Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Vajza me japni numurat e tel me PM se te marte fluturoj me i fryme per ke ju une.
Pa me thoni kemi ndonje skene me seks ketu ne forum sepse sesi jam zgjuar sot...me nje frymezim shume te thelle /pf/images/graemlins/laugh.gif Me ke do bej pislliqe virtuale sot

[/qb]
Salua kishte 1 ore e gjys qe po ledhatonte Albanen dhe ajo kishte dy ore qe nuk pranonte ta linte mollen e saj te kafshohej nga ciklopi i Salos.
Mbase i dukej sikur po bente nje mekat, Eva, Adami.. Eva kafshoj mollen u be e vartura Adamit. Albana molla, Salua mekatari, Salua pas te kafshuares do behej me pas i varturi i Albanes...
Disa te tjere thoshin qe Albana ishte e virgjer akoma dhe nuk donte te kishte mardhenie seksuale para martese. Kurse disa te tjere, me realista, talleshin me naivitetin e te pareve dhe ishin gati te vinin bast se Albanes i kishin ardhur tezet.
Ne fakt Albana i ishte dhene Salos fizikisht, dmth e kishte lejuar ta perkedhelte ne te gjithe trupin dhe vecanerisht aty ku asaj i pelqente me shume, por vazhdonte te refuzonte te kryente aktin final.
Amon ma le i her. I thot Salua me nje fytyr qaramane.
JO. I thote Albana e inatosur qe po e shqetsonte ne nje kohe kur ajo po shijonte ledhatimet e tij.
Amon se nuk i them njeriut! vazhdonte Salua.
Te thash nje her jo dhe JO! ajo gati po i gerthiste.
He pra mos u bej e keqe ma le vetem i cik. Te jap 5 leke, i thot Salo kopraci.
Hik e Salo bej cicin, i thote Albana, edhe po te me jepje 5 dollar prap nuk do ta jepja. Une nuk blihem por fitohem.
Dhe Salua nuk duroj dot me dhe u cua te bente cicin. Ai nuk arrinte ti shfaqte asaj forcen e tij mashkullore. Trembej se nuk kishte force te majftueshme ne duar e krah per ti grisur thongsat e Albanes me shpejtsi dhe egersi.
Keshtu Salua shkoj firmosi me doren e majte mbi muret e banjos ate lemsh qe ishte mbledhur, dhe se fundi beri cicin.
/pf/images/graemlins/laugh.gif