Re: Klubi i tironsave

Anana

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga *Fantazia*:
[qb] Po pse mi Yllka, Alergji ke nga Shqiptaret ti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tani une jo them po ai kamarieri me lart sesi e ka veshtrimin dhe buzeqeshjen, kshu tipike. Mu s'me duket terheqese per vete. Tashi une se njof po kshu nga fotoja do thesha ai i ka nja dy palo kalamaj edhe nji gru ne shpi per me ushqy po i thote mendjes qe akoma mund t'a dredhi me te tjera. He mi, e gjeta e? Si kallep mire duket ai po pastaj ka qeshur....

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] une kam 2 me te bukur se ky ke shpia ime :wub:
Bluja e din :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Na i trego dhe neve. Ai bukuroshi lart si yll eshte po mos eshte nje cike si teper elegant? M'duket se duhet t'i kete muskujt icik me te fryme.

peson

Primus registratum

150125.gif
si thoni apo jo

gjekec

Primus registratum

ii ca osht ai pederasti europian aty lart mre, hajdeni ktej nga amerika tju tregojm WHATSUP /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

1046343871raul-bova.jpg.jpg

Mos na e shani kot Kamarierin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Yllka, ku je? (Se paska bo nje foto me Muskuj,ekstra per ty).. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

eshte pak si Tarkani (kengetari turk) ky Rauli, dhe humb ca pike, se duket sikur i lyen syte njesoj si ai tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif
te bukur jemi/kemi vete
mire thote spaced out, hajdeni ketej nga amerika te shikoni wazzzzap :devil:

Guest

Ja dhe Macet vigjilente..qe do ruajne Klubin nga Minjte.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

cat.gif

* I kapa tek nje Teme tjeter.. :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Po Rauli, kamarier i thjeshte eshte Shiraz,ska ngritje ne pergjegjesi..
Sa per inat te Tushit dhe Kondres ka dale ketu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju te Amerikes..po na prekni icik ne Seder, ne te Evropes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne s´dum vete me fillu me konkurenca,se ju konsiderojme Aleat; /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe jemi icik si Modeste nga natyra..
Se me dash eee..??
Ahh,jeni shume mbrapa.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

*(Paqe eeee,mos na hidheni si ajo mocja me lart /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb]
1046343871raul-bova.jpg.jpg

Mos na e shani kot Kamarierin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Yllka, ku je? (Se paska bo nje foto me Muskuj,ekstra per ty).. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si yll ka dale. Nderrova mendje une. Ehhhhh.....

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] Tedo pretendoja me shume nga ty /pf/images/graemlins/blush.gif
si kuzhinier i talentuar qe je, mendova se do beje dicka speciale per gezimin tim, ti e ke mendjen tek topi :smash: [/qb]
Yllo e Para Identifikohu iherna . E Dyta m thuj i shqiptar qe se ka pas menjen ke Ndeshja qe u bo dhe qe at note ska pas maraz dhe inot per Neshjen ... Ne e Treta ku e dija un cere Gzimi kishe ti ere se mos m the gjo Muve ... :thumbsup:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ej, paskan majt t'gjith zi për Papën m'duket.
Hajdeni ta pijmë ka i gotë për shpirtin e tij!

Guest

NDALOHET HYRJA E MISSIT NE KLUB - TIRONA

STOP%2013.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Ajt naten e mire klubi. Se une kur veni te flini ju vij. Gjumesher. Me kete rast edhe miremengjes kur te zgjoheni. :wave:

:wave: Erdha una kalamaja :wub:
Ju :kiss: te gjitheve /pf/images/graemlins/wink.gif Se shpejti do te jem ne gjirin tuaj perseri /pf/images/graemlins/laugh.gif