Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Ne fakt mua me nevojitet nje baba per foshnjen qe do ti rembej Tranofiles.Heeeem do menduar kjo pune.Ti LR sme ben se je shume rrugac.Blendi jo e jo.Muni hyn e del po s'le adrese.Ndonje variant tjeter :confused: [/qb]
U pa puna, po s'gjete noji cun shiko kerko noji goc. /pf/images/graemlins/laugh.gif

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

ok, mu me pelqen tranofilja /pf/images/graemlins/smile.gif se nuk bezan, dhe eshte shume gjynaf
help.gif

Une si drejtoresh e spitalit do te kujdesem
ti ve nja dy roje (psh-->Van Dam + Arnold zwaceneger ose Jacky Chan + Majk Taison) naten kur te flere pas lindjes. Keshtu Trandofilja do te flere e qete deri ne te gdhire. Pastaj per bebet nje roje special engjellor /pf/images/graemlins/smile.gif Do ti lutem shokut tim te afert MIKAILIT ose GJEBRAILIT ata mund ta kryejne fare mire kete pune ne menyre te padukshme.
Dhe pasi Trandofilja te zgjohet do te marri te dyja bebet dhe do te niset per ne ARABINE SAUDITE, qe andej me nje anije kozmike niset per ne galaktiken ANDROMEDA atje e presin qenia te tjera qe do te mrekullohen nga bukuria magjepsese njerezore e bebeve te saj. Dhe per kete e ven te mbreteroi. Pastaj te gjitha ato qe deshen t'ia bejn procken ketu ne toke e shikojn me sy te skermitur dhe te skuqur nga inati, PSSSsss babai dhe njerka e bebeve do te qajne dite e nate pa e kuptuar persen,ne fund do t'ju bjere ne mend se ata e duan pikerisht tani per....Nejse trandofilja ben kujdes qe edhe ata te mos vuajne per kafshaten e bukes. Pastaj babai i bebeve /pf/images/graemlins/wink.gif fillon t'i doje aq shume bebet sa kur ato rriten fillojn ta meshirojn atin e tyre per kete dashuri me interes. Po perpiqet i shkreti t'ua mbushi mendjen po ato i thone "Sikur te na doje ne do te doje edhe nenen tone /pf/images/graemlins/laugh.gif apo ishte worth it ta poshteroje ate :tipsy: . Nejse, megjithes kemi detyrime prap te duam dhe do te mbetesh per ne prindi #9999999+ infinit. Dhe nuk do te harrojme kurre KURRE KURRRE baba i dashur per materialin gjenetic qe na dhurove.
THE END /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

L.R-je a te puno te puno sekretaria telefonike ????

Ncuq, e kom prish per kasten qe te me japin i sekretare.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Albana's to DO list
1.Kill I-aspire

tirana

Primus registratum

Buonasera comediani
Ne Firenze po bie bore. Deshira ime per te emigruar ne Brazil sa vjen dhe shtohet. Ka nonjoni/nja menjen se nuk me iket vetem??

Ofelia

Forumium praecox

Une po shkoj me bo gati darken per LR-ne. Neser po ju rrefej...

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

[qb] Albana's to DO list
1.Kill I-aspire
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
darn...I don't think you wanna kill yourself /pf/images/graemlins/laugh.gif

just because you stole my name...doesn't mean that I will let you kill me
help.gif
:smash:

..and as I said I have a strong circle of body building friendoss. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Alinos's to DO list:

[qb] Albana's to DO list
1.Kill I-aspire

alinos

Forumium maestatis

Buonasera comediani
Ne Firenze po bie bore. Deshira ime per te emigruar ne Brazil sa vjen dhe shtohet. Ka nonjoni/nja menjen se nuk me iket vetem??

Do te vija une! M'u kalben kockat ketu.
Po pse Brazil? Ne Kili njerezit jane me te dashur, kam nje mik atje, sigurojme dhe te fjeturen...

Mir do ishte te merrnim dhe te tjere me vete...
Kush i shtohet listes???

AnaBlue

Forumium maestatis

Kam degjuar qe Brazili ka femrat me te bukura te Botes. Dikush qe shkon e vjen ne Brazil gjithe kohes me tha qe te merren mend nga vajzat braziliane. Muni gjen sebepin e bores... beju i sinqerte Muni dhe na thuaj te verteten pse do te ikesh ne Brazil? :tipsy:

personazh

Valoris scriptorum

mroma e mjes simas diellit qe keni siper /pf/images/graemlins/smile.gif

hirko lakja, pse bo kshu propozimesh qe robt nuk i anashkalojn dot? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Vij une vij une ne Brazil dhe ne Kube po deshe....Kur do ta leme??' /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku te duash, boll te shnderisi dielli dhe nje t-shirt dhe nji pale sandale te na mjaftojne
kush nuk beson tek dielli nuk beson tek Zoti Van Gogh

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga I-aspire:
[qb]
[qb] Albana's to DO list
1.Kill I-aspire
darn...I don't think you wanna kill yourself /pf/images/graemlins/laugh.gif

just because you stole my name...doesn't mean that I will let you kill me
help.gif
:smash:

..and as I said I have a strong circle of body building friendoss. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I have Katili /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ne thiatro bej c'te me thote e ndritura fantazi.

albana

Lara Croft

Sa me pak rroba aq me mire.Motoja ime kjo.
Me shtoni emrin ke lista se e bera canten e krahut gati me rroba dhe dy valixhe me gjera per mirmbajtjen e imazhit.
Kur nisemi?

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Kam degjuar qe Brazili ka femrat me te bukura te Botes. Dikush qe shkon e vjen ne Brazil gjithe kohes me tha qe te merren mend nga vajzat braziliane. Muni gjen sebepin e bores... beju i sinqerte Muni dhe na thuaj te verteten pse do te ikesh ne Brazil? :tipsy: [/qb]
Jo, un per diellin e kisha, po meqe qeka kshu, nji rrug e dy pune /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rrofsh per informacionin e dobishem.
E terheq ate ftesen per gocat. Po te doje noi çun te vi me mua, bujrum.

tirana

Primus registratum

[qb] Sa me pak rroba aq me mire.Motoja ime kjo.
[/qb]
Ju afroka qamet asaj te times /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
[qb] Sa me pak rroba aq me mire.Motoja ime kjo.
[/qb]
Ju afroka qamet asaj te times /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ho re ju ka hy pranvera n'kocka tashti dimrit e? Pa hiqini i her rrobat ta shokojm i her sesa gjat mund ta mbani moton. Leje munin i her qe bo me u xhesh nashti nuk e gje mo bishtin /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Muni me pelqen shume kjo firma e re!
Shume frymezuese :thumbsup:

Me leje, ku mund te aplikoj per pozicionin qe keni reklamuar ne gazete? /pf/images/graemlins/wink.gif