Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

Koli

Primus registratum
Re: Re: Libri që ke në duar.

Sapo mbarova Muri i Jean Paul Sartre. Tani jam nga fundi i Mystic River. ( librit jo filmit /pf/images/graemlins/wink.gif )

ladouce2005

Primus registratum

me ka hipur nje deshire e cuditshme te rilexoj librat e femijerise time :wub:
"picirruku dhe Karlsoni, njeriu qe banonte mbi cati" /pf/images/graemlins/laugh.gif

epremte

Primus registratum

E sotmja eshte e premte e Heminguei-t dhe Vjetari statistikor i INSTAT-it. dy perla!!

Lit

Primus registratum

Tundimi i fundit i Krishtit i Kazanzakit.
Te ben pershtypje filozofia e tij e shprehur ne nje detaj artistik te zhdervjellte.
Ua rekomandoj.

Prodigychild01

Primus registratum

Trail Fever nga Michael Lewis.

Liber qe pershkruan fushaten elektorale para-presidenciale te partise Republikane te vitit 96. Liber fantastik, per te gjithe ata qe duan te zgjerojne horizontin e te kuptojne dicka se si zgjidhet nje president Amerikan.

ladouce2005

Primus registratum

La methaphysique des tubes Amelie Nothomb
autobiografi nga 0-3 vjec e autores, qe e konsideron veten si tub dhe si Zoti, por jo nje Zot i perjetshem. duhet lexuar per tu kuptuar /pf/images/graemlins/smile.gif i shkurter dhe interesant. dialogjet e bejne te lexohet shume shpejt....
ky eshte libri i fundit i kesaj autores, me pret Da Vinci Code pastaj :cool:

erisa

Primus registratum

Sapo mbarova <E diela mbas vdekjes , e Dhimiter Xhuvanit >e lexova me nje fryme se mu duke shume interesant.
Me ra ne dore libri zambaku i detit nga Andre Pieyre de Mandiargues shpresoj te jet i bukur. /pf/images/graemlins/smile.gif

OROSHI

Primus registratum

Libri qe kam ne duar eshte"Dorina" me autor:populli /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

alinos

Forumium maestatis

une kam blere nje mal me libra te fushes time keto dy jave, qe nje zot e di se kur do i lexoj te gjitha, po thuaj kemi veren perpara dhe coc po pertypim ndonje faqe :shrug:

Neper duar kam nje tregim te Wilde dhe Rumi...

bebi

Primus registratum

the idiot

dostoyevsky

i mrekullueshem. filozofia e denimit me vdekje e princit e admirushme!

disku

UNI

E dua ta lexoj dhe une
Uuuuuu po ti vec hap gojen edhe ta coj une me poste ..ama do e kesh anglisht. /pf/images/graemlins/smile.gif

Mo mi luj syzet ti se i kam aq te shenjta sac ke ti ato dy binjaket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Uniiiiiiiiiiiiii :kiss: ishalla s'na shef njeri :lol: se do dun te gjithe o liber o te puthme :lol:

Jo mos u mundo /pf/images/graemlins/smile.gif por vertet qe kam lexuar shume komente per kete liber dhe tani kureshtja po me rrjedh nga veshet :book:

RecurrentDream

Forumium praecox

Vajza, mos u shtyni...! /pf/images/graemlins/laugh.gif Keni nje link te kjo tema, shkarkojeni dhe lexojeni DaVinciCode ne Anglisht. Me te vertete interesant, perzierje dehese per ata qe kane hobi ne te njejten kohe fjalekryqet, sektet dhe opinionet kontroverse per fene...

Diavolessa

Valoris scriptorum

La valle dell'eden. E kam maru e i bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

Jom tuj lexu Christine El Mahdy Tutankhamon

Tuta la verita sul mistero piu' antico della storia.

Eshte mjaft interesant.

Status
Not open for further replies.