Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

Hi Kalamoja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me sa shoh, qenkeni merzit te gjithe per Klubin..
Por fajin e ka Peshkoja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Derisa e ka braktis pronari, ca mund te presesh nga te tjeret.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mendoj qe Moiren, duhet ta shpallim "PERSON NE KERKIM".. :kiss: (Moria)
Nga behet ?? :shrug:

Pershendetje per gjithe te tjeret me radhe..
Peshkon,Ariel,Mocen,Teety,Kondren,Tushin,Yllken,Tedin..FloBon.. :wave:

P.S Me mire ta kalojme Klubin tek tema "Monolog".. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ho ta hongsha zemrën un ty që i ve përgjegjsit aty ku e kon venin /pf/images/graemlins/laugh.gif . Peshkon duhet me var për peshku po ça t'i bojm që ja ka hongër peshkaqeni e s'kena ka me e var mo /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Moira ka gjet noi bubazhel t'zi anej ka hik ene s'vje mo. Tusho, ngushëllimet e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Fantazie, po erdhe mo shpesh ti ktu nukbohet monolog se i tërheq t'gjith si i tërheq mizat ... mjalti /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Përshëndetje t'gjithve ka jon e ka s'jon e me cilin/cilën jon :wave: .

Guest

:lol:
Per Peshkon mos flit aq me siguri ti, (qe e ka honger Peshkaqeni),se ja sikur ka shkrujt neser..

Per Moiren mbase ke te drejte..
Qe kur postoi ate foton e zezakut u zhduk.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me kot pret Tushi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Plus edhe ndihmeskuzhinieret kan marre 15 ditshat e jane nis per Bahamas
istakfurullah /pf/images/graemlins/tongue.gif

po kto dy zogzat Yllka e Tweety a thu do te jene te interesume me punu partime ne guzhine :confused:

peshkagjujtsi edhe ky shume rradhe po duket
tobestakfurullah asht ba puna keq premen :shrug: [/qb]
Une s'di te gatuaj. Thuaji Tweetit.

Kujt i thua zogez ti ore? Gjel. Une jam Yllke.

:wave: Fantazia.

tushi

Valoris scriptorum

Yllka shembullore
a te vjen per dore

kaq deshta me dit te keqen xhaxhi
se masandej per te msu do te msosh ti se per ça asht xhaxhi(shefi) Tushi /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps zogez ta thash ne kuptimin e njome e bute ...ufffff

Fantazije mire q1 nuk paraqitesh ne pune po edhe ke guxim me u tall me hallet e shqetsimet e te tjerve :eek:

Anana

Primus registratum

Shiko shiko Tushi, e nxori koken. As me vjen per dore hic, gdhe jam ne kuzhine.

Ik ore Tush kerko zogeza te tjera se erdhi e premtja (shyqyr o zot)

Guest

Yllka pershendetje.. :wave:
Kam mendimin qe dhe po nuk dite te gatuash,mjafton futu ne Klub..mund te hash cfare gatuhen..(per momentin asgje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Tush ne pune sjam paraqit sepse ka qene Klubi me karrike perpjete..
Po lyhet.. :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Shiko shiko Tushi, e nxori koken. As me vjen per dore hic, gdhe jam ne kuzhine.

Ik ore Tush kerko zogeza te tjera se erdhi e premtja (shyqyr o zot) [/qb]
Po pse mi xhani i Tushit /pf/images/graemlins/frown.gif

a thu q1 je gdhe edhe nd po ta shtoj une edhe del gdhend
dalten e kam une u zgjidh problemi

Fantazije aman thuj yllkes shembullore mos t'trembet se e ka marr me frike /pf/images/graemlins/laugh.gif goce xhaxhit

Anana

Primus registratum

Sa vjec eshte ky Tushi mi aman?

Me duket se kane nje periudhe meshkujt qe quhet kriza e 40ave.

Kujdes Tushi se mos te kap kriza.

Kondrapedali

Kondrapedali

Kuuuku fillun tu u zi kta ktu. Moj Yllkë, po emri yt sugjeron që je e vockël, si yllkat /pf/images/graemlins/laugh.gif . Tushin manej e kena edhe burrrrrr namuzit /pf/images/graemlins/tongue.gif . Ai ka nis profesion n'guzhin mu s'i i ka lezet burrave si aj /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Edhe ti mos e merr kaq për ters sikur me qen labe :rolleyes: .

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita se erdha dhe Une ketu ca kemi ca skemi nai t re a t vjeter apo hic fare ...

fairy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Sa qef kam kur gatuajn cunat. Ka lezet. [/qb]
Ka lezet mi me verte, se i kane duart e forta dhe krahet e fuqishem dhe kur trazojne gjellen ose supen nuk i formon kokrriza fare, u behet krem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca menuje kemi per sot?

fairy

Primus registratum

Iiiii spinaq je vete /pf/images/graemlins/laugh.gif Thashe ndonje gje qe trazohet jo kshu, pa u mundu fare. Prej teje dua salce per makarona, makaronat i zjej vete.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] Iiiii spinaq je vete /pf/images/graemlins/laugh.gif Thashe ndonje gje qe trazohet jo kshu, pa u mundu fare. Prej teje dua salce per makarona, makaronat i zjej vete. [/qb]
Moce po me bo Tave Dheu qe do tere kohes te Trazohet t mos njisi si i bohet do e bosh ti apo une ... Se Makarunet Vallahi du me i zi vete se i du sic m pelqejn muve . Ti sill ca Fr Deti se i qaj un kusurin ...

Guest

Eh shyqyr paskan shkel rob ne Klub.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moce.. :wave:
Paskemi guzhinier te ri ee??(Gurax)
Lum ne .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Nuk mundem ta besoj,po me ne fund mo qe pashe qe u mblodhet njehere,nga tronditja e madhe rashe nga karrigija /pf/images/graemlins/tongue.gif
Paskan ndodhe gjera ketej,nje mi komunist ka hyre ne shtepin e Yllkes :eek: epo kjo sdurohet edhe mi edhe komunist /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kerkoni ndihmese ne guzhine,erdha une me vrape se nje pune part time duhet si jo,si ndihmes guzhinjere nuk jam e keqe e shumta tju zej ndonje bark ose helmim,maksimalja 3dite ne spitale me sorume,ku gjeni me mire,po me ra ndonje fije floku ne gjelle falet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moiren po qe e kemi humbur,por une mbeshtes Kondern ka gjet ndonje bubuzhel hhihiih

Ju puth une te gjitheve ju ketu :kiss: :kiss: :kiss: