Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

E vij ka deti mi lale
O tallaz, tallaz eeee!
E kush të do ty mi goce
O ma fort se un eeee.... /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Rrofsh Moire, m'ke shpëtu jetën. Kërko ça t'kesh qef tashti (vetëm kongën mos ma nalo /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

TEDI

Valoris scriptorum

MROma knejna e piplla . se sa erdha n Tr . KOndre rakin e kom lon e pij vetem m darket mas pune ...JOm bo cun PUntor Tani ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

O vika deti mo lale
aman truma-truma,
Se kush te don o mo shpirto
o ma fort se una,

Po kendoj per qejf dhe una.. :goofy:
P.S Se mos me nderprisni eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Qenkan bere kanoce ketej.. :devil: Ika une se nuk me punon interneti :shrug: ma c'pifi
Bye.. :kiss:
Tedo e ke fitu nje pike sot /pf/images/graemlins/wink.gif

tushi

Valoris scriptorum

Mrama te gjith klubit :wave:
Moirushit tem nji :kiss: (gati me ja marr
frymen) :goofy:
nji :kiss: edhe ishndihmesguzhinjereve
ps delka fjale shume e gjate ma mire Fantazijes e Gishtezes

nji shqelm bethve (te lehte jo te forte) Peshkut e Kondras /pf/images/graemlins/laugh.gif

:rolleyes: me ke lene si ato grate qe i hiken burri ne kurbet... :cry: Poshtersine & ambelsine :kiss: me ka marre malli.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Niha klubi :wave: Takstirati juaj te beheni bashkevuajtes /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Lapsin une ne dore e mora(Tastieren)
E 1 leter bardh si bora(ekrani)
E me shkronja te medha
Emrin e MOIRES shkrova
ahh moj Moira pse me le
pse me fute te gjalle ne dhe
pse me le mua ne vetmi
te dashurova une si cdo njeri etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif
E nigjova njonin anej ka cepi i lagjes time qe e knote mrome kete kongen ndersa puntoret vazhdonin germimin e kanalit per shtrirjen e kabllit...
ehhh...shtrirje kablli /pf/images/graemlins/laugh.gif
pershenetje klubista :wave:
goca :wub: :kiss: njona qe e di vete :kiss:

:wub: kenge per mua ... Me preke telat e kabllit o Peshku.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Aq shume me rane ne mase sa dhe germat po me ngatarohen /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajde ule bycen tani e ktheje nje gote ,se te dy e paskemi trurin skic sot :devil:

ladouce2005

Primus registratum

drinks.jpg
per gocat dhe cunat qe kane vape /pf/images/graemlins/laugh.gif
Desserts.jpg
per cunat dhe gocat qe i hajne gjerat e embla :devil:
ice_creams.jpg
dhe akullore per ata qe i kane qejf gjerat e ftohta e te embla njekohesisht

:wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Un nuk e shof gotën time /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Tush, ta thej kamën ban me m'siell mu m'shqelm :tipsy: .

O gaxhijo, futi i xhiro ka Brraka ne do nigjojsh kong alameti /pf/images/graemlins/laugh.gif .

/pf/images/graemlins/laugh.gif Nga frigoriferi Aragornit i more , :idea: prandaj po falimenton tema vet... :lol:
:kiss: Je shume e mire ,tani na duheshin se ishim ne pike te hallit :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wub: kenge per mua ... Me preke telat e kabllit o Peshku.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Aq shume me rane ne mase sa dhe germat po me ngatarohen /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajde ule bycen tani e ktheje nje gote ,se te dy e paskemi trurin skic sot :devil: [/qb]
Moire,ku e lexon ti trurin timr skic :confused: NE fakt e kam ndjesine sikur me rendon me shume koka nga krahu i majte,por besoja se ishte efekti i kohes si per shi...Nejse se edhe une telat e kabllit i kam gati per te bere mase hajde ule bycen afer meje edhe e bejme masen te dy prane e prane mqs eshte e shkruar se sot do bekemi mase :angel:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Aha me kaloi mua /pf/images/graemlins/tongue.gif Po ti qerasu vete me ato qe tepruan nga gostia e Shirazit.. :devil:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Kjo pergjigjia jote ,do t'a kete njom pak... :devil:
Gjithmone i gjindshem ti Kondre.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Kjo pergjigjia jote ,do t'a kete njom pak... :devil:
Gjithmone i gjindshem ti Kondre.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kondre eshte si ata pensionistet qe lexojne gazeta me brime ka liqeni...Ik e Kondre na sill nai birre ik se i rregullojme vete une e Moira muhabete e te lagmes :rockband: :rockband: :rockband: Apo jo Moire :goofy: