Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

/pf/images/graemlins/laugh.gif O peshko ,ti i rregullum je ,po ashtu dhe une :devil: c'a te rregollojme me shume.. :confused:
Kondre rri ketu ti se qenka terbuar keq peshku .. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Moire rri urt se po tu hudhëm të dy keq i ke punët. S'do dish se kujt t'i kthehesh para e kujt mrapa :devil: .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif O peshko ,ti i rregullum je ,po ashtu dhe une :devil: c'a te rregollojme me shume.. :confused:
Kondre rri ketu ti se qenka terbuar keq peshku .. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po pse mi nuk ka vend me per rregullime thua ti :confused: Ja p.sh si puna e zbulimeve...vijne duke u prefeksionuar sepse gjithmone kerkohet me shume...pse mos kerkojme edhe ne me shume???
Kondre ik ti se ti je i rregullume gjithashtu /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Kaq shume te zgjasin ato ty kondre??
Niha Klubi :wave: Si gjithmone vetem une . /pf/images/graemlins/frown.gif Mire qe ka harru grepin peshku ketu .. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po dal mos peshkoj ndonje gje :tipsy:

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif O peshko ,ti i rregullum je ,po ashtu dhe une :devil: c'a te rregollojme me shume.. :confused:
Kondre rri ketu ti se qenka terbuar keq peshku .. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po pse mi nuk ka vend me per rregullime thua ti :confused: Ja p.sh si puna e zbulimeve...vijne duke u prefeksionuar sepse gjithmone kerkohet me shume...pse mos kerkojme edhe ne me shume??? [/qb]
Se ne jemi te mbulum ,e s'kemi pune me u zbulu.. :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Kaq shume te zgjasin ato ty kondre??
Niha Klubi :wave: Si gjithmone vetem une . /pf/images/graemlins/frown.gif Mire qe ka harru grepin peshku ketu .. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po dal mos peshkoj ndonje gje :tipsy: [/qb]
Zakonisht içik mo shum po ksaj rradhe nuk o për pun t'zime :tipsy: . Ene boll lat nom tu deklaru sa jeni t'rregullum e t'mulum sikur jeni tu bo sikuracionin për jetën :smash: .

/pf/images/graemlins/laugh.gif Deklarojme apo s'deklarojme ,pa siguracion s'kemi ku shkojme.. /pf/images/graemlins/tongue.gif E boll gjujte se mua me rane te gjithe cekicat.. /pf/images/graemlins/frown.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Më fal, ke të drejtë. :kiss:

P.S. E kom shtrenjt sikuracionin un /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

TEDI

Valoris scriptorum

MRoma knejna cere keni mer qe ziheni mer se spo e mor vesh ca boni ...

anny

Primus registratum

Mirembrema klubi! Si po ja kaloni,ca si konfliktime te vogla po shof apo atje ku ka dashuri ks edhe grindje(i cik ama)

Nejse verdall jam une,po keni ndermend per ndonje disko me beni ze edhe erdha me vrap

:wave: :kiss:
Ps: Peshko nuk me kishe kujtuar ti mua jo

Kondrapedali

Kondrapedali

Salve Tweety. Si ja ke kaluar ti? Erdhe ta pish një gotë? Mirë bëre. Mos u bëj merak se ne nuk zihemi por përkëdhelemi /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif mire qe me puce kondre se nuk do te kisha falur /pf/images/graemlins/tongue.gif
O Tedo po si nuk na qerase nje here ... /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt se po ju qeras une meqe paska ardhur dhe tweety :wave:
gozi.jpg

Kjo me ndodhej ne pune.. /pf/images/graemlins/wink.gif

fairy

Primus registratum

Klubiii, sa me ka marr malli per aromen tuj e per aromen e pijeve. Une kam vene nje parfum, alkol i gjalle, po ngaqe kishte ngel pak ne fund te shishes e thashe po e perdot para se ta hedh. Moire, si ke qene yll? :kiss:
Ju kam pergatit nje te qerasme per me nis naten ose me mbyll diten.
DSCF0046.JPG

ARJELA

Primus registratum

hello Klub i dashur ku do qe te shkoj prap tek ti do vij Ckemi knej me sa shoh Mocja me namuz paska hapur javen per smari hjt po ngr i gllencke per ju te gjith qe sju kam taku
ju dua tgjithve pa perjashtime :kiss: :kiss: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher piplla . MOs arjele se na kpute me t Puthmet ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Kaq shum na ke puc sa m ke bo gjith Buthkuq...Moire un ku t kap nai gjo per Vete mi . ti thu sna qerase do vish ti t na japesh nai birre knej ka lagja ime me pamje ka deti ...

:wave: Niha klubi
Moce une mire kam qene :kiss: po ti i mbarove provimet.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Arjela :kiss: paskam ardhur me vonese i kishte rubur te gjitha pucjet Tedi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedo une isha andej me pamje nga deti... /pf/images/graemlins/laugh.gif po nuk te gjeta.... rremuje e madhe.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
bye.. :kiss: te gjithe te munguarve..

fairy

Primus registratum

Mroma klubi!

Moira yll, provimet sa i fillova...te parin e kam te enjten e po na mbajti koha do ia math me vrap per pishina sa te dal nga provimi. :wave:

Klubiiii, si thoni ca pihet me mire buze pishines, me diellin mbi koke dhe ujin der te gjuri?

Nje :kiss: te madhe per te gjithe...Tedo s'je kundra eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Amon më amon si m'paskan hik gjith ato t'puthme për shalësh /pf/images/graemlins/laugh.gif . Moire, rrofsh për ate konjakun. Un kshu e kom, pij i her masnej them falemnerit :kiss: .
Arjele, içik mo kadal mi se qe tu na hudh përtok :kiss: .
Moce, ke pishina, me komët ke ujti gjer ke gjuni, shko nai Campari ose Martini me akull :kiss: .

Për Yllin që s'e kemi mes nesh :kiss: :kiss: .

Gjith të tjerëve që mund t'i ngeli hatri, :kiss: :smash: