H
harap
Guest
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
bobo sa shume burra ec aty /pf/images/graemlins/tongue.gif
bobo sa shume burra ec aty /pf/images/graemlins/tongue.gif
Aooo, nun moo dì du vorte che me pio r' treno e parto.Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb]
Muno, po t'u deshen perforcime, me thirr.
Po t'u desh me ndenj vetem, hec kneja /pf/images/graemlins/wink.gif . [/qb]
Po ho praaaaaaFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Aiiiiiiiiiiiiiii e dini ju si me ngjajne kta buRat e Thiatro-se musi ke ajo barcaleta...![]()
Njeri qe po hapte nje reviste me fotografi femnash te bukra dhe duke shfletuar faqen e pare thote per te paren
-Ket??? ...aaaaaaaaa ket e kom pas...
Vazhdo ke fleta dyte....she mire e mire e thote
-Aaaaaaaaaaaaa edhe ket e kom pas ....
Shko ke fleta trete dhe rri tu pa gjate, ve gishtin ke cepi buzes dhe mendushem pyt veten
-Po ket...?????? Ncuq, ket s'e kom pas....
Piruet ka halja, fete e fet me dore dhe del i lumtu e thote...
-Iku edhe kjo.....![]()
![]()
:smash: :smash:
P.s.U [/qb]
iiiiiiii hahahaha sa kam qesh mi none /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb][/qb]![]()
Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] VINI RE VINI RE
Nje lajm i minutave te fundit na tronditi rende.
Nje qen i permasave te medha kishte kap ne goje kordelen edhe po e dergonte ne drejtim te paditur.
ju lutem ato qe e shohin te na lajmerojne urgjent. [/qb]
Ofelia mos valle me kete kerkon te thuash merru me mua?? /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Ma se te va de parti' nun te crea' problemi. ce fammo er giro de roma e ce gonfiamo de porchetta.
E mo, si shkoi beteja. Harapo, e ke kot qe kapesh me Laren.
Bej si te dush, por dije qe te shpartallon ne dy postime me 160 germa. (uomo avisato, mezzo salvato) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] lara e kam shpaten e madhe shume e kam frike ta drejtoj nga ju /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
mos u bej kot xheloze po he se nuk thyhet kollaj ajo shpate /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga LaTInA:
[qb]Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] lara e kam shpaten e madhe shume e kam frike ta drejtoj nga ju /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb][/qb]![]()