Re: Re: Si shpjegohet?
renea mendoj se kjo teme qe ke hapur nuk duhet ta hapesh ketu dhe te presesh pergjigje prej nesh,por te flasesh me te dashuren tende.pyete nje here.une nuk e kuptoj kur ke dy vjet me te pse nuk e pyet se si ndihet ajo me ty,pse nuk ja tregon shqetesimin tend.dhe ajo do te dije ti pergjigjet pyetjes tende.megjithate po te them dicka nga vetja ime.une te dashurit tim i kam thene te dua mbas 9 muaj.dhe e kam thene ne momentin qe me te vertete e kam ndjere.kur dashuron nje njeri,sado te permbahesh perseri do vije momenti dhe do tja thuash sepse ndjenja qe ke per te eshte me e madhe se forca per te perballur fjalet.kjo ska te beje fare me faktin qe femra eshte kontradiktore ,por ka te beje me faktin qe femra eshte shume shume e kujdeshme,dhe ka frike ndonjehere te shprehet,varet cfare raporti keni krijuar juve.nuk e di a me kuptove drejt.por une te keshilloj te flasesh me te ,perderisa e konsideron njeriun e jetes tende,atehere thuaja gjithcka qe te mundon,dhe ajo do te te dije te te kuptoje.te uroj sa me shume fat,sa me shume.