...kshu shkote ajo pune...une ate..ai Rudinen..Rudina se ke shifte.Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Po se shifshe Denisin gjith kohes ti pranej.
[/qb]![]()
Vallaj pash bir ana e bir sana, e nuk gjeta gja!Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Aman Alinos per here te pare haro vetveten dhe me bej derman,me gjej nje te atille se kam humbur besimin krejt se ekzistojne.Te lutem jo shume besimtar se nuk do me lere te vesh ato qe me pelqejne.Edhe ashtu c'e do /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
se mos perdor manikyr ajo, nuk e shikon si i ka ngrene thonjte gjer ne rrenxe /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Gjo ktu ndrikulle: Po nuk te pelqeu Rrugaci me Munin gjej ndonje allosoj se ata t´i permbushin tere kerkesat. E me ndonje ham ham. Ke dhe ke te pyesesh kur te blesh maniqyrin.
[/qb]![]()
Sa mire! une qekam gjalle akoma! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Propozime:
1- Olorint e ze korrenti duke u perpjekur te fuse grafine ne sahat.
2- Lara bie nga ballkoni duke u perpjekur te ndeje breckat me poezi persiper
3- Jula kapet rob nga patrulla e xhuxhave dhe lot nga halli "Borbardha dhe shtate xhuxhat". Vdes nga lodhja, pagjumesia dhe uria e sistemit xhuxhesor.
4- Rrapatushja merr flake duke u perpjekur te hekurose kokoridhkat
5- Rrugacin e ze SIDA. Nuk dihet burimi i marrjes.
6- Muni. Shih 5.
7- Salo vdes nga vetmia.
8- Zabitja vdes nga meraku qe nuk e gjeti e nuk e gjeti dot posten.
9- Tranofilja ngaqe gjeti shume posta.
10- Ofelia do rroje perjete ne zemrat tona.
11- Albana vdes duke luftuar ne Irak. Merr medaljen e trimerise se shkalles se pare.
12- Blendin e shtyp rastesisht fshesa me korrent.
13- Alinosi vdes e helmuar nga sallata.
14- Penelja vdes si pasoje e renies nga kodra.
15- Teas i ngel nje goricke e papjekur ne fyt dhe i merr frymen.
16- Kordelja vdes nga pastertia. I ra ne koke te gjores.
17- Proto nuk vdes akoma. Mban ne cdo varrim fjalen e nderit. Se fundi vdes dhe ajo nga zhgenjimi qe asnje nuk rrojti per t´i lexuar dhe asaj ndonje gje mbi varr. Fjalen e ndarjes ia lexoi Maqo Karrocieri.
[/qb]![]()
Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Propozime:
7- Salo vdes nga vetmia.
14- Penelja vdes si pasoje e renies nga kodra.
[/qb]
Here tjeter kom per te ardhe vete me juve se paske cfare me pa andej....Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]...kshu shkote ajo pune...une ate..ai Rudinen..Rudina se ke shifte.Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Po se shifshe Denisin gjith kohes ti pranej.
[/qb]![]()
Nuk shkote me u pa sy per sy mo!!!!
Albana...ku je ti tani? [/qb]
Une mezi po presFillimisht postuar nga albana:
[qb] Varrosim gje njeri sot qe nuk pipetini?[/qb]