:lol: po ti ke vajt per pune apo per bloody marys /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] C'Martini... True english ales, localy brewed.
Rreshtuar 10 njera pas tjetres dhe secila dallueshem me shije te ndryshme.
Definitely ale is better than drought!
PS: Une s'jam larg asnjehere! :smash: [/qb]
A t MOr dhe UNa pjese KTuja ?????? PO Vetem nqFillimisht postuar nga Moira:
[qb]Moce suskese zemer.. :kiss: te shkofte provimi si nje gote uje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif![]()
Shiraz,Beba eja te pime dicka te forte ,lereni gocen te mesoje.. :devil:E mbani dot nje B-52..? /pf/images/graemlins/laugh.gif E bejme kush eliminohet e para.. :devil: [/qb]![]()
A t MOr dhe UNa pjese KTuja ?????? PO Vetem nqs Bohet me Flake dhe t jena me nai disko Verore ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]Moce suskese zemer.. :kiss: te shkofte provimi si nje gote uje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif![]()
Shiraz,Beba eja te pime dicka te forte ,lereni gocen te mesoje.. :devil:E mbani dot nje B-52..? /pf/images/graemlins/laugh.gif E bejme kush eliminohet e para.. :devil: [/qb]![]()
A thu e kan kuptu me kaq apo ......te zhveshem une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Bajraktaro,ke humb shume kohe duke kref mustaqet... /pf/images/graemlins/laugh.gif S'ka lind akoma ai trim me ja marre gruan Tushit.. :tipsy: [/qb]