Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

alinos

Forumium maestatis
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Gjes maskarenje e maskaresha /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ndrikull, ma sqaro i cik ne pm ate intinerarin tat ti mu, qe te mcifem una, jo per gje se kush te duron /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool:

Kordelja

Valoris scriptorum

Penele ta kesh per nder........ :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Hanino kur ta gjesh ate qe po kerkon, bej sevap hudh nji dore' knej !!! Ta nis une adresen !!!

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Penele ta kesh per nder........ :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E kom vallahi , se m'futi tek grupi pa lujte asnji rol pikant.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Penelina kam dhe nji pytje qe kam kohe du me te ta bo ... Pse nuk ja ngre i cik Vanit dhe Gogut ato dy te parat ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Sinqerisht
Una

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Arphaxad:
[qb] Ehe se je bo I famshem ti per keto pune he?? /pf/images/graemlins/smile.gif ))) [/qb]
Gojet e liga, mos i nigjo!

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Penelina kam dhe nji pytje qe kam kohe du me te ta bo ... Pse nuk ja ngre i cik Vanit dhe Gogut ato dy te parat ?

Sinqerisht
Una [/qb]
:eek: :eek: :eek:

mezi po pres me e pa kete skenen :eek: thiatrale :eek:

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]
ndrikull, ma sqaro i cik ne pm ate intinerarin tat ti mu, qe te mcifem una, jo per gje se kush te duron /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool: [/qb]
Une e di qe ti mezi po me pret gricu sa te duash.Shikoni kur me mamin e me babin ne aeroport te gjej edhe Alinosin me nje tufe me gjemba duke me pritur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

I shkoi surpriza dem per nje majmun. Priste parisienin e saj qe kishte kohe se shijonte me. Shpirti saj e dinte sa e kish marre malli per te. Me ne fund sonte kish shpresuar se enderrat dhe nostaligjite e koheve me rradhe do ti beheshin realitet...

Me raft pika mua! Parizjoni tat te ka cu ty ke Sky Tavëri, qe ishte me te turrullume, me ne qender te Tirones. Plus ene ca gota alkol ne te vishin ment verdall hone gjithe diten.

Ke Sky Tavëri osht ma mire se ke kulla Eifel ne Paris se atje duhet me u rrutullu me komet e tuja!

alinos

Forumium maestatis

[qb] Une e di qe ti mezi po me pret gricu sa te duash.Shikoni kur me mamin e me babin ne aeroport te gjej edhe Alinosin me nje tufe me gjemba duke me pritur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kam per t'ardh maje gomarit, ne aty kemi per te van D, ti ke per t'hec n'kam pri Rinasit gjer n'Tiran ku nisen furgonat e Korces, dhe n'dur kam me pas i tuf islla se do jen rrit kur t'vish zotrote.
Hec m'dat 1 prill, ene e shef sa do m'gjesh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

[qb] Hanino kur ta gjesh ate qe po kerkon, bej sevap hudh nji dore' knej !!! Ta nis une adresen !!!

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Goce asht pa form ajo dreq e nuk rri myll gjer ke ty, po ti vrej te gjesh ca nga ana jote e pellgut, se m'gja ke per t'kry pun para meje /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

[qb] Penelina kam dhe nji pytje qe kam kohe du me te ta bo ... Pse nuk ja ngre i cik Vanit dhe Gogut ato dy te parat ?

Sinqerisht
Una [/qb]
se kur i thojne asaj llafes popullore... ( m'falni per fjalorin).. " KA HARRU PORDHA, VRYMEN ME DALE ", imagjino il resto....

albana

Lara Croft

[qb]
ndrikull, ma sqaro i cik ne pm ate intinerarin tat ti mu, qe te mcifem una, jo per gje se kush te duron /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool: [/qb]
Une e di qe ti mezi po me pret gricu sa te duash.Shikoni kur me mamin e me babin ne aeroport te gjej edhe Alinosin me nje tufe me gjemba duke me pritur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

se kur i thojne asaj llafes popullore... ( m'falni per fjalorin).. " KA HARRU P**** , VRYMEN ", imagjino il resto....

LOLLLLLLLLL Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Penele, te njitshin me nai tabllo ty ishalla edhe ankand mas ankandi tu bofte vlera stratosferike ishalllaaaaaaaaaaaaaa
LOL sa kom qesh,
Po boll mi se sa e harrum ate Top Topic qe e kishim para dy ditesh ne AF..... /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

kush te tha ty mos me fol me gocat per pune rakie?!

Ndergjegjia! Me duket sikur jua kam me te futme kur i jap me pi /pf/images/graemlins/frown.gif

A kujton ti se s'dime neve qysh bohet e qysh pihet?! S'e ke vone re ti qe gocat kerkojne raki ne bar e cunat birre ?!

Ne car bari e ke vu re ti e? Po pys kshu kot, pa te keq. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mas ca vitesh , burrat kan me ja qit me tabaka gocave rakine .

Kshu kom nigju dhe une qe do bohet kur te shkojm ne komunizm! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

[qb] :eek: :confused: :eek: [/qb]
Amon , se sa e perdora ket tip pergjigje andej nag dedikimet.... majaft me dyshime e habitje , ka ardhe koha e pergjigjeve te sakta.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

I paska kthy dy gota L-R-ja......

Ndergjegja juj osht si ky ekuacioni: 100X=0
Sa osht X? Ja keshtu osht , kur bohet fjale per goca.... :mad: ( ene mos me thuj qe mos t'i fus te gjithe me nji kallup, se une s'do mbaj 100 kallupa ne krah me i klasifiku kategorite e ndergjegjes mashkullore)

Bona icik revolucion idealesh feministe.... :confused:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb]
[qb] :eek: :confused: :eek: [/qb]
Amon , se sa e perdora ket tip pergjigje andej nag dedikimet.... majaft me dyshime e habitje , ka ardhe koha e pergjigjeve te sakta.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Lal ishte per postin dysh te Albanes.
Pse je habit ti mi se nuk e kuptova?!

Kordelja

Valoris scriptorum

O Penele fillje vete me dhon shemllin lal, hiqi ydhat ene vej germat ta mori vesh dynjoja ate llafin me P /pf/images/graemlins/blush.gif :eek: se une e mora ters per vete :eek: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif