Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Blendi

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Shkendijat e flakes se zjarrit ngriheshin furishem mbi flaken dhe canin erresiren pastaj fikeshin dhe erea i frynte tutje copezat e hirit.
Penelja i kishte ngulur syte mbi ujin qe rridhte i qete, si nje pasqyre e erret qe mer fryme ngadale, dhe dritat qe pasqyroeshin mbi te, te vagullta. Erresira kishte rene.
Boll me keto pershkrime romantike se po me vjen nje pordhe duke te te lexuar ia beri Olorin dhe gjerat ndryshuan.
Alinos ishte mbeshtetur brenda kembeve te hapura te LR, duart mbi gjunjet e tij i mbante si nje zonje ne fronin e saj. Dic e bezdiste perfund, e ndjente si princesha bizelen por nuk e jepte veten, vec i meshonte me fort.
Blendi mbasi hengri mishin hengri dhe kockat, pastaj vajti te lidhej me litare te rrapi se donte ti dukej vetja me shume si ai cmendaraku, Hose Arkadio Buendia. Albana po dihej, kishte zene nje pozicion te tille qe drita e flakes ti perforconte format rrethore te vitheve. Hirko, Nazhi dhe Salua ishin ulur perball saj me fyej ne duar dhe e shikonin me gjuhet varur e syte shqyer, pa folur. Ajo mend po cmendej nga kenaqsia qe i sillte te paturit e meshkujve nen hipnoze.
E vetmja qe i bente dermanin rakise ishte lara qe kishte mbushur nje shishe kokakola plot me raki mani dhe e thithte me pipez.
Olorini kishte vajtur maje nej shkembi me radion me vale te shkurtra dhe remonte neper qiell me antenen per te kapur valet e BBC.
"Uo Blendo i rane prap o vlla".
"Ti bien, kish e ka perpara dhe nuk i bie eshte budalla"
LR i degjoi keto dhe i vuri ne kontekstin e vet, e po mendonte si ti binte.
Alinosi e ndjeu bizelen.
Kurse mua me duhet te iki prap per te bere ca pune se jam ne orar. Deri atehere ndonjeri le te mbetet me barre se nuk ka lezet pa ciliminj.
Dua dikush te pjelle nej vajze te vogel.

Goca

Primus registratum

Goca , me pret azgoni ene ju e dini ma mire se une qe s'duhet me i lone me prit gjate, se jane si puna e GAZIT, avullojne po e le shishen pa tape. /pf/images/graemlins/wink.gif Apo osht e kunderta, duhet me heq tapen qe mos te lujne prej venit?! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

Guest

Sa fantazi te cmendur qe ka ky Blendushi /pf/images/graemlins/laugh.gif uaaaaaaaaaaaaaa pupupupuu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Vdes per duart, me gjete piken e dobet.
Duan s'duan pak do flasin, ku le rradhe une... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Julia, jo per gje po une kam dy duar dhe me 5 gishta ne secilen biles. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga BATGIRL:
[qb] Ku e di ti qe sot kam veshur fustan te shkurter me cizme deri tek gjuri una ? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qyqe, me ra kalemi pertok nga turbullimi...

po pse spaske vesh thongsa mi shejtone?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Qyqe, me ra kalemi pertok nga turbullimi...
[/qb]
Ke fillu me e rrotullo neper gishta ... kalemin eeeeeee ?

turp /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

100 Vjet vetmi nga Garcia e Thiatros /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

svesha fare /pf/images/graemlins/blush.gif esh shuem vape knej nga ne o Lr je /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika se me filloi shfaqja
ciao te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Dua dikush te pjelle nej vajze te vogel. [/qb]
Une jam gati me ngel, edhe ditet e datat jane te pershtatshme, puna osht se s'kom donator , po pati vullnetar me na dhuru naj " ASHTU", bujrum. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga : Izi
[qb] Ty siper a mund te te rrok pak prej qafe meqe sesi me vjen kur mendoj se me ka marre malli ?
[/qb]
A po ma rrok dhe mu i her qafen e?

Qe mu thaft ekroni i kompjuterit mu thaft qe ste kom pa perpara, se me ka djeg molli sic djeg dielli korrikut onglezt ne plazh!

Kordelja

Valoris scriptorum

Izzzzzzzzzzzz qelbsine boll se lash nom tu qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Maskarenj me late pa pune /pf/images/graemlins/laugh.gif , jam e mytme

Isabelle

Valoris scriptorum

Lene se mua mu percellu kurrizi me te te rrok ty 5 here rresht ...

Si je se u bom per tu gjujt nga fillimi /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

bebi

Primus registratum

O blendi po mu m'vjen keq me ja xan radhen ktyne kolegeve ktu, he pra vajza, kush don bebe?

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
P.s.Maskarenj me late pa pune /pf/images/graemlins/laugh.gif , jam e mytme [/qb]
Une me not HAM HAM-i nuk t'shpetoj dot !!! Hudh noi gur anej knej se nryshe njele thelle...

Kordelja

Valoris scriptorum

penelina i ke nrejt komet ti ri apo jeni vu n'rresht per nji tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s. :eek: :eek: :eek:

Le_Routard

Forumium maestatis

Alinos ishte mbeshtetur brenda kembeve te hapura te LR, duart mbi gjunjet e tij i mbante si nje zonje ne fronin e saj. Dic e bezdiste perfund, e ndjente si princesha bizelen por nuk e jepte veten, vec i meshonte me fort.

O Blendo o legen se po na bo gocat me turp. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
Hudh noi gur anej knej se nryshe njele thelle...

Ca cengeli :eek: mi s'ka ngel asnji bosh thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Ndihme /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] penelina i ke nrejt komet ti ri apo jeni vu n'rresht per nji tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s. :eek: :eek: :eek: [/qb]
Cfare ke mi, s'ke pa naj here minator ne pune e siper e si?! :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb]Cfare ke mi, s'ke pa naj here minator ne pune e siper e si?! :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Penelina po menojsha nji gjo : me mire minator me zhbiru token, apo bujk me e leru ?

ps. kot per gallate ëëë

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
Cfare ke mi, s'ke pa naj here minator ne pune e siper e si?! :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nime si m'inetereso me thone mu Penelina per nder t'kombit: Io non vedo, non parlo, non sento o pure che ho goduto anche quell piacere :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Mos mi veni re gabimet ortografike se jam bo si Lenini ne vaftit /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek: