Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Si i thonë shqip aludimit /pf/images/graemlins/frown.gif ?

Tush rrapatush, s'jam un ke fotografia /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Kohët e funit e kom liru shum lakun /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Me fantazu mer i thuhet...A ka me bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

A e moret vesh te funit se ce kishte gjet Kondra pedalin e shkrete /pf/images/graemlins/frown.gif
Kondrapedali vete tek Doktori:

-Doktor, dua te me tredhesh :eek:

-Kondre, s'di se kujt kulti ti i perket, apo c'motive te shtyjne ta besh, por une nuk jam i gatshem te ta bej nje gje te tille :eek:

-Doktorr, te pergjerohem, kam 5,000 $ te thata ne dore tani t'i jap vec me tridh :eek: Do e besh a jo?

-Epo, meqe ti kembengul kaq shume edhe pse nuk e kuptoj perse duhet ta besh, po bej nje perjashtim per ty...po te tredh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Doktorri i ben narkozen Kondres, i kryen ate cka ai kerkonte dhe po priste t'i dilte gjumi kur...

-He Doktorr, si vajti?

-Epo cdo gje mire, me thene te drejten me erdhi pak zor sepse nuk u thashe qe 5,000$ ishin cik si shume para per nje tredhje e ndihesha fajtor, por kur po u tridhja, pashe qe ju s'kishit bere rrethprerje (synet) e keshtu per ate shume parash mendova t'ju bej dhe kete nder pasi edhe higjenikisht eshte me mire e plus duket edhe me i bukur. Shpresoj te mos u vije keq qe e bera me koken time /pf/images/graemlins/laugh.gif

-Mossssssssssssssss,RRETHPRERJE - uleret Kondra - ajo ishte ajo GJEJA qe doja te beja ne fakt e mendoja se quhej ashtu :eek:

Kshu osht Kondre se te thashe mos ndrro fe,ti deshe me u bo Mysliman me zorr /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Hec e thuj që s'dalin ondrrat! Mrom po shifsha n'ondërr sikur Peshko po e sillte nëpër gojë ate timin (muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Kur ja tani që vjen dhe e thotë me qef të modh bile (madje) /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Hec e thuj që s'dalin ondrrat! Mrom po shifsha n'ondërr sikur Peshko po e sillte nëpër gojë ate timin (muhabetin ). Kur ja tani që vjen dhe e thotë me qef të modh bile (madje) . [/qb]
:lol:

Kondre,po ta fal kte qe ke thone /pf/images/graemlins/laugh.gif Du te jem i mire me te gjithe sot se ashu kom more i lajm te mire :goofy: E di ti per ca bohet llaf /pf/images/graemlins/wink.gif
Nejse.
TAshi po iki edhe e konfirmoj edhe i here muhabetin e Kondres,mos e merrni shaka se eshte histori e vertete :lol:
Puthje gocave :kiss: edhe birra cunace.Ska shkelma sot,kur te kthehem te marten me kismet :smash:
Njona qe e di vete :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

Hik o dallaverexhi ene shyqyr mo që qeke tu fluturu. Po vras menien tashi se me çar je tu fluturu /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Verizion

Primus registratum

Ore ju te dy gjithmone beni sikur ziheni ktu po ne fakt jeni shoke te ngushte me njeri tjetrin , he mos e mohoni tani /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel:

gjess iher :kiss: po bani naicik namin weekendit :wub:

mostro

Putraku

MIREMBREMA TE GJITHVE :wave:
Si ja kaloni mre tironsa??e xhuma sot ehhh??hajde dreqa hajde,c'keni me i mush ato klupet.. :wave:

Verizion

Primus registratum

Putrako do ikesh ne disko sonte ti mo /pf/images/graemlins/laugh.gif shake your booty lalalala /pf/images/graemlins/tongue.gif :rockband:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ej po ça bo ti mi? Ngele tu e ndrru ate emrin e na bone lomsh. E hap robi gjith qef internetin se po gje nai rob t'ri e kur shef s'ka gjona t'reja hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif . Angelina shpresoj të mos jetë emri jot i vërtetë :rolleyes:

