Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Hajt po bashkohem edhe unë me Moirën në këtë dolli për pasionet e fuqishme të shpirtit!

Mirë se na erdhe shnosh o lum nona! Ndize një cigare nga duhani i Rremës /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Gezuar Kondre ,faleminderit ,te forte e paske o Rreme ket cigaren.. :tipsy:

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] po e marr edhe une nji mgjth nuk m'ban mir pa hanger
kot me ju pyt Moirushin a ma keni pa kun :confused:
na ka shti friken me at zezak dreqit :smash: [/qb]
:kiss: Per dashurine tende ,kam lene dete te trazuar neper bote ,shpirtera duke vajtuar dhe sy te trishtuar... :devil:
Kur jam prane teje ,klubi me duket plot /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] po e marr edhe une nji mgjth nuk m'ban mir pa hanger
kot me ju pyt Moirushin a ma keni pa kun :confused:
na ka shti friken me at zezak dreqit :smash: [/qb]
:kiss: Per dashurine tende ,kam lene dete te trazuar neper bote ,shpirtera duke vajtuar dhe sy te trishtuar... :devil:
Kur jam prane teje ,klubi me duket plot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti vonon po nuk harron :kiss:
hajt shkojme a ti boshatisim kto gotat se tash po na duhen ma vone :idea:
normal_Champagne%21.JPG

:devil: Po te qeras me kete torten dhe me /pf/images/graemlins/smile.gif time ,
walnut%20torte.jpg

dhe...mos u bej xheloz shume per ate zezakun ,thjesht me beri te ndyshoj mendimin per rracat e tjera,. :wub: ...ups... /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif Emmmm....shampanje...??mos duhen dhe ca fragola? :kiss:
fragole.JPG

Pana... :idea: e dua per te pikturuar ty... :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi iher o kalamoja! Si po ja çoni juve knej? Tushi me Moirën po e bokan cop klubin sikur s'kon ven tjetër me konsumu pasionet e veta /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Hajde merrni noi gjo me pi i her se mase ju ftillo trut /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: .

bottle3bg.JPG

P.S. A mund të m'thot kush se pse ca rob e vejn presjen direkt para llafit pasardhës e jo direkt mrapa llafit paraardhës :confused: (llafi ,llafi tjetër)?

Guest

Miredita Klubi!
C´behet ketej..
Paskan plas luleshtrydhet keq.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

peson

Primus registratum

mmmmmmhhh mi Moria ku ma ke gjet taman :kiss: se une vdes per luleshtrydhe..

Fanazia mos i ha te gjitha vete ti , mendo dhe per mua

coffee.gif
ja dhe kafeja per ty Fatazia /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Dihet, qe do mendoj dhe per ty..(por vetem nese na ka lene gje Moira me Tushin..)
Sikur dhe nje koker, do jem gati me e nda.. :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh i paska ardh lezeti klubit! Ylli :kiss: :kiss: :kiss: , mirë se erdhe. Kusuri :wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Për punë luleshtrydhesh mos u merakosni se ka sa t'dush, biles ene içik si t'përpunume /pf/images/graemlins/wink.gif .

137_Soupe%20fraises.jpg

tushi

Valoris scriptorum

Mrama klubi mrama edhe ndihmesguzhinjeret m'paskan ardhe /pf/images/graemlins/laugh.gif o burra ne pune tash sonte vajza do t'ju la ju me propozu menyne /pf/images/graemlins/wink.gif
Kondra e Fantazia ç'po ta bani cope klubin a thu se s'keni vend tjeter ku me konsumu puthjet e luleshtrydhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

O Tush, m'duket se paske pi shum nga ato që t'ofrova /pf/images/graemlins/tongue.gif . Na i konsumojm puthjet kur s'ka njeri me na pa e nuk bajm derte se rrim n'tavolin tonë. Ti me Moirën i leni gjurmët gjithanej /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ça po na ban sonte me hangër?

anny

Primus registratum

mirmbrema ketej
pe sa po shoh e paskeni shtruar,edhe jeni mbledhur
keshtu ka lezet :kiss:

tushi

Valoris scriptorum

T'pare i pjate me penne

67265-AA080459_.jpg

kurse te dyte calamari te skuqun mos me u randu shume se s'na xen gjumi

calamari_3554.jpg

se harrova venen na e zgjedh ti Kondra

Kondrapedali

Kondrapedali

O Tush, kur lexova PENNE m'shkoi menia për ters po kur pash fotgrafin u sqarova /pf/images/graemlins/laugh.gif . Meqi paskena penne ne kallamar unë sugjeroj një Bordo (Bordeaux) të Château de Gravelle.
0600_02_g.gif

anny

Primus registratum

uurrra do hame darke.se me ka marre nje uri..........................

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] O Tush, m'duket se paske pi shum nga ato që t'ofrova /pf/images/graemlins/tongue.gif . Na i konsumojm puthjet kur s'ka njeri me na pa e nuk bajm derte se rrim n'tavolin tonë. Ti me Moirën i leni gjurmët gjithanej /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ça po na ban sonte me hangër? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Mua nuk me vjen turp nga pucjet e mia ,qe t'i bej mceftas... :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Mua nuk me vjen turp nga pucjet e mia ,qe t'i bej mceftas... :tipsy: [/qb]
Eh mi Moire, sikur t'ishte llafi vetëm për puthjet... /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Pytje: Pse e vendos presjen para fjalës pasardhëse e jo pas fjalës paraardhëse? Ilustrim: mia ,qe t'i .

peson

Primus registratum

[qb]
Fragole_macedonia.JPG

Per Gishtezen dhe vajzat e tjera.. :kiss: :kiss: [/qb]
oh ku ma ke gjet je si rrush ? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif