Re: Klubi i tironsave

fairy

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Une do gri specat, Tedi shpatullgjeri do trazoje, Guraksi e ka specialitetin, kurse fantazia do i hedhi sallates vajin dhe kripen. Dakord jeni?

Naten klubi! :wave: :kiss:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Gjelle me spinaq!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: bej byrek ... se ama ci pelqen atij vjerrit tend /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

ej ku jon tironcit mer se na pushtun refugjatet...
po cere bohet kshuna mer jahu...po dalim minoritet n`kacolle ton...tubestrafkullah

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Pershendetje Tweety edhe Tironsat e tjere. Ajt weekend te mbare. :wave: [/qb]
Edhe une te uroj nje fundjave sa me te mire

Atje terk ajo puna e sallates une nuk kam ndonje gje per te bere eeee,mire ju do gatuani une do ha /pf/images/graemlins/laugh.gif

peson

Primus registratum

PERSHENDETJE njehere te gjitheve ketej jam una verdalle ok Tusho, Fantazia :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Tedi eshte shpatullgjere e? Ke ndonji foto? [/qb]
Fotot e MIa jan sa anej knej neper Forum . Masnjej une thashe tave Dheu jo Fergese Tironce Lal . Fergesa tironce do speca me shumic Tava dheut i do t gjitha jo vetem Specat . Ahere do e bosh ti apo ta boj vete ne ti mor lavderimet vete ...MIrdita iher piplla knejna ...

ARJELA

Primus registratum

He re Tedo ke da mendjen me na ftu anej ka lokali yt

hajde grupi do bejm prati :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] He re Tedo ke da mendjen me na ftu anej ka lokali yt

hajde grupi do bejm prati :rockband: [/qb]
Prati apo Party . Hec mi un t Ftoj kur t dush ti ...Qeras UNe Pagu ti ...

tushi

Valoris scriptorum

mbrama klubi :wave:
gishteza si ke hup kshtu
ça ka ndoj te re ku jane Peshki Kondra Fantazija

ps a ka ndonji pretendent per postin e shefit te guzhines???

Kondrapedali

Kondrapedali

Ejjjjj, hec aty paska ndryshime Klubi. Kush ishte ai që u anku për refugjatët se s'ma xu syni mir mu. Po ku t'i gjem mo tiorncit ne ër lal. Tirona u ka bo katun i modh fort ene tironcit jon hollu si kosi n'koh t'xhaxhit /pf/images/graemlins/laugh.gif . Masanejta, ti thuj shyqyr që po duken ca rob knej se masnej i bi me e myll klubin krejt.

Kush do na boj noi kukurrec me ca gogozhare e me içik djath? Rakin e kom vet. Shoqnin besoj se do e gjej ktu.

tushi

Valoris scriptorum

Kondra i kisha ba une po s'para i njof

prej atyne q1 ke kerku vetem djathin /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe pak kukurecin
po masi e paske rakine po ja nisim noshta po i harrojme krejt mezet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Gogozharet Tush janë speca t'kuq t'bamun turshi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kukureci ma bahet edhe n'Shkoder kshuqi s'menoj se s'din ta bash apo jo. Po ti vet mos u merr me njata pun po hajt ta pime ka i got. Gishta e Tweety merren me mezet.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Kondra i kisha ba une po s'para i njof

prej atyne q1 ke kerku vetem djathin /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe pak kukurecin
po masi e paske rakine po ja nisim noshta po i harrojme krejt mezet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vallahi per post Guzhine them qe do jem konkurrenti i pare vetem me thoni cere lloj gjoje doni me honger ose ca doni me pi . Po t Jete per Raki e di un cere duhet si meze po t jete per Vere prape kom materiale flas per Vere t Kuqe . Po t Jete per Vere t Bardhe Ahere duhet me fol me Peshkatarin t na sjelle ca sepie ne Kallamare t bojm meze t vogel sa per Antipaste se peshkun e qaj une ne Kryp...

tushi

Valoris scriptorum

Ok pra Tedo u vendos ti je shefi zyrtar
ps ndihmesguzhinjeret nuk jan te perfshime ne post /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondra gatimit i kena hi rrugash se ne Shqipni as vë s'kam dit me zi.
Po qe puna per ata frutat e detit/Tedit i thaj piten po per speca te mbushun vallahi shkoj e i blej te marokant se i bajn me me u shkri tuj hanger.

Po rakija ku asht se s'po shoh gja

Kondrapedali

Kondrapedali

la%20grappa%20e%20lo%20sguardo%20spiritato%20di%20corrado.jpg

Qe Tush ke e ke rakin. A ka fillu nonjoni me i kap me dor ato kukurrecat apo jom tu prit kot un. Jo për gjo po t'hiki i fus noi sanduiç masnej.

TEDI

Valoris scriptorum

Robo u bo cdo gjo . Kukurrecat piqen n fund e bab se o qingji qe po piqet ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Hej ke u flliq muhabeti krejt tashti ëre. Po ti ër daj e kishe thon qysh n'fillim se s'kisha nejt tu e fry barkun me speca /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po qingjin si jeni tu e pjek axheba?

fairy

Primus registratum

Kukurrecat haen tamam per dite te djele, se duan kohe me u pergatit e me u pastru, le pastaj sa te iki era keqe nga zona gatimit. Me mire melcia per mu.

Bebe, eshte te marten festa e Sulltan Nevruzit knej e do behet byrek me spinaq dhe me lek neper shpite bektashie, edhe nga nje dopjo raki Skrapari dhe do jemi ne rregull. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Ted shpatullgjeri, viju punes me luge druri ne dore e na e bej ate taven e dheut se ngelem pa menu te henen. /pf/images/graemlins/smile.gif