Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Kondre ti te me vish onash mu.Une jam burre i nershem.Kam deklaru dashurine time per Angelin edhe jam ne pritje.Ti je edhe i fejum edhe njele duke ardh para mrapa gocave.Mire qe i vje mrapa,po gjej nanjonen qe s'jam duke e propozu(gjujt) une :smash:

Verizion

Primus registratum

Kondra qenka i fejuar , po me ke ? Kondre pse s;thu ti re apo s'do qe te vijme per vizite un me Peshkatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Angel*:
[qb] Kondra qenka i fejuar , po me ke ? Kondre pse s;thu ti re apo s'do qe te vijme per vizite un me Peshkatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ME Fantazia_G mi m:confused:huu ka kohe ky muhabet.Une habitem si nuk martohen.Ikim po te duash po s'na thrret ky qelbaniku.E di hajde ikim me i ven tjeter sonte.Kom i menje te keqe fare per Las VEgas :tipsy:

Verizion

Primus registratum

Po si u bene keto njerez keshtu moj amani /pf/images/graemlins/laugh.gif martohen fejohen behen me femije e nuk ndihen fare /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mire pra te pakten te na thone kur te bojne cunin :goofy:

E peshkataro si qeke sot apapaa /pf/images/graemlins/wink.gif Si te duket ky hoteli luksozne las vegas ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
dsc03122.jpg

Ishalla nuk pijme se po pime e bome nai budallallik atje :eek: te nesermen do na therrasin mister dhe missis peshkatarja :lol:

assassino26

Primus registratum

Une jom gati 5te flej ne makine me ty e ti me trego gjithe ate Hotel...Normal qe me pelqen.
Ktu ke e pimja ma fute icik friken.A ka Qumesht aty ke bari :angel: Une per vete do pij qumesht. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Une jom gati 5te flej ne makine me ty e ti me trego gjithe ate Hotel...Normal qe me pelqen.
Ktu ke e pimja ma fute icik friken.A ka Qumesht aty ke bari :angel: Une per vete do pij qumesht. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po mer hajt se po flem ke kjo athere /pf/images/graemlins/laugh.gif
3.jpg

Ca do ti re qumesht ? :lol: e ku ka qumesht ne hotel re hajt mo u pa puna po te jap na qumshi jem :goofy:

assassino26

Primus registratum

upupuja shof une qe sdo hiqkam me dore nga qumeshti.Po ajo aty ke makina,me ne do fleje :angel:

assassino26

Primus registratum

[qb] Si thu ja mbushim mendjen ?
:goofy: :goofy: [/qb]
Pse perdridhesh ashu mi?Pupuja me duket ti qeke me e keqe se une :tipsy: Po sikur ti musht menja kollaj asaj,ca te bej une,shof me sy e plas me zemer :shrug: Hajt e provojme i here po me ksuht qe mos me qisni mu prej makine /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Sa larg e pa rrezikun ? :lol: :lol:

besoj qe do arrijme te mirkuptohemi :kiss: :kiss:
Ika iher rrushi se fillon emisjoni im i preferuar :wub:

assassino26

Primus registratum

[qb] Sa larg e pa rrezikun ? :lol: :lol:

besoj qe do arrijme te mirkuptohemi :kiss: :kiss:
Ika iher rrushi se fillon emisjoni im i preferuar :wub: [/qb]
Ik zemra ik.Isoj me emisionin tim te preferuar fillonka.Edhe emisionet e preferuar i kemi ne te njejtin orar.Besoj se do merremi vesh edhe per bionden,do dijme ta ndajme ne menyre te barabarte
/pf/images/graemlins/laugh.gif
TE puth fort edhe une tyja :kiss: ME kenaqe

Kondrapedali

Kondrapedali

Knej qekon knoq dje si paskon lon kusur njoni-tjetrit /pf/images/graemlins/laugh.gif . Si s'ka turp ky Peshkoja që ngeli 7 dit t'javës tu ju vërdallos sa njonës-tjetrës nuk e mor vesht! Po hajt mo s'ka ç'bo i shkreti se si pëlqe asnjonit me bo si zagari mas gjahut /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .

assassino26

Primus registratum

Kondre me behet qeifi qe si pelqej asnjonit...Une dua ti pelqej ndonjeres /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Kondre me behet qeifi qe si pelqej asnjonit...Une dua ti pelqej ndonjeres /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po hajt mo s'ka ç'bo i shkreti. Si pëlqe asnjonit (askujt)me bo si zagari mas gjahut.

Shpresoj që ky riformulim të të hapi horizonte të reja mendimi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ngele mas femnave mër qerrata. Si ka pas thon xhaja tem «S'mushet pusi me pështymë» /pf/images/graemlins/laugh.gif .

fairy

Primus registratum

Nuk them gje se i bi me ja shpif atyre qe kane marre birre! /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Une per vete jam duke pire Wisky.Shishen e hapa vete.Mezi e grisa pullen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti do i birre me krikell :angel: