Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

Po Kondrën ku e gjete pa nënshtesi ti mër daj???? Shyqyr Zotit kom ne 2. Eh bela si u bo kjo pun, vje tjetri e hy si n'mes t'pilafit tu hudh cikla sa majtas-djathtas :confused: .

Yllke, pse mi goce dramatik? Un i ide t'dhash.

Fantazie, hala s'e ke maru akulloren ti mi?

tushi

Valoris scriptorum

O Blendo po ky asht klub e jo shoqata politike atdhetare Tirona.
Ktu njerzit vine me pi me hanger e kur vine ne qejf me ju fut edhe ka pak durt kamariereve e kshtu me rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ka nji birre me rradhe te tanve
(Kondra me fund)
beer-pictures-t05.jpg

Guest

Ky Indioni i fundit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif paska dash me fut sherrin ne Klub..
Si perfundim, na paska qeras me nje shishe gjithe Klubin..
Ate shishe qe ke vu Blendo,kap nje qoshe dhe pije vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif se per Klubin duhet Furnizim i madh..
Vje icik rralle, por aman kur vje,i bi kurrizi Tushit dhe Kondres, qe i shkarkojne.. :lol:

Kondre, ate Akulloren e mbarova icik me vonese, se me pelqeu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tush,c´jane ato fjale per Kamarieret??
Kush eshte Kamariere njehere..(une jo e jo)..
Gishteza ...Yllka....Kush ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Nje ne kamariere kush osht

images
[/qb]
vallahi bilahi kjo asht kamariere :goofy:
me me fal ju tash po duhet me e ndihmu pak :shrug: ne
ngarkim zhgarkim

assassino26

Primus registratum

[qb] Nje ne kamariere kush osht

images
[/qb]
Kur e merr turnin kjo???
Si e leni gocen me i nrejt birrat vetem mor pijanece te paftyre...Me therrisni mu kur te marr turnin,kjo ta kapi nga para une tja shtyj nga mrapa se gjynof :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ejjjj, erdhe ti na mre? Dashke me e nimu ka mrapa ti ate kamarjeren e? Le nom le, mo keq se Tushi. Ate e kom mor vet ke klubi un ene ju thoni që s'jon gjo menaxherët. Po u merrshim me intervista për personel /pf/images/graemlins/laugh.gif . Intervista kaloi shum mir, ajo e merr turnin mas 15 minutash /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Guest

Lat nom lat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dhe gjithe fajin e ke ti Kondra,qe e fute kete ne pune,kete lloj (Fotoje) kamariereje..
Nga e gjete njehere.. :confused:
Dhe sa here keni ndermend ta citoni..
Prandaj si denim, kam mendu te te fusim ty Kondre ne Kuzhine, me te..

Peshko mos bjere, preh e mashtrimeve.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fantazie, po m'fute mu n'Kuzhinë me ate, vetëm qumësht t'nrofet keni me pi (shum shum edhe çaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Fantazia*:
[qb] Lat nom lat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Fantazije mi xhan ....
po pse sikur te ishe ti ne vend te asaj teta kamarieres kujton se do te kisha lane(po flas per vedi) me gjithe ate peshe para durve e mos me te ndihmu :confused:

Kondra tamlin/qumeshtin e ngrofet qysh thu ti une do ta pi te sisa e teta kamarieres. :rolleyes:
kshtuqi as nuk lodhesh me e vok hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif

Peshku te pijne çajin :idea:

Guest

[qb] Fantazie, po m'fute mu n'Kuzhinë me ate, vetëm qumësht t'nrofet keni me pi (shum shum edhe çaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ). [/qb]
Sdu asigjo..aman, se i boj vete vetes yzmet..
Vetem ty, kam ndermen me te denu.. :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb]
Fillimisht postuar nga *Fantazia*:
[qb] Lat nom lat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Fantazije mi xhan ....
po pse sikur te ishe ti ne vend te asaj teta kamarieres kujton se do te kisha lane(po flas per vedi) me gjithe ate peshe para durve e mos me te ndihmoja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Tush..
Po une te kam thene, qe jam vetem per numerim paresh..
Qe je i gatshem per ndihme po e kuptoj..
Por, mos shih endra me sy hap..
Mbylli pak syckat, se kushedi te kujtohet emri i asaj..
Une jo e jo ihere...
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E pse do m'dënojsh ti mu mi? Unë mblodha antart e klubit si mizat mas m.... (mjaltit) /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Fotoja nuk ka me vlere...Kamarieren e nimova une,i marum ngarkim shkarkimet edhe tashi eshte e veshme edhe nuk i lejohet mo me dale ne pune lakuriq.Lakuriqesine e saj do e tregoje vetem ne zyren e drejtorit(timen)
Fantazie :kiss: Si te kam ty ylli???TE puc fort.
Puthje gjithe gocave :wub:
Tusho,Kondre hajdeni se ka ardh furnizimi /pf/images/graemlins/laugh.gif nimoni njoni tjetrin :angel: nue po iki,fusni fuciat me birra mrena.Mos rrini lakuriq ore se ftofeni juve :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

E ka pushim të shtunën ajo Peshko. Ene un pushim e kom kshuqë sot jom i zon. Tushin po deshe nimoje vet. Tushi qysh se ka pa ate kamarieren nuk vesh mo gjo. Na e boni klubin kabare na e boni /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Hika un se kom gjona për t'bo :rolleyes: .