Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

durrsakja

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Ndihmeeeeeeeeeeeeeee
se me kane marre peng /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

eh u merzitem pa mase kur morren aminen peng po cti besh lufta i ka keto.por fatmiresisht nuk e kishin marre irakenet po ca ushtare aleat turq.per here te pare ia pashe hajrin turqishtes.
pasi kesaj turqit e zinj i ishin duke si irakene.
morra me vete Emen edhe Lr edhe shkuam drejt garnizonit turk.
hyme aty na priten me te gjitha te mirat kur i thashe qe jemi arnavut.na sollne caj plot.
u ulem sollen Aminen edhe na kerkuan falje po me te vertet qe fajin e kishte pas kjo sepse kishte fillu te bertas O Lelele erdhen Irakenet edhe ato te shkretet kishin menduar se ndonje kurde q edonte tu vinte bomben.
po nejse na thane na e beni hallall edhe u rregullu edhe kjo pune.

durrsakja

Primus registratum

a ngrifsh atje ne debore ishalla

s'kam vakt, po ta tregoj neser.

Kordelja

Valoris scriptorum

O maaaaaaaaaaaaaaaaa sa po me shijoka ky zinxhiri, ma ka pas ble pashai ne Stamboll kur pat qene i pasur se tashi i jane gris tumanet edhe ka shku n'lufte me fitu nai lek... :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

dridhe like dridhe se e dridhke bukur po ke kujdes se po te kapin edhe ty rob /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

nje nate mes netesh Tea , Sailor edhe Kordelja kishin zene rob dy goca irakene .mi sollen mua direkt ne komande .

Sailorit i ndrin syte kur pa qe ishin dy femra. Pasi i dorzuam ne komand tek Harapi une dhe kordelja dolem jasht, ndersa te dy ngelen çader vetem me pengjet.Nderkoh qe Kordelja po me tregote zinxhirin qe kishte marr per dhurat nga komandanti u degjua zeri i L_R qe donte me ç'do kushte te hynte ne çadren e komandantit : -Dua te bej dhe une pjese ne formalitetin qe i bejn pengjeve .

Kordelja

Valoris scriptorum

Une jam ul ketu ke pragu i cadres dhe po pres formalitete qe do boje LR-ja me harapin deri ne detaje te imtesishme fareeeeeeeeeeeeeeeeee :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

ehh ca hoqem ne ate nate........

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ehh ca hoqem ne ate nate........ [/qb]
u degjua peshperima e harapit . me duket ato na e bon formalitetin e jo ne atyre u degjua zeri i Sailorit dhe i L_R.
nderkoh qe Kordelja po i degjonte me vemendie te madhe. dhe ja ku vjen albana :- kam nje mendim "thote ajo" pse mos te vej keto te dyja per te bere Dj (larjen e pjatave) dhe Lara qe e perkrah mendimin e albanes.Me mbrapa degjohet zeri i Isabelles qe thote : - te gjith djemt te rreshtohen per nje e te shkojn ne kampin e stervitjes se kan per te ber qitje . Pasi mira e tyre eshte un po scarsa. dhe duhet te jeni te pergatitur kur te vi beteja.

H

harap

Guest

eh se nuk ishin gje jo randaj vrapova edhe me ju per qitje e i lashe ato dy me to /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb] eh se nuk ishin gje jo randaj vrapova edhe me ju per qitje e i lashe ato dy me to /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
- ehh. thote TEA po e ben si puna e zonjes dhelper: Kur nuk kap dote rrushin thot eshte i pa pjekur. dhe nderkohe qe harrapi rin ne mes te femrave si hasani grave.

Guest

[qb] latina po nga shkodranet ke ke qejf? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
vetem ty /pf/images/graemlins/smile.gif :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Ku eshte ajo Lara Croft ti fus i dru. :mad:
mellow.gif
/pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Blen[)i:
[qb] Ku eshte ajo Lara Croft ti fus i dru. :mad:
mellow.gif
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Lere Laren se eshte ne sherbim sonte mos ja hiq vemendjen.
po deshe hajde edhe ti me aleancen.

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb]
[qb] latina po nga shkodranet ke ke qejf? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
vetem ty /pf/images/graemlins/smile.gif :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ah tu befsha kurban une ty /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Une s'po gjej kujt ti pergjigjem duke vene ne perdorim kete:

:wub: :wub: :wub:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Une s'po gjej kujt ti pergjigjem duke vene ne perdorim kete:

:wub: :wub: :wub: [/qb]
Ske faj !!! Jane bo te gjithe per tu shalu n'DRU- jo per tu dasht !!!!!

:mad:

Le_Routard

Forumium maestatis

Ske faj !!! Jane bo te gjithe per tu shalu n'DRU- jo per tu dasht !!!!!

Une, tha Harapi, jam dakort qe te me shaloj Isabella. Nuk me prishte puna, shtoj, le te mos me doj!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Te shkopsitem, te mos shkopsitem... te shkopsitem, te mos shkopsitem - thoshte me vete Muni teksa me briskun ne dore shikonte poshte me medyshje. Ishte depiluar deri atje ku parkonte syri. Me tutje i lihej vendi imagjinates. I vinte inat qe Lara nuk i gjendej ne momente kaq deçizive per ti dhen nje mendje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

e di, lash nam /pf/images/graemlins/frown.gif