Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

TDSH

Primus registratum
Re: Re: Libri që ke në duar.

Reading Lolita in Tehran- Azar Nafisi
A memoir about teaching western literature in revolutionary Iran--vividly writen!

Darien

Primus registratum

i lexova pardje dhe dje
Infinity Beach
by Jack McDevitt

Deepsix
by Jack McDevitt

i pari çka, ky i dyti kot fare

Danae

Primus registratum

pervec librave qe duhet te studioj asnje :mad:
mka marre malli per te lexu Liza ne boten e cudirave.
Gjenialitei anglez ne sjelljet delikate...

Prodigychild01

Primus registratum

How To Get Rich
by Donald Trump

Jam bere pishman qe e bleva. Liber me te vertete mizerje qe me teper duket si nje tufe shenimesh te haperndara dhe pa lidhje mbi kultin qe Donaldi i ka ngritur vetvehtes.

Une jam nje tifoz i vepres shumevjecare te Donald-it po ky liber nuk ja vlen dhe me ka lene te zhgenjyer. Sidomos pasi e lexova rrjesht pas librit te tij "The Art of The Deal" ky liber duket qe ka zhgerryer fundin e fucise per tu nxituar ne treg ne te njejten kohe me emisionin televiziv "The Apprentice".

Nevila_SGH

Primus registratum

pershendetje!!une sapo mbarova se lexuari"Murder on the Orient Express" te Agatha Christie.dhe mund te them se me pelqeu jashte mase.ndoshta koj varet nga preferencat qe kane njerezit per llojet e letersise,per shembull une jam e apasionuar pas romaneve "te verdhe" ku ndodhin vrasje misterioze dhe shpaloset linja e te llogjikuarit te dedektiveve.secili ka shijet e tij dhe ka mundesi te zgjedje zhanrin qe preferon,kjo deshmon edhe njhere per larmine e forcen e letersise e cila mbulon cdo faqe te jetes,nevila.

Prodigychild01

Primus registratum

Tashti ja duke lexuar:

The Americanization of Benjamin Franklin

Liber fantastik, per te gjithe ata qe jane te apasionuar rreth historise se botes se re. Me shume se nje nga themeluesit e Amerikes, Franklin njihet ne te kater cepat e botes si figura mbi 100 Dollarsh.

Dhe pasi lexova 40-50 faqet e para e kuptova fare mire se pse ky njeri u zgjodh te vihej me kartmonedhen me te famshme ne bote!

Per te gjithe emigrantet e rinj, e rekomandoj kete liber. Franklin eshte personifikimi i njeriut qe erdhi nga hici ne lartesite me te medha te shkences, pasurise, e politikes. Ai eshte personifikimi i enderres Amerikane!

ladouce2005

Primus registratum

I JAM QEPUR KESAJ AUTORES BELGE
AMELIE NOTHOMB DHE JAM TEK LIBRI I SAJ I PARAFUNDIT
"PEPLUM"
:thumbsup:

Rambla

Primus registratum

il gabbiano john livingston - robert bach :thumbsup:

p.s. e dija qe do ndryshoje mendje per"krim dhe ndeshkim" te d. hoto /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

ishte pak si "i ngadalte" ne fillim, tipike letersi ruse, por me zhvillimin e ngjarjeve behej gjithmone e me interesant..
deri tani kam lexuar pjesen e pare, mezi po pres te lexoj te dyten :thumbsup:

dirty vegas

Primus registratum

Sapo mbarova Borbardhen dhe Shtat Xhuxhat .. fantastik ..sidomos vizatimet ishin yll fare. Tashi po pergatitem te lexoj Hirushen ..kam nigju qe eshte i bukur ..po icik si i gjat si liber.

Ca na rekomandoni t'lexoj mas Hirushes??

Nella

Primus registratum

The Bluest Eye /pf/images/graemlins/smile.gif vertet? vertet?

I loved Beloved !!!

bebivogel

Forumium maestatis

Po Nella biles me duhet te shkruaj nje paper mbi te ... edhe pse udhezimet si kam marr akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif ... liber per ne shkolle...

Nella

Primus registratum

Beba, it's a very good book! edhe pse mjaft i thelle dhe intensiv per tu kuptuar. Ka kater vjet qe e kam lexuar por ende me ngjeth. Dhe Bluest Eye e kam blere por ende s'e kam lexuar....well, se shpejti /pf/images/graemlins/smile.gif

dirty vegas

Primus registratum

Duke vazhduar ne te njejten vije letrare me parafolesit: Dostojevski, Toni Morrison, ..etj. Edhe un sapo jam duke lexuar "Kamasutra: Arti i Dashuris" nga Pranav Ravinder Kulkarni.

..jam ke faqja 23 :thumbsup:

109UV

Primus registratum

he's at the part where they teach "first, second, reverse" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.