Re: me eksperti...

OROSHI

Primus registratum
Re: me eksperti...

parlando.....MeLeKe sigurisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti ke perdhunu MeLeKe-ne,pra i bie qe te jesh e para /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum
Re: Re: me eksperti...

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] si teori kalimi vlen.jam shume dakord dmth. [/qb]
...opo me kalu ske kalu akoma ti,sme ke perdhunu mu /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Xha Sulua, ka ne koken e tij mendime mikroborgjeze /pf/images/graemlins/laugh.gif Mosme ngaterroni mua meketo punet e erosit se debutant jam e jam ketu per te mesuar :tipsy: denna psh i ka nja 2 master ne kete fushe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Njese ketu flitet per ekspertin e jo eksperten, ti denna duhet te nderrosh sex te hysh te kjo kategori, ose po nuk pranove rri te kategoria dyte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

vitin e kalum keni xan vendin e parafundit, e kyt vit shpresoni me xan vendin e fundit a si a puna? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

rendesi ka qe te biem ne sy, per mire a per keq pak rendesi ka /pf/images/graemlins/wink.gif Psh ne klasen fillore, mbajm mend o nxenesat me te mire o me horrat, ata mesataret as i bi ne menie njeriu /pf/images/graemlins/laugh.gif Pra nga momenti qe nuk le indiferent do te thote se ke diçka interesante /pf/images/graemlins/tongue.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] jo ore jo.une o vend te pare o hic. [/qb]
..si do jesh ti ne vend te pare?Une e MLK po shtyhemi me muaj brrylash! /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Edhe Selam Musai ne vend te par ishte kur sulmoi italionin po he /pf/images/graemlins/wink.giflene te paren ate se na sherben per airbag /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

:lol: sa i poshter qe je /pf/images/graemlins/laugh.gif

denna, kur do t'ja bajm...atentatin ktyne trimave :devil:

OROSHI

Primus registratum

...cfar airbagu mer plak,ajo eshte koc e lekure,do na hyje noj bri bythve /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Gjithsesi,ide e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Rozalina:
sa i poshter qe je [Big Grin]

Fjala i poshter ne rastin konkret do te thote ekspert Roza? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Orosh ne kete rast nese nuk eshte e beshme denna, mos ki merak ti se eksperti per kete pune vlen, ne e lejme para ne rrim nja dy metra mrapa, biles ne dy metra onash /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe e ben punen ajo ne keto kushte. Mjafton te dish ta perdoresh se çdo gje ka vleren e vet /pf/images/graemlins/wink.gif

OROSHI

Primus registratum

Ore qe ka vlera denna jam i sigurte,por qe ti rri nga pas dhe nga onash,sjam i sigurte per vehte

MLK

Primus registratum

Po deri sa na paskan bo ne plan me na bo atentet duhet ne me dit me u mbrojt, keshtu qe ske per ti nejt gjithone po sa ti bij Roza, se masnej skemi me pune se del Roza si person ne kerkim, keshtu qe merret ligji me te e ne jemi te pafajshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

MLK,Rozes do ja bajm pak me te futur,por do e nxjerrim prap nga burgu!
/pf/images/graemlins/laugh.gif ...mos te bejme shum armiq plako,se nuk e dime se nga na vje e keqja pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

ore perfitoni nga rasti ju qe nuk jam une edhe o burra!!!he he se jua tregoj tani une sa e vlefshme jam.

MLK

Primus registratum

denna ku jeti se na mungoje /pf/images/graemlins/laugh.gif He se ty mu para timonin do te te ve nuk ka ku te shkoje ven me te mire, te paren fare te kemi von mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] MLK,Rozes do ja bajm pak me te futur,por do e nxjerrim prap nga burgu!
/pf/images/graemlins/laugh.gif ...mos te bejme shum armiq plako,se nuk e dime se nga na vje e keqja pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kadal se tu dasht me ja fut tjerve t'futet noj gja ty manej, kshu si pa t'keq /pf/images/graemlins/tongue.gif