Guest

Mroma Moce..!!!
Na ka hy i ftohti ne palce ne Moce sjemi si ty me qime... /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Vishu mi, kane dale ca tip pelicesh qe me kan heq trurin, s'eshte me me dal neper dyqane...edhe une qe jam moc e du push dhelpre tani. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

KONDRA TE PASKA SHKUAR MENJA PER FRESH MEAT HUH :devil:
SKA .. KTU ME NE DO RRISH /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ncuq emrin une e kam aq te bukurrrrrrr :eek: :devil:
YY FANTAZIE GOXHA GOC THOT KAM FTOHT , S'KA NANJI ATY MI TE TE MBAJE NGROHET :goofy:
PASTAJ CKE ME MACEN IHER APO DO TA BESH PALLTO ME PUSHIN E SAJ /pf/images/graemlins/tongue.gif

fairy

Primus registratum

Iiii mos me kapi njeri pushin se sapo e kam drejtu, e kam be gjithe shkelqim. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita iher piplla . Ca boni kshu mer 3 4 dite qe sjom un filloni me kopsha zologjik e ... Si po ja kaloni iherna ... Ika ne erdha un rikthehem prape ...

mostro

Putraku

A je sjell mire sot?a ke honger buke pa bo naze?po detyrat a i ke maru?a e ke pi te gjith qumshin? /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt te te themi masnej se na ka ra ne menje per ty a jo...
Pershendetje te gjithe tironsve :wave:

assassino26

Primus registratum

Sot do tregojme 1 histori tjeter per Kondren:
Nje bande ne autostrade ndalon nje autobuz me turista. Hyn garipat ne autobuz dhe i pari i tyre, njoni shptaullgjere plot me muskuj e tatuazhe jep urdher:
- Te vidhen te gjitha grate dhe te perdhunohen te gjith burrat..... Opssssss... me falni, doja te thoja, vidhni burrat dhe perdhunoni grate!!
Degjohet andej nga fundi zeri i embel i Kondres
- Aaaaaa, mos e dridh, nji here flet burrii!!

M'fal Kondre se ke edhe ditlindjen sot po nuk shtyhet birra pa muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E dini ju se ç'ka qen Peshkatari përpara? Gjuetar!
E dini ju se ç'gjuante Gjuetari? Arinj gjuante.
E dini pse ndërroi profesion? Ju a them unë /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Del Gjuetari në pyll për të vra një ari. Pas pak shikon një ari të zi. Merr nishon, gju ene e vret ariun. Direkt mas asaj njoni i bje Gjuetarit ke supi. Kthe kokën Gjuetari ne shef ariun e murrmë.
I thotë ariu Gjuetarit që, meqë ky vrau ariun e zi, duhej të pagute në një farë mënyre ene meqë ariu ishte i mëshirshëm i la mundsinë me zgjedh Gjuetarit, ose ta hate ariu ose t'ja fuste ariu /pf/images/graemlins/laugh.gif . Gjuetari shkret me siklet t'modh pranoi t'futmen! Masi maro punë ariu, Gjuetari e kalo javën m'spital ene betohet që do e vriste ariun e murrmë.
Del nga spitali ene shko drejt e m'pyll. Aty gje ariun e murrmë, merr shenjë ene e vret. Sa e vret, i bje njoni ke supi, kthe kokën Gjuetari e ça t'shofi, ariu gri (grizli). Ene grizli ja fut Gjuetarit t'shkret që kalo 1 muj n'spital për rehabilitim anal e 2 muj mrapa vazhdote me bo psikoterapi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Mo n'fun shërohet Gjuetari ene venos me shku me e vra grizlin. Shko n'pyll, shef grizlin, merr shenjë, pam pam dy herë e vret.
Sa e vret grizlin, i bi njoni ke supi. Kthe kokën Gjuetari ene....shef Ariun e Bardhë Polar /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ky i thotë : Ore çun, ti nuk qeke Gjuetar por sumçe. Që sot e tutje ti do quhesh Peshkatar se ti veç peshk dashke :tipsy: