as qe je afru fare, por te te shuaj kureshtjen jam ke albumiFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]JA TY PSH TE IMAGJINOJ SHUME TE URTE,SI AJO GESHTENJA QE RRI E RRI DHE VETEM KUR JA JEP FFFAAAAPP ATY KU STA PRET MENJA(AVATARI KSHU)...Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]pa he na thuaj ca shembuj!!! [/qb]Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] une imazhin per te disa forumiste e kam krijuar ne baze te avatareve qe ata perdorin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe te fjaleve qe qisin nga goja... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
SA PER NGA GOJA JE TOO TOO NICE PER TE QIT FJALE TE BUKURA /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
cuno(nqse je cun..),ate foto e kom qit para nja 1 viti,ene se kom qit me tregu bukuri,apo nej gjo tjeter..Fillimisht postuar nga thursday:
[qb]uuuhahahahah ...hiqe ate fotografi ..lonc nom se dukesh ma keq se un te fotografia ktu siper.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]galeria fq 30 emri: HOTGIRLFillimisht postuar nga thursday:
[qb] Per menimin tim, nga leximet s'e ke iden fare se si duken robt. Mund te kuptosh dicka nga personaliteti, po persa i perket pamjes jaaaa s'bohet llaf.
...megjithse gocave t'forumit qe i kom pa surratet ...jon si yll!! ..ma kan heq trunin!
..meqe ra llafi, kom fiksim me pa surratin e Hotgirl. Kom pershtypjen se do jem krejtsisht i gabum persa i perket imazhit qe kom kriju. :lol: :lol: [/qb]
ne sjam aq sweet sa dukem :devil: [/qb]
..pastaj, kush t'ka rrejt ty qe dukesh "sweet"?? [/qb]
ktu mi ke fotot e forumsave /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga BeBa:
[qb] thursday mjafton qe dhembet ti kesh si rruaza ... :lol:
:kiss: :wave:
PS: Hotgirl tek kush galeri mi ke dal se une s'te pashe?[/qb]
Beba ...eeeee e di qe i ke fiksim dhembet, pranaj edhe zgjodha ket fotografin ku kisha dal duke qesh si rreklam Mentadenti. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] thursday mjafton qe dhembet ti kesh si rruaza ... :lol:
:kiss: :wave:
PS: Hotgirl tek kush galeri mi ke dal se une s'te pashe?[/qb]
Per fansat e HOTGIRL-it Ja ku e keni gocen dhe mos t'guxoj ta shaj kush.Ho mo e shifni sa e mire qe eshte vajza.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]ktu mi ke fotot e forumsave /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]
Hotgirl tek kush galeri mi ke dal se une s'te pashe?[/qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] m'shani po jau majti,po sjau sula kojshiun :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si e thote kjo larg e larg.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] m'shani po jau majti,po sjau sula kojshiun :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
thanxFillimisht postuar nga aRBi:
[qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] m'shani po jau majti,po sjau sula kojshiun :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Cfare me te sha moj
:thumbsup: komplimente prinderve /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]![]()
rri se do tboj tflesh ke garazhdi ismetes :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Mistreci vockel:
[qb]Si e thote kjo larg e larg.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
Po thuaje troçushoni se ju sula babin. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
rri se do tboj tflesh ke garazhdi ismetes :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
D.m.th. te flej jashte se Ismetja sikur s'ka garazhd.
Sa e eger kojshija,tjeter imazh kisha kriju per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
nfakt e kisha llafin per ate si bicim depo ke kati 1..Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
rri se do tboj tflesh ke garazhdi ismetes :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
D.m.th. te flej jashte se Ismetja sikur s'ka garazhd.
Sa e eger kojshija,tjeter imazh kisha kriju per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nfakt skam asi foto te mistrecit,po gjyshen ja njof mire :devil: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] mistreco si s'ta pam iher ate fytyren tate? Hoto meqe e njeh mistrecin venja ene ti fotografin atij sic boni ai me ty. [/qb]