Prit se kemi i makin policie perpara.Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] LR, po ngaje me shpejt makinen e mori dreqi se jemi vone per tek Lara. [/qb]
Ofelia i futi LR nje te goditur me bryl brinjeve.Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Ofelia dhe LR-ja hyne ne skene gjithe hijeshi e pompozitet. Ofelise i zuri syri Nazhon qe jepte e merrte me copat e fundit te dyllit te qirinjve...
"te kete qene kaq i emocionuar valle?", mendoi me vete.
I hodhi nje sy Lares... me e bukur se kurre me kurrizin jashte dhe fustanin e manget vende-vende. Edhe LR-ja e kishte humbur duke e pare. [/qb]
moono une jom me kambala ,patallona treçerekshe e bluze me Kennyn e "south park" ku shkruhet "kick ass" /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Une po shkoj tek Lara si e ftuara e Nazhit (kam nigju se kane muhabet).
Nazho, ca ke me vesh ti? (qe te kombinojme) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
lare s'mund te ishte vazhdim me i bukur se ky...ti po qe i shpeton shoket,ti je nje mike e vertete /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Lara e kapi nazhin per shpatullash e perplasi fuqishem pas murit te bojatisur te pallatit dhe i dha nje te puthur qe ooooo nooonnneeeeeeeeeee.
-Mmmmmmmmmmm qeka e mire tha teksa pertypte pak nga qiriri ne forme pjeshke qe kishte kapur me gjuhe ne gojen e nazhit. Ky i fundit rrinte mbeshtetur pa levizur me syte![]()
dhe copa qiriri dhe jarget i kullonin ne cepat e buzeve. Me shpejtesine e drites u kthyen ne ballkonin e viles sepse ajo kishte mysafire per te pritur.
Ofelia kam veshur kimono te kuuuuuuuuuqqqqqqeeee
Moolight ti s'ke nevoje per ftese se je speciale
Rruge shiko PMmmmmmmmmmmmmmmmm [/qb]
E dija qe i gjo te till kishe me saju; nejse se dje bleva nji fustan blu me cirka te bardha qe me nxjerr me pah vithet e kercyera, etj. dhe e kam si ligj qe sot e blej e neser e vesh gjene e re. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]moono une jom me kambala ,patallona treçerekshe e bluze me Kennyn e "south park" ku shkruhet "kick ass" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Une po shkoj tek Lara si e ftuara e Nazhit (kam nigju se kane muhabet).
Nazho, ca ke me vesh ti? (qe te kombinojme) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]