Re: NE PRITJE TE...!

leonora

Primus registratum
Re: Re: NE PRITJE TE...!

jam ne pritje te maroj greva ne milano e autobuzeve :mad: :mad: se kam 100 pun per te bare /pf/images/graemlins/frown.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Une jam ne pritje te shkuarjes ne shtepi, sidomos pas nje lajmi te bukur qe kam marre, memzi pres :wub:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Une jam ne pritje te shkuarjes ne shtepi, sidomos pas nje lajmi te bukur qe kam marre, memzi pres :wub: [/qb]
:idea: se mos te propozoj te martoheni moj :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Parajsa, jo mi jo..vec ashtu, me gezoi vetem zeri i tij qe e degjova dhe me tha se do te duhet te takohemi.... /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Sa per martesen, akoma s'e shoh te arsyeshme te ndodh tani....le ti shijojme dhe pake mementet e rinise... /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

ne pritje te nje mp nga shqiptarja tme tregoj pak keto zerat ne tel se jam vella xheloz une /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mirëmëngjes, mirëmëngjes të them
Megjithëse akoma nuk jam zgjuar
Larg, shumë larg paskemi qenë
Por kemi ëndrrat për t'u ngushëlluar... :shrug:
:wub: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

Ne pritje te JoY :kiss:
val2000-1.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

Ne pritje te ca fotove qe sapo dola, dhe tani duhet te shkoj ti marr te fotografisti. Po c'me vjen merzi te cohem nga karrikja tani! :book:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shpirtkeq:
[qb] Ne pritje te pices qe kom i ore qe e kom porosit :mad: [/qb]
Ku e ke porosit me?NE shqiperi?Mos nuk i kane dhene vize picierit qe te sjell picen ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
Fillimisht postuar nga shpirtkeq:
[qb] Ne pritje te pices qe kom i ore qe e kom porosit :mad: [/qb]
Ku e ke porosit me?NE shqiperi?Mos nuk i kane dhene vize picierit qe te sjell picen ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo mo jo se herdhi.
Bujrum po ta majti /pf/images/graemlins/laugh.gif