Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

LR ishte nxehur jashtezakonisht nga fotografia e fundit e Albanes. Syt i ishin skuqur nga inati dhe xhelozia por permbajti veten dhe e fotj Albanen per te bere nje xhiro ne mal. Rruges kur mendoj se per shkak te saj Ofelia e kishte lene ndaloj makinen dhe tha:

mal.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Banke Salo eshte tabu per tyaaaaaaaaaaaaaaaaa!

albana

Lara Croft

You never know /pf/images/graemlins/wink.gif
Ika tani se me ka rene niveli i nikotines dhe kafeines ne gjak /pf/images/graemlins/laugh.gif Shihemi pas 15 min.

alinos

Forumium maestatis

Hmmmmmmmm,
I thought somethings were obvious /pf/images/graemlins/wink.gif

Un nikotinen e mora ne pasiv sot, nga nje qe me tymoste ne surrat. Un e di si jam permajt mos i bi n'shpull :mad:
Zot shyqyr qe bej pa kafeine /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Edhe 7 minuta te kam met /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lara ketu je ti zocke?!
/pf/images/graemlins/smile.gif

Ofelia

Forumium praecox

Iiiiiiiii... C'a u boka ktu!!! LR, prape ma dredh???

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Iiiiiiiii... C'a u boka ktu!!! LR, prape ma dredh??? [/qb]
e mire e mire . si ka ardh koha mi Ofeli duhet me pas 4 sy , se dy jon pak .

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]

Lara ketu je ti zocke?!
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
e ke tu bo th&th n'chat .

albana

Lara Croft

Jo mi ti nuk ta dredh te pakten he per he.Jepi cunit icik dashuri se plasi.Hajt tani me mend ne koke. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Albana e kishte thurur planin per marjen e foshnjes dhe pas nates se zjarte ne krahet e Munit qe nuk i kishte thene asgje as kur erdhi e as kur iku e e la ne gjume,ajo ishte gati te shkonte per shopping.Doke pire 5 ekspreset e njepasnjeshme ne mengjes ajo mori telefonin dhe telefonoi Katilin me te cilin ishte shume e inatosur.
-E solle koken.
-Pak a shume-u pergjigj ai.-Pse te mori malli.
-Me keputi se shikon!Ajde urgjent se kemi pune.
E mbylli telefonin pa pritur pergjigje dhe buzeqeshi me djallezi.Do e torturonte Katilin dyqan me dyqan.Ai e urrente pazarin.

albana

Lara Croft

Ku u zhduket te gjithe?Mos po behet ndonje party ke ndonje teme tjeter dhe nuk me kane ftuar :mad:

Ofelia

Forumium praecox

Pergjigjet sekretaria telefonike e LR-se. Ne kete moment nuk jam ne shtepi. Lini emrin dhe numrin e telefonit dhe do t'ju marr sapo te mundem. Ofelia i urrente sekretarite telefonike. Ishte mjeti me i ftohte i komunikimit pas mesazheve. U koll njehere thate nderkohe qe nidi biiiipi dhe pastaj foli:
LR, te pres ne shtepi ne 8 per darke.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Ku u zhduket te gjithe?Mos po behet ndonje party ke ndonje teme tjeter dhe nuk me kane ftuar :mad: [/qb]
Te bebet s'te ndihmoj dot, ti je ekspertja /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lara un u drekosa me time me, kendej nga gryke e Krastes flas...

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] "Pergjigjet sekretaria telefonike e LR-se. Ne kete moment nuk jam ne shtepi. Lini emrin dhe numrin e telefonit dhe do t'ju marr sapo te mundem". Ofelia i urrente sekretarite telefonike. Ishte mjeti me i ftohte i komunikimit pas mesazheve. U koll njehere thate nderkohe qe nidi biiiipi dhe pastaj foli:
"LR, te pres ne shtepi ne 8 per darke". [/qb]
LR digjoji messazhin dhe mallkoj shefin qe e mbajti ne mbledhje deri tani. Urrente tja prishte qefin Ofelis per pun-pune. Perveshi menget dhe ju fut punes gjithe vrull per te mbaruar pune para ore 7 keshtu qe do mund te shkonte te blinte nje tuf trendafila, ca qirinj dhe nje shishe shampanj per darken e sotme. /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Te bebet s'te ndihmoj dot, ti je ekspertja

Linoso, i her me shkoj menja ti jepsha une i dore po masnej nrova men /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qyqe, me m'nigju qe me shko menja per ksi gjonash Ofelia me vrau!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] waawww

/me perplas kembet du dhe une du dhe une tranofila qirinj dhe shampanje /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po ku e ke Nazhin tat mi pra? Ai njeli tu vjedh hurma ne ty s'te ka pru as i kokerr jo mo me te sjell tronafila ne shampanje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Ne fakt mua me nevojitet nje baba per foshnjen qe do ti rembej Tranofiles.Heeeem do menduar kjo pune.Ti LR sme ben se je shume rrugac.Blendi jo e jo.Muni hyn e del po s'le adrese.Ndonje variant tjeter :confused:

albana

Lara Croft

Moj Lara se s'te pyeta,perkthimin e strofes e di ti moj cupke?

Le_Routard

Forumium maestatis

Hape i cik pm se sec kam nje parandjenj sikur te ka ardh i mesazh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Dhjete me yll /pf/images/graemlins/wink.gif kuptohet.Tani do na shkruash dhe ndonje gje ne thiatro meqe i kane rene baterite Alinosit?
Dhe ti Alinos kur ta sjellesh koken ketu do me ndihmosh qe cke me te te rembej foshnjen e Tranofiles nga salla e lindjes qe c'ke me te.Planin ta deftoj me vone.Shtrige ti e shtrige une.Mos u bej si e mire ne sy te ketyre qe s'te njohin more vesh :mad:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] i kane rene baterite Alinosit?
Dhe ti Alinos kur ta sjellesh koken ketu do me ndihmosh qe cke me te te rembej foshnjen e Tranofiles nga salla e lindjes qe c'ke me te.Planin ta deftoj me vone.Shtrige ti e shtrige une.Mos u bej si e mire ne sy te ketyre qe s'te njohin more vesh :mad: [/qb]
icon9.gif

Te me vrasesh s'me gjen asnje pike gjaku sot. Me duket sikur kam vjetur me Draculen mbreme, e ai ma ka thithur dhe piken e fundit.
Ngjarja e grabitjes s'me ngjall asnje emocion. Te vjedhesh nje top mishi qe qan, s'me duket kush e di cfare...
Katili nuk futet dot ne fantazine time. Sec ka qe s'vete ne te. Teper i etur per plugim.
Nje ore diell sot, dhe ate me dhimbje koke se durova dot...