirmengjes femra!!! Si jeni gdhi sot? Rambla, se s'te kam pyt une, ne ç'qytet te Italise je me çupke?
Larushe, si je ti lal? /pf/images/graemlins/wink.gif

Ofelia

Forumium praecox

Julke, ma ke pa gje LR-ne? Mirmengjes ihere. /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

Mirdita te gjithave ...se me sa shoh kemb mashkulli se qeka ne Thiatro. Si ka mundesi qe nuk ka asnjeri ketu :confused: apo keni ikur te ter per te drekuar ....

Ciao Ofelia /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

[qb] Propozime:

7- Salo vdes nga vetmia.

14- Penelja vdes si pasoje e renies nga kodra.

[/qb]
:eek: What?! :eek:

Te pakten do vdesim qe do vdesim, po vdiskam 7 vjet mbas teje. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une me 14 kam lind, s'mund te gjeshe nji dite tjeter me vdek , se du me bo dy festa ne vit e me honger dy torta , nje per lindje e nje per vdekje. Doka me ja hudh zotrote, me nji peshqesh , dashke me mi bo te dyja qokat eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
[qb] Po se shifshe Denisin gjith kohes ti pranej.

biglaugh_2.gif
[/qb]
...kshu shkote ajo pune...une ate..ai Rudinen..Rudina se ke shifte.
Nuk shkote me u pa sy per sy mo!!!!

Albana...ku je ti tani? [/qb]
Here tjeter kom per te ardhe vete me juve se paske cfare me pa andej.... :rolleyes:

Sa lodheni o te mjere, jo me Munin e jo me teologjistet, ku ka me mire per Banken se Kastrioti i politikes. Ai eshte komunist, sy petrit dhe besnik. /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Jo komunist se jam nga familje e persekutuar e kush ri zihet me te per ceshtje politike.Nejse po te jete qeflli seksi nuk do na ngelet kohe te bisedojme per politike.
Do pare kjo pune /pf/images/graemlins/tongue.gif