Ca po te japin me zorr mi lal ?Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] LOL, ndihmeeeeeeeeee dun me me prish /pf/images/graemlins/wink.gif gojen /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]
Rrufeja mi pra, pranej sa here filloshin bubullimat u futsha n'hale direkte. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]M'raft pika kush te ka trem ty kur ke qene i vogel !!!Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Une per vete nuk kom fryk hic se kom besim ke fjala popllit qe thot 'nuk bi rrufeja n'hale' /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Provoje me keto se une po shkoj te gjuj Salon! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Rrugaço te maj shpresa ke tya un apo ti propozoj Kordeles dhe Zgabonjes.. [/qb]
Jo reeeeeeeeeeeeeeeeeee t'dika su*a ty !!! Ate cun mos t'ma luj njeri se derdhet gjaku luuuuuuuuuuuum !!!!Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Provoje me keto se une po shkoj te gjuj Salon! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pa merak se nuk kam 'kthy' akoma... Kjo osht si preliminare - nxemje !!!Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Uam'ka dale emri per n'cete auuuuuuu mora shkurretttttttt , gjynof ka me mu gris kmisha mromjes
[/qb]
Hajt pra u pa puna, po nrroj menje, me mir ti se ata. Jo per gjo po ti je pakomplikum, kto gocat nuk meren vesh hic!Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Rrugaç, mendou se nuk me gjen mo me ket menje.. Salo e ka menjen ke gocat, nuk osht per ty.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse u duk'ka ne i imi ka dritarja jote e..??Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Mbase do ken vjedh ate te Munit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une i du plot, pak rendsi ka te lame apo te shplame. /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per gjo po si thot poplli 'nuk ushqehet LR me lug e piru bosh' /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ho re Rrugaco se per ty i ndrro luget e pirunjte ajo, t'i jep t'lame e t'shplame/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]