Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Ofelia

Forumium praecox
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

LR, po ngaje me shpejt makinen e mori dreqi se jemi vone per tek Lara.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Une akoma s'kam gjet fustanin e duhur /pf/images/graemlins/frown.gif

A ben me ardhe ne bikini? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Ofelia dhe LR-ja hyne ne skene gjithe hijeshi e pompozitet. Ofelise i zuri syri Nazhon qe jepte e merrte me copat e fundit te dyllit te qirinjve...
"te kete qene kaq i emocionuar valle?", mendoi me vete.
I hodhi nje sy Lares... me e bukur se kurre me kurrizin jashte dhe fustanin e manget vende-vende. Edhe LR-ja e kishte humbur duke e pare.

moonlight

Primus registratum

Une po shkoj tek Lara si e ftuara e Nazhit (kam nigju se kane muhabet).
Nazho, ca ke me vesh ti? (qe te kombinojme) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] LR, po ngaje me shpejt makinen e mori dreqi se jemi vone per tek Lara. [/qb]
Prit se kemi i makin policie perpara.

jona20

big bum bam...

ne ato momenta fytyra e nazhti u be si forma pjeshkeve...s'kishte qene aq i shnoshe gjith jeten e vet /pf/images/graemlins/tongue.gif
lara sapo e pa me nxitim rendi ti jepte nazhit ndihmen e shpejte...mos u merzit nazhuk:-i tha:cdo gje e ka nje zgjidhje.
nisen qe te dy per ne pronto soccorso,po cfare te shikonin atje rradha arrinte deri tek pallati perballe spitalit.
-u pa puna mendoi lara,duhet ta kuroj une...
-o nazhi po cfare te bej une ty tani,thote lara:
-lare pash zotin vetem i te puthme desha prej teje...kshu ne forme surprize...duhet te mendohem- tha ajo...
koha kalonte,minutat per nazhin ishin shume te rendesishme por lara akoma nuk kishte vendosur t'ja jepte puthjen apo jo...s'di mo se mi e vazhdu /pf/images/graemlins/frown.gif vazhdoje ti lare /pf/images/graemlins/wink.gif

me fal qe ju hyna kshu si pa dashje ne mes historise :tipsy:

jona20

big bum bam...

une vallaj ju paskam hy ne fun jo ne mes /pf/images/graemlins/laugh.gif
amon mer si me jeni zhive e zhive,minutin s'leni me kalu /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

Lereja u zu ngushte.. Nuk i punonin marshet nga i dyti e m'anej..
Ofelia priste e paduruar qe Lereja te ndizej por me kot...
Nuk qenka mbremja sonte- tha Lereja me gjysem zeri.
Po qe per at'pune- ia preu Ofelia- nuk ka qene ndonjehere, po hajd mo. Shyqyr qe je rob i muhabetit thuj!
Lereja u ndje disi i ngushelluar. Uhhh. te pakten qekam i muhabetit- tha thuajse me ze.

ika ika se po vejm nji bast ke puna me kolegun.... çeshtje delikate /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Ofelia dhe LR-ja hyne ne skene gjithe hijeshi e pompozitet. Ofelise i zuri syri Nazhon qe jepte e merrte me copat e fundit te dyllit te qirinjve...
"te kete qene kaq i emocionuar valle?", mendoi me vete.
I hodhi nje sy Lares... me e bukur se kurre me kurrizin jashte dhe fustanin e manget vende-vende. Edhe LR-ja e kishte humbur duke e pare. [/qb]
Ofelia i futi LR nje te goditur me bryl brinjeve.

Mos e shif ashtu se le nam, i tha Ofelia LR me ze te ulet por lartesisht te acaruar.

Auuu, bertit LR instinktivish, mos me gjuaj aq fort se me le pa fryme pastaj do me akuzosh qe mbeta pa frym nga pamja Lares dhe jo nga berrryli jot.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Moonlight i ishte pershtatur nickut te saj romantik ne veshje, por at' nate me gjithe ambientin luksoz te mbremjes, romanza qe ndolli nuk po i ndodhte.
'Mbase duhet ta marr situaten ne dore vete' mendoi dhe me nje 'feshshshshshtttt' qe te rrengjedh meleqet, u afrua tek skena komiko-horror me Nazhin si protagonist.

Ofelia

Forumium praecox

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
"Nuk mund te me trajtosh ne kete menyre" iu kthye Ofelia. "Plase sa me mbushe mendjen te vija me ty ne feste dhe tani nis e sheh Lare e poshte".
Te te le pa fryme qe ç'ke me te.

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Une po shkoj tek Lara si e ftuara e Nazhit (kam nigju se kane muhabet).
Nazho, ca ke me vesh ti? (qe te kombinojme) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
moono une jom me kambala ,patallona treçerekshe e bluze me Kennyn e "south park" ku shkruhet "kick ass" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Aiiii... harrova!!!
Kimono te kuqe pa gje poshte ama!!! Kisha te drejte ti gjuja me berryl RRUG-açit.

Ofelia

Forumium praecox

Nazhi rrotullohej pa kuptim neper sallen e madhe. Kishte mbetur i shokuar nga e puthmja.

jona20

big bum bam...

Une shpetoj dhe shoqet /pf/images/graemlins/wink.gif

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Lara e kapi nazhin per shpatullash e perplasi fuqishem pas murit te bojatisur te pallatit dhe i dha nje te puthur qe ooooo nooonnneeeeeeeeeee.
-Mmmmmmmmmmm qeka e mire tha teksa pertypte pak nga qiriri ne forme pjeshke qe kishte kapur me gjuhe ne gojen e nazhit. Ky i fundit rrinte mbeshtetur pa levizur me syte :eek: :eek: dhe copa qiriri dhe jarget i kullonin ne cepat e buzeve. Me shpejtesine e drites u kthyen ne ballkonin e viles sepse ajo kishte mysafire per te pritur.
Ofelia kam veshur kimono te kuuuuuuuuuqqqqqqeeee
Moolight ti s'ke nevoje per ftese se je speciale

Rruge shiko PMmmmmmmmmmmmmmmmm [/qb]
lare s'mund te ishte vazhdim me i bukur se ky...ti po qe i shpeton shoket,ti je nje mike e vertete /pf/images/graemlins/smile.gif
e ngaterrova postimin lart,kush mund le ta fshije /pf/images/graemlins/frown.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]
Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Une po shkoj tek Lara si e ftuara e Nazhit (kam nigju se kane muhabet).
Nazho, ca ke me vesh ti? (qe te kombinojme) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
moono une jom me kambala ,patallona treçerekshe e bluze me Kennyn e "south park" ku shkruhet "kick ass" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E dija qe i gjo te till kishe me saju; nejse se dje bleva nji fustan blu me cirka te bardha qe me nxjerr me pah vithet e kercyera, etj. dhe e kam si ligj qe sot e blej e neser e vesh gjene e re. /pf/images/graemlins/laugh.gif
.......
Moon duke shtrenguar goten e veres me gishterinjte qe po i dridheshin, pa Nazhin tek doli si i tromaksur prej ballkonit e pas tij Laren me nje buzeqeshje prej dominuese e floke te shthyrur.
C'te kete ndodhur valle?!

personazh

Valoris scriptorum

si gjithmone ne jeten time u gjenda para dy situatave te ndryshme ne vende te ndryshem. knej po mbytesha e isha te shpia lares me moonin qe feshferinte prane meje, e anej isha ne krahet e zevos dhe te lares qe kish picerruar syte me cope qiriri ne pertypje e siper. nga nje ane pasiv e nga tjetra aktiv.
nje pjese e trete e imja zgerdhihej me ofeline e LR-ne.
zgjidhja e copkavitjes!
moonin e kisha afer fare....pashe si feshferiste dhe fillova te feshferis dhe une...pas 10 minutash fesh-feshi folem njekohesisht:
-e mo do vazhdosh akoma tu bo si leter zmerile ti apo çe?...
...fesh-feshi mbaroi, mbeshtollem vjedhurazi dy-tre copa revani e ja mbathem te degjonim feshferitjet origjinale te pemve

lara:
ktu nuk pata shume kohe te zgjidhja situaten se lara e kish marre ne dore e mua me ngeli vetem me pulit syte ne fund fare

ofelia me LR...i shkela synin LR, edhe ofelise, dhe pashe qe Lr-ja siç ma kthehu shkeljen e syrit me skermiti dhembet...mahhhh....

si perfundim: besoj se duhet te jem ulur mbi ndonje geshtenje te eger me levzhoge te pahequr tu pa moonin ne tere elegancen e vet e duke buzqeshur sikur tulet mos ishin te miat /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

(shshshtttt)
"Kam ftohte i dashur, kam shume ftohte!"
....Muzgu raaaaaaaa