Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb]LR nuk e dinte pse Ofelia ishte kaq e disponueshme... vajza vuri re nje fare gezimi ne shprehjen e fytyres se LRse kur pranoi te pinte diçka me ta. LR nuk e dinte per ç'arsye Ofelia ndodhej ne ote lokal te vogel me kafen e saj te sapombaruar.[/qb]
LR zgudrulloj syte nga kenaqsia dhe mosbesimi. Ai priste me teper ndonje pergjigje te tipit, "jo te faleminderit' ose dicka me brutale 'hik o cuno me le rrehat' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oh, ja pret LR, mun te pini c'fare te deshironi. AI shoku im banon ne Firence dhe ka vene goxha pare me njan, per me teper qe ka nje kull ngjitur me stacjonin e trenit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

U be lemsh puna /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb]moonlight zgjohet nga gjumi dhe skena e L_R ne telefon humbet me boten tjeter; per aq sa mund te doje ajo, ne keto momente vajza e endrrave mund t'i kete dale para sysh ne ate lokalin (trecerek qoske) ku i pelqen te hedhe grepat here pas here. /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa mire qe nuk ia vari kush moonlight se fundja enderr hesapi cdo gje .[/qb]
Ate mendonte Mooni kur ktheu koken dhe e befasuar beri nje kercim te shpejt te shoqeruar nga nje thirrje 'Ua mami' kur pa mbas supeve te saj LR qe rrinte me kembe, I cili me syt e tij te ngulur mbi te dukej sikur i thoshte ja ku me ke /pf/images/graemlins/smile.gif

-------------------

Me hidherim te madh po me duhet te mar kembet mbi supe e tja mbath vrapit per te kapur trenin..... /pf/images/graemlins/frown.gif

Ofelia

Forumium praecox

Gezohem! - Iu gjegj flake per flake Ofelia.
Une banoj ne Rome. Nuk kam asnje kulle prane stacionit, por kam nje apartament te vogel ne nje lagje te lezetshme te qytetit.

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]U be lemsh puna /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
U bo opera fare, secili keno per qef te vet. Kush do dali vullnetar per tu bo dirigjent?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb]hahahaha
...moonlight mendon se si ajo edhe Alinos kane premisa per nje 'Monolog te Vagines' ku pervuajtja e trupit behet shkak por jo tejkalim i gjendjes se brendshme. ...fundja fundit tani ne kohe festash ne mos prane nje cope mishi me dy sy do gjejme nje cope mishi ta shqyejme me dhembe e ta ripertypim gjersa te mos i leme me shije bashke me ngjyren qe ia ka hequr paturpesia e vetes.
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Alinosi edhe pse mishngrenese thjesht po luante me cunat e forumit, jo me te jetes, shpresoj se dhe Moonlightsimpatike, po keshtu /pf/images/graemlins/smile.gif

moonlight

Primus registratum

moonlight i buzeqeshi si nga zori L_R-se dhe rrudhat e buzeqeshjes ia theksuan me teper ato te formuara prej menges nen faqe gjate gjumit humbes kohe te humbur. Syte ia njihte paksa deri tani dhe e dinte se me shume se syte, i perpelitej dicka tjeter tejet larg asaj qe ai mendonte se ajo kujtonte se ai nuk dinte se ajo e kishte marre vesh me kohe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ketu duhet me e kap vete situaten ne dore e lal.... :rolleyes:

Le_Routard

Forumium maestatis

Syte ia njihte paksa deri tani dhe e dinte se me shume se syte,

Pse mi ti nuk ma ke pa fotografin me rroba banjo re?

Nejse se tani nuk e qes mo se bo ftoft /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

moonlight pak e zhgenjyer qe idete 'brilante' te theatros po i hynin si pa dashje me qellim ne jeten e saj prej vertetci e te gezueshme, shkon nga pas e i ve vulen e 'imagjinates pa kufi' cdo budallelleku te saj te castit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moonlight i uron Alinosit nje kalim festash sa me te hareshem! /pf/images/graemlins/smile.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Syte ia njihte paksa deri tani dhe e dinte se me shume se syte,

Pse mi ti nuk ma ke pa fotografin me rroba banjo re?

Nejse se tani nuk e qes mo se bo ftoft /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse e kam pa prandaj nuk i dhashe aq shume rendesi syve... ehuuuu ku e kam menjen uneeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

i perpelitej dicka tjeter tejet larg asaj qe ai mendonte se ajo kujtonte se ai nuk dinte se ajo e kishte marre vesh me kohe.

Mi lidhe mendimet mi bere gonxhe, huma trenin dhe po mundohem ti zgjidh /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

[qb]
Une banoj ne Rome. Nuk kam asnje kulle prane stacionit, por kam nje apartament te vogel ne nje lagje te lezetshme te qytetit.[/qb]
Ammvedi questa!! - Tha Muni i çuditur. Roma ishte qyteti i tij i preferuar. Atje kishte jetuar gati pese vjet dhe kishte kaq shume kujtime te bukura. E kishte marre malli per rruget kaotike dhe mbremjet e veres ne Campo de' Fiori. Per pub-in "Polo Nord" ne zonen periferike Montesacro. Per dialektin roman, cosi burino e cosi simpatico.
Tashme qe ishte njohur me Ofeline, kishte nje motiv me shume per te shkuar perseri ne kete qytet magjik!

alinos

Forumium maestatis

Alinos thote I will try my best dhe uron Moonlight te njejten gje /pf/images/graemlins/smile.gif

moonlight

Primus registratum

moonlight pyet vete se per cilen situate e pjese te saje ne vecanti Penelat ka ne mendje me kap ne dore :confused:
Sidoqofte, me nick te tille, vec ngjyrave ka dhe emrin e shquar si bilete tej ordineres. /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]Gezohem! - Iu gjegj flake per flake Ofelia.
Une banoj ne Rome. Nuk kam asnje kulle prane stacionit, por kam nje apartament te vogel ne nje lagje te lezetshme te qytetit.[/qb]
Jo po ai i ka vene paret me djers. U hodh LRja me nxitim.

LR nuk donte ta bente Ofelin te mendonte se Muni ishte proksenet, ose drogaxhi. LR ne asnje menyre nuk donte qe ajo ta merte vesh qe ne dhomat e poshtme te kulles se Munin kishte plot vajza te cilat ai quante 'studente' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po sa mire qe ju banonke ne Rome se nuk jeni aspak larg me njeri tjetrin. Edhe une kam qene ne Rome, eshte shume qytet i bukur, thot LR sa per te larguar pak vemendjen e Ofelis mbi bussinessin pak obscur te Munit.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
[qb]
Ammvedi questa!! - Tha Muni i çuditur. Roma ishte qyteti i tij i preferuar. Atje kishte jetuar gati pese vjet dhe kishte kaq shume kujtime te bukura. E kishte marre malli per rruget kaotike dhe mbremjet e veres ne Campo de' Fiori. Per pub-in "Polo Nord" ne zonen periferike Montesacro. Per dialektin roman, cosi burino e cosi simpatico.
Tashme qe ishte njohur me Ofeline, kishte nje motiv me shume per te shkuar perseri ne kete qytet magjik![/qb]
Ore fillove me e gjujt Ofelin ti re? Kush i shko n'tavolin e kush perfito nga rasti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe une kom qen n'Rom Ofeli! Per kok t'AFes qe nuk te rrej, qafsha diskun e ri dhe per shpirt te diskut te vjeter qe kom hyp me kto dy komt e mija deri ke maja e San Paolos! Kom edhe i fotografi biles!

Noten kalamoja me termen. Ti Muno shiko ato xhapanezt aty dhe mos fillo tu ngacmu gocat, e lexove? E lexova thuaj!!!

Ofelia

Forumium praecox

Flet rrjedhshem LR, mendoi Ofelia. Perpiqet te mbuloje me çdo kusht Munin. Ata nuk e dine qe une di shume me teper nga ç'duhet te di.
Si jeni çuna, pyeti ajo, per te mos lene asnje hije dyshimi mbi mendimet e saj.