Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

anny, për të rritur sheqerin të rekomandoj bakllava!
baklava.jpg

E shof që asnjoni s'e luka meneren me m'sjell i got konjak kshuqë po e mor vet. Po s'e mos kërko nonjoni noiher noigjo /pf/images/graemlins/laugh.gif !

anny

Primus registratum

o te vdessssssssssss
rrofsh mgjths bakllavaja nuk me ka munguar kam sjelle nga shqiperia ncncnc
nuk te jep njeri konjak ty,po pse kot erdha une ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt andej nga klubi se te jap une

fairy

Primus registratum

Ju befshin mire sheqernat te gjitheve! :wave:

Kontrapedal, te mjaftojne per gjithe muajin keto?

images

Kete ketu e ke falas per sot sa te te shtohet oreksi me shume, se mu desh t'ia marr ketij xhaxhit nga dora. Nuk ka asnje qime mustaqe brenda, mos u bej merak. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mats_gillar_konjak.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

:eek: :eek:

Youpiiii! Rrofsh Moce. Për gjith mujin e dyshoj içik po megjithate për fillim është special. Rrofsh!!!!!

anny, deshe me u omëlcu ne un nuk dij noi omëlcin mo t'omël se bakllavaja :shrug: .
Sa për me kalu ke klubi un nuk e di se për ku e ke llafin ti po sikur të m'jepshe adresën ene mund t'vi /pf/images/graemlins/wink.gif .

bimba81

Primus registratum

hi klubi si po ia kaloni ketej /pf/images/graemlins/tongue.gif
pershendetje te vecanta peshkut /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] hi klubi si po ia kaloni ketej /pf/images/graemlins/tongue.gif
pershendetje te vecanta peshkut /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Trendy rrofsh.
Une te puth fort :kiss: ty edhe gjithe gocat e klubit.Sot s'kam pas shume deshire me u fut ne klub,por ja qe del dikush qe me terheq te futem :wave:
ika tashi naten e mire edhe mirupau te shtune te dielen edhe te honen

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ho më pra shyqyr e prune kaptinën! Un jom tu prit ato fotografit e tuja me peshk :rolleyes: . Paske qen shum dallaver i modh.

Gocat e forumit ju kom borxh t'gjithave nga nji :kiss: . Për ca prej jush ka mo shum se nji.

Ja t'hiki ne un i her se sikur kon fillu me mu mor komët /pf/images/graemlins/laugh.gif .

ARJELA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Erdha une perseri.Shkelma cunave edhe puthje gocave,vecanerishte Arjeles edhe anny-t ksaj here.Yllin time e perqafoj fort edhe i them se me ka marre malli,por s'kam dashur ta besdis...
Nejse tashi,per ata qe s'besojne se peshkatari goditi perseri fuqishem po dergojme fotot :wave: A doni me per Belulin :angel:
249165924PqKBdM_fs.jpg
[/qb]
Ti Po nuk te ra :smash: nga koka me at grepin qe ngele gjith jeten me grep ne dor
s'te vjen ner mend t'na kujtosh ja P.sh si nuk harron Tedi qe kemi cun per smari
Moiren Fantazin_G Kontrapedali ect ect. po ti gjithmon me vones
si ajo pun e vanit!!!

Per cunat bythve me at grepin e Peshkatarit duke nis nga Peshkoja /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe per gocat :rockband: sA me shum

ARJELA

Primus registratum

UUUU ktheva prap una se harrova t'ju pershnes
Klubi notten ika se nje cop njeriu z'gjen dot ktej rrotull
hajt noten e gjum te omel una :sleep: :sleep: eh

Kondrapedali

Kondrapedali

Arjele, una vërdallë kom qen po s'ma majte me hy ke klubi se ishe ti :rolleyes: . Kom ene gjith ditën që rri n'klub tu pi konjakun e Mocës ene sikur s'ma kishte mo qefi.
Megjithate notën e mirë ne mirardhsh /pf/images/graemlins/laugh.gif .
:kiss: që t'zej gjumi rehat

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIrdita e piplla . Siu gdhite sot Juve ...Peshko ho mer se ne muve m the kalo ti shofesh po un masdite jom n lavore . Kur t kalosh anej ka muve merri ...MOira Mocja Arjela ka bohet vashat mer kan HUp e ???

fairy

Primus registratum

Mirmroma klubi...ketu jam ketu, po ca t'i bej une qe qunat i kemi zogja mgjesi (Kontrapedali nuk pret as me dale ylli mgjesit per te pi konjak /pf/images/graemlins/tongue.gif ), kurse une jam zog nate e vij me pi vodken e darkes. Puc gocat qe nuk jane duk fare sot :kiss:
Vodken e keni nga une sot...pini pini! :wave:

fairy

Primus registratum

Mirmroma klubi...ketu jam ketu, po ca t'i bej une qe qunat i kemi zogja mgjesi (Kontrapedali nuk pret as me dale ylli mgjesit per te pi konjak /pf/images/graemlins/tongue.gif ), kurse une jam zog nate e vij me pi vodken e darkes. Puc gocat qe nuk jane duk fare sot :kiss:

Vodken e keni nga une sot...pini pini! :wave:

vodka.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

A t'ngect vodka n'fyt /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Ku e gjete mi? Na bone prap për konjak. Jom tu shku ke burimi se dashkom shum
05_cognac_01.jpg

P.S. Sa t'jem gjall nuk pi mo vodka /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Mjesi .Ktu me keni muve sot.
Puthje gocave,Arjeles se pares e me rralle te gjithave.Yllit time ne vecanti :wub:
Nuk eshte nevoja me bo liste se gocat i kemi me shumice edhe kom frike se
harroj nanjonen edhe mi njel hatri.
Kondre,fotot sdalin mer jahu ca ti bej une.Po te jap adresen te hysh ti shofesh vete,por mos abuzo /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Bjere pramo adresën se nuk abuzoj :rolleyes: .
Ore se mos m'trego fotografit e peshkut të shumpërfol ëre :smash: .
E paske nis funjavën n'pun e? Sa keq që m'vje për ty apo jo :tipsy: .
Na futi i kafe se me ça po shof e ke t'nevojshme apo s'e ke ne me krem /pf/images/graemlins/wink.gif
33903797

assassino26

Primus registratum

Kondre ta kam cu me PM adresen.Rrofsh per kafen
Ca ti besh sot edhe neser jam ne pune gjithe diten,te henen vetem mbasdite pastaj fudjaven tjeter jam pushim te shtune te diele te hene.edhe ksaj te marte jam pushim por kemi 1 mbledhje paradite edhe ishalla na del per hajer /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Mirmroma...ahhh pas vodkes se mbremshme, sot duhet me pi kafe me me dal pija.

images

Kontre, e pi duhanin ti se per vodken e shof qe paske paragjykime? /pf/images/graemlins/tongue.gif Te befte mire konjaku! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Moce un pij cigare, jo puro /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Hajt notën se sonte do flej nani herët. :wave: