Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

albana

Lara Croft
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Kape Blendin perseri po te duash se une nuk mundem me te,eshte shume bishtperdredhur.Muni po se nga behet as une s'e di.Me ka lene si peshku pa uje se ia drodha njehere,medemek,me tha dhe llafin e fundit sikur per vete eshte ndonje i ndershem dhe nuk beri pislliqe fare me Kordelen pas shpines sime.
Keq kemi mbetur vertet :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

dhe nuk beri pislliqe fare me Kordelen pas shpines sime.

Zonjeza Dhelper....ka shku nizam moj ai.....tash del per pula fshati andeja....kot me bje me qafe mu te ngrates, pas teje me la dhe mua. /pf/images/graemlins/laugh.gif

:eek:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Ore LR sa i thelle paske qene mo u befsh lemsh!Kam dy jave qe pres PM nga ty :mad:
Salo te dergova pegjigje. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ta kom cu nji vallai po nuk mu ke gjigj akoma.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Hika te pij i kafe sa ta nrofni i cik sallen juve.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Po ca te boj un mi rob prej verteti jam jo prej shakaje...Kom kap Nazhin. Blendin ta lash rehat vetem per nje xhiro ta mora, Rruga nuk ma var se merret me Ofeline, Hirko sa me shikon thot me vete sorella sorella, Renea o i pakapshem....
ca te boj un thuj ti.... [/qb]
Leji ato ti se Nazhin e kap ngaqe osht cun i urt, nuk lu hic kur i fut duret ti, biles edhe kur i fute gjuhen n'goje nuk u ndje hic i shkreti.

Ofelia

Forumium praecox

E mo ju... thiatro apo chit chat ketu? Ku jane regjizori dhe pergjegjesi i dritave te skenes? Per cfare e merrni rrogen?
/pf/images/graemlins/wink.gif

Ofelia

Forumium praecox

Ofelia hyri ne skene; ndihej fare mire. Nuk shihte njeri por e dinte qe te gjithe ishin aty. Kerkoi me sy Laren dhe Albanen... I pa ulur ne rradhe te pare me tekstin e recitimit ne dore.
help.gif

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Ore LR sa i thelle paske qene mo u befsh lemsh!Kam dy jave qe pres PM nga ty :mad:
Salo te dergova pegjigje. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ta kom cu nji vallai po nuk mu ke gjigj akoma.

Hika te pij i kafe sa ta nrofni i cik sallen juve.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mora nje lupe dhe kerkova ate mesazhin tend imagjinar po s'e gjeta gjekundi :mad: do e kesh shkruar ne enderr.LR e di qe me ke zet,po deri ne kete pike? :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

LR e di qe me ke zet,po deri ne kete pike?

Uaaaa, edhe kete ma the mi? Une as te kam pasur dhe as te kam zet. prit edhe i cik se do e shkruaj prap.... por jam i sigurt qe ta kam derguar, shiko kontrollo mire se do ta ket vjedh nonjoni rruges, jon ca nga meremedorat qe kon dore kam nigju. /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Albana kishte veshur nje kostum lekure te kuq te puthitur kofsheve dhe nje pale kepuce me taka aq te larta sa Salua pyeste veten nese asaj femre i mereshin mende qe nga ajo lartesi ne te cilen po torturonte veten.Ne koke kishte vene dy brire dhe duke u tundur hyri ne skene.
-Renc nga takat moj shastimadhe i-itha Salua-vete hipe apo tu desh shkalle?Aguridhe,femer!
-Salo!A c'ja ke vaftin-u pergjigj Albana.
-Mos me llafos mua me ate gjuhe se t'i shkula leshte e kokes.-tha Salua i indinjuar.
-Salo te eshte nxirre ndonjehere syri ty?
-He?
-Qe mos te te nxihet tani,ta kam llafin.
-Ke kercenon ti fycke.
-Suratin tend,ke tjeter?
Salua u tur ta kapte dhe ajo duke klithur nisi te rendte.
-C'eshte tere kjo zhurme-pyeti Laren,Ofelia.
-Salua dhe Albana po bejne te rafmen e javes.Mos u shqeteso po lexo skenarin se sapo te mbarojne ata do fillojne provat.
Lara as qe i kishte ngritur syte nga faqja qe kishte ne duar po Ofelia nuk po mblidhte dot veten nga habia.

Kordelja

Valoris scriptorum

jon ca nga meremedorat qe kon dore kam nigju.

Turp t'kesh :smash: thashethemexhiu i dreqit.... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif ngrje komen(ate doren desha me thone) nji shkalle ma nalt.... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Edhe une ngela habisur fare.... :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Albana dhe Salo e kishin zakon qe rriheshin me periodicitet te rregullt. Albana e zhdepte, e nxinte, e frynte ne dru Salon dhe kjo tradite vinte qe nga kohet e lashta. Ndodhte qe ajo harronte impenjimin me Salon, sidomos kur ishte e periudha e shfryrjes se mllefeve seksuale. Atehere Salo i peshperiste ke veshi
"Banke me tu mbyllte... jemi tre dite me vonese"
"Tre dite me vonese? Mos jam shtatzane?"
"Jo, tre dite me vonese nga skadenca e rrahjes" i buzeqeshte Salo.
"Aha, behu gati atehere", i pergjigjej gjithe pertese Albana

Le_Routard

Forumium maestatis

u degjuan te qeshura nga salla. /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Te gjitheve u pelqenin ato skena te rahurash e turfullimesh qe pasoheshin nga akulli e aspirina per te lehtesuar dhimbjet.Vetem Alinosi shikonte dicka qe nuk i pelqente ne ato kacafytje,te cjerra e kafshime.
-Ndonje dite do na bejne gjemen-thoshte ajo dhe largohej e merzitur me cigaren ne buze.

personazh

Valoris scriptorum

do marresh dhe do japesh para moono /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb]
bugsinlovedp.gif
[/qb]
Sa shkoj une me ket..... /pf/images/graemlins/laugh.gif , e njojta rrace..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Mua po me hane duart te zhdep Nazhukun!!! :mad: [/qb]
Therrit goce se jom edhe une ketu, ene s'po di cfare me bo se s'kom rol n'teater, zakonisht me therrasin me zhdep naj njonin ...... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Mua po me hane duart te zhdep Nazhukun!!! :mad: [/qb]
Perfito ka rasti shpejt e shpejt ne futi i t'rrafme se ka hik Lara, mund ta rafesh pa fryk hic.