Hmmmmmmm, ngjaka sexy si pozicion /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb]Ime t´kan cu mbi djathin e fort.Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]
Ime gradu ma nalt, apo de-gradu?!
[/qb]
[/qb]![]()
Goce mo m'hy n'hise te llojit t'djathit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Zaten nuk te tha djathin me brim...
/pf/images/graemlins/laugh.gif
ps. Mirembrema!!! [/qb]
Si e do Loku te bute a te forte?!Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Po ua pati qejfi boni sevap i masazh se m´ka dal kurrizi venit tuj ia rras murit n´tomobill. [/qb]
po pra /pf/images/graemlins/tongue.gif sonte me cviergjeroi fare ky robi /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb]Paske qen e virgjer ti mi.Fillimisht postuar nga PROTOTYPE:
[qb]hera par qe e shof ket rob te behet si engjell ska ber vaki noihere /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
[/qb]![]()
ej first mos harro hanini /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga * muzg i heshtur *:
[qb]
PS: hani jo keq poeziçka /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
HmmmmmmmmmmmmmmFillimisht postuar nga sailor:
[qb]te but si jastiku me pupla [/qb]Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Si e do Loku te bute a te forte?! [/qb]
e para jam anej nga seksi femer .Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]ej first mos harro hanini /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga * muzg i heshtur *:
[qb]
e dyta: djale a vajze?
e treta: under age apo ne moshen e duhur?
e katerta: ty s'te kemi pa te shkruash[/qb]
kordeljaFillimisht postuar nga * muzg i heshtur *:
[qb]e para jam anej nga seksi femer .Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]ej first mos harro hanini /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga * muzg i heshtur *:
[qb]
e dyta: djale a vajze?
e treta: under age apo ne moshen e duhur?
e katerta: ty s'te kemi pa te shkruash[/qb]
e dyta rredh 25-ve
e treta jam e re ne kete forum
e katra ju mjafton per te me skeduar /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Tani qe po ma permend, s'po ma mban me te lan n'dor tyne me than t'drejten /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Thu m´bojn derman kto te klinikes? [/qb]
ti qeke i smure re /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Muzgo di me bo masazh ti zemra? Kjo shoqnia ime ktu s´ka dur hic jo me vu nonjonen ne zemer. Ti si e re qe je, me ben dot derman? [/qb]
S'qeke per mua!Fillimisht postuar nga * muzg i heshtur *:
[qb] e para jam anej nga seksi femer .
e dyta rredh 25-ve
do vej te ter vullnetin tim ne pun Sailor ....vetem me thuj preferencen /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Muzgo di me bo masazh ti zemra? Kjo shoqnia ime ktu s´ka dur hic jo me vu nonjonen ne zemer. Ti si e re qe je, me ben dot derman? [/qb]
HahahahahahahhaFillimisht postuar nga sailor:
[qb]Ua mami! M´kon dediku poezi. Me t´lujtme e kishe? Thuj te verteten! [/qb]Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Salo derman,
nje peshqesh te vogel per ty ketu.
E gjeta rastesisht duke lexuar, dhe thash se do te pelqente /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Nuk thua shyqyr qe s'jam per ty /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga hanini:
[qb]S'qeke per mua!Fillimisht postuar nga * muzg i heshtur *:
[qb] e para jam anej nga seksi femer .
e dyta rredh 25-ve
Ne shiko, kur te kapesh ndonje nga cunat, hap syte mos ta kem zan une, apo Albana, te tjeret [po gjete] mund t'i zesh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]