Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

we_dont_play

Primus registratum
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

is hard to guess considering me and u r komshi! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

London_GirL

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
is hard to guess considering me and u r komshi! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
well if u were my komshi,,i'd have killed u by now.

GJYSHI

Gjyshi

o shoku ti o bo vete o qenke me te vertete idiot! edhe po isha chav tu ste duhet gje plako, nuk arri ta kuptoj pse fut hundet e kapesh kot, ske pune tjeter apo te eshte merzitur jeta dhe fillo ofendo njerez qe si njeh! ik mer lla na le rehat ate bej se ste foli njeri!

[/ QUOTE ]
Une nuk boj vete mer lal po ti me quajte qimeverdhe ne fillim dhe jeta nuk me eshte merzitur perkundrazi po e shijoj tamam po ti sa hyre ne kete teme po na trego pushka ime mushka ime
Nqs te ofendova me fal por ama shprehu dhe ti me qarte dhe me me edukate ne fillim
LONDON GIRL PERSHENDETJE

London_GirL

Primus registratum

Dushku pershendetje

happy to hear that u r enjoying life looooool cool,, thon se kur i hyp robit qefi qe ndihet ne lezet i ndodh dicka,,kujdes /pf/images/graemlins/laugh.gif

we_dont_play

Primus registratum

ca pushka ime mushka ime mer lal un thjesht shaka po beja me vajzat po nejse rendesi ka qe u kuptuam! shqiptar jemi shqip shkruajm ne fund te fund asgje skuptojm lol(nganjehere)

London_GirL

Primus registratum

ca pushka ime mushka ime mer lal un thjesht shaka po beja me vajzat po nejse rendesi ka qe u kuptuam! shqiptar jemi shqip shkruajm ne fund te fund asgje skuptojm lol(nganjehere)

[/ QUOTE ]
talking about yourself, loooooooool great knowing u /pf/images/graemlins/laugh.gif

we_dont_play

Primus registratum

ngele tu u zgerrdhit e duke te sulmuar ti. qenke shume e zerrikshme !!!!

London_GirL

Primus registratum

ngele tu u zgerrdhit e duke te sulmuar ti. qenke shume e zerrikshme !!!!

[/ QUOTE ]i did not sulmu ju........ i'm geting 2 know u better lol,, u seem interestin,,,,as komshi mos te paca ishalla.

we_dont_play

Primus registratum

ahahaha ok ok nice one! edhe po te sulmoje ska gje se i kom qef gocat qe me sulmojn lol /pf/images/graemlins/grin.gif

London_GirL

Primus registratum

ahahaha ok ok nice one! edhe po te sulmoje ska gje se i kom qef gocat qe me sulmojn lol /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]
loooooooooool i hope someone in they way brokes ur bones,,,so u wouldn'y like sulmuing u anymore,,i mean attackin u

we_dont_play

Primus registratum

my bones are protected and no 1 can brake em or hurt me in anyway just like a challenge thats all /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

operational

Primus registratum

hej dialog interesant, po me pelqen, pose kutptoj dot cfare ka te beje me shqiptaret e angise?
naive.......

we_dont_play

Primus registratum

pyetje shume e veshtire si pergjigjem dot /pf/images/graemlins/smile.gif

operational

Primus registratum

a do te te them nje gje per shqiptaret ne londer, jane i vetmi komunitet i paorganizaur, te vetmit jane shqiptaret????????????
cool