Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

GJYSHI

Gjyshi
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ej degjuar, po kurre pare kete lloj gjeje, pse ty pelqen

[/ QUOTE ]

Me pelqen nga halli se ska shpetim

London_GirL

Primus registratum

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool na futet friken,,bojeni romantike me mire se sa horror

GJYSHI

Gjyshi

more nuk kam shpetim une duhet ta shoh patjeter se nuk eshte film horror

London_GirL

Primus registratum

loooooooooooooooooooooooool ajo eshte e bazume like everyday life in summer bay

we_dont_play

Primus registratum

pall ariu
angleza, mbreme isha ne birmigham me disa student shqiptar nga oxford,, dhe shkuam per te para nje shfaqja teatrale ne teatrin MAC te Birmighamit. The play waz on albanian refuges. it was the story of a albanian refuge. vertet dicka e bukur per tu pare. skenari ishte i nje professori shqiptare ne Birmingham University drejtuar dhe luajtur nga disa profesioniste angleze shume te talentuar. u habita me shqipen qe kishin mesuar lol. pata rastin te takoja ambasadorin ROBO si edhe dhashe nje interviste per BBC radio SHQIP. nejse desha vetem te ju sygjeroja ta shikoni kte pjese teatrale se nuk do te mbeteni te zhgenjyer.
peace and love

ere

Primus registratum

po ku mblidhen shqiptaret ketu ne londer ore? po ja fusni kot..ktu dhe kur kalon rruges e sheh shqiptar me sy te duket sikur do te hane..dhe ja bejne avash ..well gjoja avash se degjohen fare mire: ja shqiptarja apo ja shqiptari..sa inat i kam keto shprehje..shyqyr per vete dukem si spanjolle /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

Dushku me rafte pika qe ke nerva ti..xhan une ty /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]Yo whatttttttttttttt-spanish my arsssss,Spanjolle nga kuci i lorressss mbase-dhe mjaft rrejte se ishe peribret zotit.Mos u prek paj zotin se me njel hateri muaaa

[/ QUOTE ]

ore Alen Delon /pf/images/graemlins/smash.gif sa i keq behesh ndonjiher po e di qe me ke xhan prandaj /pf/images/graemlins/grin.gif..une jam nga vlorrrrrrraaaaaaa..prej andej me vjen ky spanjollitet /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

ere

Primus registratum

u po ca behet me serialin home &amp; away se vajta ca kohe pa e pare?

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

po ku mblidhen shqiptaret ketu ne londer ore? po ja fusni kot..ktu dhe kur kalon rruges e sheh shqiptar me sy te duket sikur do te hane..dhe ja bejne avash ..well gjoja avash se degjohen fare mire: ja shqiptarja apo ja shqiptari..sa inat i kam keto shprehje..shyqyr per vete dukem si spanjolle /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

Dushku me rafte pika qe ke nerva ti..xhan une ty /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]Yo whatttttttttttttt-spanish my arsssss,Spanjolle nga kuci i lorressss mbase-dhe mjaft rrejte se ishe /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifperibret zotit.Mos u prek paj zotin se me njel hateri muaaa

[/ QUOTE ]

ore Alen Delon /pf/images/graemlins/smash.gif sa i keq behesh ndonjiher po e di qe me ke xhan prandaj /pf/images/graemlins/grin.gif..une jam nga vlorrrrrrraaaaaaa..prej andej me vjen ky spanjollitet /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifUne xhan ty heh te rre menja /pf/images/graemlins/devil.gif Aleni me vje onash mu mij se osht ne pension tani e ka honger mjaltin e vet ai tani i pi longun............ /pf/images/graemlins/winkwink.gifdhe paj zotin here tjeter kur te vish te me takosh hajde me mendje ne koke dhe xhepin plot apo nuk je dhe pune /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

operational

Primus registratum

hej dhe une e pashe ate shfaqjen teatrale mbreme ne birmingham, ishte cool!!!!!!!!!
nuk do ishte keq ta shihni eeeeeeeeeejjjjj!
hajt tani po hy ne mesim,
dite te mbare /pf/images/graemlins/rockband.gif

ere

Primus registratum

per cfare shfaqe e keni fjalen?..fun ishte e komplikum ajo dite...me sekuestroi policia motorrin..qe ishte ne emrin tim dhe i jepte dikush tjetr..prandaj u bera ere....

we_dont_play

Primus registratum

obobob sa keq!!! shfaqe teatrale per refugjat, per me shume info shko te albanianmail ne uk!
ej kush nga ju te anglise ka ndermend te vij ne nje party ne londer me date 17 me rastin e shen valentinit?

ere

Primus registratum

une s'vij dot se kam nje party privat ate dite....

London_GirL

Primus registratum

dmth ju dy takime,,,,eeeeeeeeeeeeee

ti we don't play,,,,,,,,,,meqe e paske pare teatrin dhe ne jo,,,nese ke mundesi ose mundesh,,apo si ta them,,na trego historine e refugjatit,,se po behem kurioze,, edhe mua do me pelqente shume.

we_dont_play

Primus registratum

ej i suggest u check it out te gazeta se skam tru te tregoj gjith historine!