Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Ndrikulle per hatrin tat ia kalij edhe une iher n'dore robt e shpise /pf/images/graemlins/blush.gif me ter men e kam :mad:

Blendi

Primus registratum

O albana, po nuk te kane thene sot sa e bukur je? C'mon zemra mos e merr me kaq merzi se te vete gjithe dita keq pastaja. Te kam shume xhan. Ana na akuzoi se kishim flirtuar te shtunen po nuk e dia ajo ca miqsh jemi ne. /pf/images/graemlins/smile.gif
Perqafime.

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Sot jam pike e vrer Kordele.Me eshte bere jeta sketere.Pale po me tha dhe njeri Te urrej .Tani jo se une e dua po prape fjala te vret.Nje gje di te them, Mjer ai c'ka per te hequr jo vetem nga une po edhe nga Zoti ne qiell.
Robt,ketyre njerzve qe vec mosmirnjohje kane ne shpirt.Sikter,race e keqe! :mad: [/qb]
ta marrt t keqen ai personi...
le qe ku ke t keqe ti...prandaj t `urren`ai...

-----------------

pershnetje theatri_sta

albana

Lara Croft

Mire qe ju kam juve si shpirt thuaj se do me ikte gjithe dita haram.Sepse te lendojne fjalet nganjehere edhe kur ti i mbyll dyert e shpirtit qe asgje te mos te te preki me.It's cold in my life. /pf/images/graemlins/frown.gif
Po pres fundjaven qe te me ngrihet temperatura si gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Albana , do ket dasht me te thone " te dua" kushedi... :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ndrikulle mos e (k)rruj fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abssssssssssssssssssssss ku je maj se me mori malli, prita mail-in tat po asgje deri tani /pf/images/graemlins/frown.gif

Penelina ashtu e bejne te gjithe keta mashkujt ne fillim te gozhdojne me pas :rolleyes:

albana

Lara Croft

Po a thuhet te dua duke ulerire nga inati?
Jo moj shpirt jo,po nuk do meremi gjithe diten me idiote ndaj me mire te bisedojme reth ceshtjes se gjirit psh ose ceshtjes se Butrintit,akoma me mire po te flasim per temen time te preferuar seksologu keshillon etj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ja kam heq vizen meshkujve Kordele, i trajtoj vetem per aftesite e tyre seksuale dhe i vleresoj vetem per keto , se po bindem qe interioritetin( me perjashtim te *****, e kane 0.

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ndrikulle mos e (k)rruj fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abssssssssssssssssssssss ku je maj se me mori malli, prita mail-in tat po asgje deri tani /pf/images/graemlins/frown.gif

Penelina ashtu e bejne te gjithe keta mashkujt ne fillim te gozhdojne me pas :rolleyes: [/qb]
koooooooordeeeeeleeeee t marrsha t ligen e firmes tane...me mori malli dhe mu /pf/images/graemlins/smile.gif ne moment kam shume pak kohe... :mad:

---------------
penele je fejuar ti zemra?
apo kam pare enderr une :rolleyes:

---------------
seshpejti...

Kordelja

Valoris scriptorum

LOL Penelina edhe ndrikulles i pelqe shume ajo tema sidomos kur vesh edhe cizmet me taka te nalta... /pf/images/graemlins/laugh.gif Vish cyzmet Ndrikulle se nuk te shkojne atltetet /pf/images/graemlins/wink.gif

abs perqafime ylle perqafime, kur te kesh kohe. /pf/images/graemlins/smile.gif

P.s.Firmne ma ka qa Pablo Nerruda /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.p.s.Ka edhe nji teme tjeter Penelina" Dhuna ndaj burrave" /pf/images/graemlins/laugh.gif (kategoria Diskutime pa kategori) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
---------------
penele je fejuar ti zemra?
apo kam pare enderr une :rolleyes:

---------------
seshpejti... [/qb]
Po pati njel naj budall e gjytrym me u feju me muve , bujrum , le te vi se s'po e perzen kush jo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lexoni cik ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Të urrej…..

Të urrej kur je larg vështrimit tim…
Dhe kur më lë të mendoj për ty gjithë natën.

Të urrej kur largohesh pa më lajmëruar…
Të urrej kur nuk të shoh në mëngjes.

Të urrej kurdoherë që thua mirupafshim…
Të urrej kur sytë e tu më bëjnë të turpërohem.

Të urrej kur mendoj që je tepër I mirë për të qënë imi…
Të urrej kur shkruaj emrin tënd në cdo rresht.

Të urrej kur hëna reflekton fytyrën tënde në liqen…
Kur të ndjej pranë dhe trupi im fillon të dridhet.

Të urrej kur takohemi dhe s’mund të them asgjë…
Të urrej kur nuk dëgjoj gjë tjetër vec zemrës time që rreh.

Të urrej kur më merr malli për ty aq shumë..
dhe kur ndjej se jam vetëm kur s’je ti dhe kam frikë pa ty.

