Re: Klubi i tironsave

Hamleti

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] Fantazia :kiss: edhe una!

Kontre, kam ngrene aq shume peshq sa brenda ne stomak ma prishen mendjen e plluq ne uje une. [/qb]
Po duhet me pi uj te blem jo uj çeçmje se ka klor pranaj jon prish

Kondrapedali

Kondrapedali

Po kush ta ka fajin ty që rri gjith ditën ke rezervuari i troftave? /pf/images/graemlins/laugh.gif Po mir e ke bo që plluq ke ujti. Herës tjetër na thirr edhe neve :devil: .

Hamlet, mir se erdhe. E ke ti radhën me qeras :goofy: .

Hamleti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb] Kalamoja..si jeni.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moire..e pruna koken mi e pruna.. :kiss:

Pershendetje,Tironsa.. :wave:

Kush eshte per dreke.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Spaghetti alla marinara..
Un do kisha ardh qysh dje po ti ikishe mçef etiketen venes pranaj u tema
darren_marinara_web.jpg

MAGNUM%20Vino%20bianco%20bott.jpg
[/qb]
Ej kto jan T NGrime apo t Freskta mi ... se n Foto t merkan n qafe po mgja se jan t ngrime ka 20 vjet si mamuthet n polin e Veriut...

MIrdita iher t gjithve ... [/qb]

Guest

Jam gati te paguaj une.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bierarten.jpg

P.s Per Tironsat!

mostro

Putraku

Mirdita te gjithve ..ej a ka me njerez ne tiron mer??
refugjatet a kane ik?
haJde bofshi qejf dhe ca dit,c'malluni me miq e familje,dhe drejt e kneja me thartu prap trut..
noten..dhe gezuar mqs paska met dhe nji got per mu :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ah jevgu dreqit /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ça ke ër lanet që flet keq. Tironën ne po e bojm metropol /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Putre, si ke qen tina i here? Je nxi naiçik n'dill apo ta ka nalu doktorri? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

ahtu te paste xhaxhai,metropol t'ma besh dhe e gezofshi o bijt e mi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
ahhh ajo nximja e diellit sic ee mora e lashe,jam bo transparent.
ti si ja ke kalu..a ike nai cik ne dhermi?si eshte bere ket vit bukur?
amon na llafosni dy llafe sa me nxjerr mallin..
ika se po me therret padroni :wave:

:wave: Klubi..
Moce :kiss: ,he mi c'thone hartat ,tek cili kontinet ke shku... /pf/images/graemlins/laugh.gif ??Perdor krem per te mbulu gjurmet ,se s'ke ci ben asaj pune
Kondre ,ja ku e ke dhe kafen sic e deshe /pf/images/graemlins/smile.gif
yr20050324-kaffe_helles.jpg.jpg

He se po te shoqeroj dhe me muhabet.. :tipsy:
Kondre ti je nga ai lloj tipi qe e ngul cadren me nje vend e i qendron besnik qendrimit klasik ne shezllon.. :tipsy: mos me thua mua qe pucesh dhe ti ashtu ne breg te detit se fyhem.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ups..se nuk desha te zihemi..

fairy

Primus registratum

Moire xhan, i kam rrene rrotull tokes une, po rripem per se dyti, kshu eshte se nuk jam ly me mbrojtes kete vit se desha me u nxi shume.

Sot qeras une me kafe se e kam gjet te shendetshme.

images

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Si i pari që erdha po mor gotën e modhe /pf/images/graemlins/laugh.gif . Gzuar Fante.

[/qb]
Ta ka bo me HIle KOndre mos e kap t paren se ehongre ... Prit t pij nanjoni masnej piji ti t Gjitha ... MIrdita iher t gjithve knejna . Ka jeni e piplla rruges per n Plazh apo gjum n shpi ...

Guest

Vetem Kondres qe s´ia kom me hile... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hola Kalamoja.. :wave:

Guest

Te djele te bukur,Tedo..
becksalcfree.jpg

P.s Ta solla me shishe,meqenese me gote,
kishe frike prej meje,ti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gez!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb] Te djele te bukur,Tedo..
becksalcfree.jpg

P.s Ta solla me shishe,meqenese me gote,
kishe frike prej meje,ti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gez! [/qb]
rrofsh yllo .Un besoj mi rrush po vetem ne vende te besuara...

Kondrapedali

Kondrapedali

Hajt mirdita/mroma/mjesi. Si keni qen o tironca të kqij? Po ju të mirët? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Moire, vduqe prej kuriozitetit me mor vesh se ça menie kom una /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: . Po qe se ti më shef ul ke shezlongu tu u pjek n'dill e tu vra miza un nuk ta prish ty imazhin. Jo për gjo po robi s'rro me imazhe /pf/images/graemlins/wink.gif . Nejse, se as un nuk du me u grric.
Kur do e pijm i birr bashk neve? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fante, mos i zej bes Tedit se ka pas ngacmu gocat e Frashrit ene kur ishin çift (përveç se kur çifti mashkull ishte nai i fort /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Tedo, mos ma merr për ters /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:smash: Tedi edhe nuk ta merr per ters ,po una po.. :cool:
Plasa duke te qeras me kafe ,e c'fare ke dashur ,po dhe birre dashke akoma me mua.. /pf/images/graemlins/tongue.gif ,nuk e kupton qe ke te besh me nje mashkull te forte ne cift ketu.. :devil: Duhet te mesosh me shume nga Tedi :devil:
/pf/images/graemlins/laugh.gif Thjesht e pash te aryeshme ta bej me dije /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kondre une nuk du 1 birre ,une dua birra per te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Moire, nuk më tremin pengesat mu. Kom huqin e keq madje të tërhiqem prej tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate, si çun xhentil që jom, i përulem dëshirës tate në kët rast /pf/images/graemlins/wink.gif .

Ja ku i keni ca birra kanadeze

Labatt.jpg