Të urrej kur jemi të dy në një ëndërr, dhe nuk është ende e vërtetë…
Të urrej kur nuk thua “TE DUA”.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Pa tallje eeeeeee
/pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Po pati njel naj budall e gjytrym me u feju me muve , bujrum , le te vi se s'po e perzen kush jo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hmmmm...
me ate qe te `pash` une ishte alamet djali, sagllam ...nga ato te paktit /pf/images/graemlins/wink.gif

me dalshin endrrat...

------------------

ika......

albana

Lara Croft

Albana i veshi cizmet qe i kishte bere dhurate Alinosi pas suksesit qe pati patur me Blendin dikur ne nje ashensor spitali,dhe filloi te bente gati valixhet.
Po do te shkonte ne Tirane t'ia luante fene dhe te qetsohej.
-O mamina ku je!-peshperiste Albana dhe u be edhe njehere femije e perqafoi me imagjinaten e saj te kalter te jemen ke pragu i gurrte i shtepise me arome bliri.
Dashnoret e zemres se saj e braktisen nje nga nje dhe tani ajo kerkonte prehje vec ne krahet e dashurise se saj me te madhe qe nuk do ta linte kurre e perjetshmja dashuri e nenes.
Rrofshin nenat tona te arta /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] Po pati njel naj budall e gjytrym me u feju me muve , bujrum , le te vi se s'po e perzen kush jo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hmmmm...
me ate qe te `pash` une ishte alamet djali, sagllam ...nga ato te paktit /pf/images/graemlins/wink.gif

me dalshin endrrat...

------------------

ika...... [/qb]
Mos u tall me fukareshen amon... po kush ishte mi?! :rolleyes: , e njof una e njof?! apo e njef tina?! nejse s'ka problem kush e njef, le qe ma mire kur s'e njef shume ... abso, amon se s'kom fillu me qenis akoma paje une , t'maroj iher keto provime masnaj du me ju fut gjergjefit... /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ndrikulle mos na bo me qajt ke Thiatroja se nuk na shkon mas 160 e plus faqesh shthurje, me duket sikur po ulim perdet perfundimisht, po ti cizmet maji vesh se Blendo ketej rrotull eshte mbase do te ngjitet a zbrese nai kat thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Blendon kete jave po e rujm per Penelen,te lutem shume se ne vajzat ketej kur japim fjalen therim cunat,te lutem shumeedhe iher. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Albana pergatiti valixhen me kujdes. U ul tek cepi i divanit te saj me mbulesen ngjyre kremi e shikonte e habitur ate "dyrroteshe" te mbyllur qe kish vene ne cep te murit. Edhe pak dite e do ta terhiqte rrugeve te Tiranes. Pastaj do ndalej aty, tek bari ku zakonisht takonte shoqet e shoket kur ishte ne shkolle, do blinte nje shishe uje dhe do vazhdonte te ecte derisa te futej ne rrugicen e shtruar me kalldrem. Cizmet do iknin shtrember, takat do haheshin, po kujt i behej vone, ate e kish marre malli te prishte nje pale kepuce brenda dy javeve! Ja edhe shtepiza, atje ne fund, me kangjellat e lyera nga dora mjeshterore e babait. Ja edhe perdet e grepit qe gjyshja pat perfunduar para se te nderronte jete. I kujtohej si tani kur ajo ulej perballe asaj dritareje te vogel, me syzet mbi hunde e shikimin here pertej , mbi rrugice e here ne dantellen e grepit. Sapo shihte Albanen qe kthehej nga shkolla , i buzeqeshte gjyshja nga brenda shtepise e dora e saj e rrudhur , tundej lehtshemn para saksise me "silfiona". ( gjyshja ime i quante keshtu).
Albanen e kish marre malli te kthehej edhe njehere femije, te vraponte e shkujdesur para te gjitheve, te kendonte , te qeshte e te lozte pa pasur friken e opinioneve te te rriturve. Ajo e dinte se te rriturit gjykonin shpesh ndoshta ngaqe nuk ishin te paster, ndaj kerkonin me mendimet e tyre te vinin ne dukje "zhulin" e te tjereve. Shpirti i disave ishe sketerre nga bloza e falsitetit e megjithate llustroheshin mire para se dilnn rruges. Albanen e kish marre malli te degjonte profumin e gjelles se gatuar nga e ema, tek hynte ne oborr. Te prekte karafilat e fshehurazi te kepuste ndonjerin per ta thare mes librave te shkolles.
Tani Albana do kthehet ne shtepi, e rritur.

Goca

Primus registratum

Mirupafshim te gjitheve!
Po hiki me mire se keshtu si qekam sot, rrezikoj me fillu romanin e jetes sime.

Une du kartoline nga Tirana Albana /pf/images/graemlins/smile.gif .

P.S: Mos e runi shume Blendin , se do me ndryshket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Pershendetje teatrale
Albana, Penele, kordele, Abstrakt, Blendi.
Nga nje perqafje te gjitheve.
ndrikull, me le gjithmone pa fjale...