Re: Klubi i tironsave

fairy

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Naten Kondre naten! Po per juve mo me mori malli, per klubin se kisha kohe pa ardh. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me ka marre malli dhe per diell, plazh, det edhe liqen edhe rrush te mire kokermadh (pa ushqim artificial ee).

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjes klubi! Si jeni g dhi sot /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Un po kaloj knej i here se qekom mafmur krejt! Po i fus ene na i got e na i cinare dersa t'vij nonji!

images
images

E kom nis me shishe kshuqë kush vje mrapa (po jo m'darke) ka me përfitu na i gjo!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Miremengjes o Kendes :kiss: [/qb]
Mroma ylli.Big kiss per ty :kiss: 3 faqe me thashetheme me prish reputacionin tim si burre i nershem edhe vetem ti me kishe mrojt.Me duket po bie ne dashuri :wub: gjithmone me kane pelqyer gocat qe me marrin ne mbrojtje :angel:
O klub dallavarexhinjsh,1 ku erdha une :wave:
Puthje goncave shkelma cunave.
S'kom qenekurre me esell se sot.
Hajt i here paraqituni te gjithe se do marrim mungesat.Kush ben shume mungesa pa arsye ke tabela e turpit foton lakuriqe /pf/images/graemlins/laugh.gif Ishalla mungojne me shume gocat.
Ecni cuna se ka pije falas per te stimuluar mosmungimmin tuaj.
fantazia me duket po e plotson numrin e mungesave :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Miremengjes o Kendes :kiss: [/qb]
Rrofsh zogu :kiss: ! E fitove i gotë
images

Peshko mirseerdhe! Si po t'duket ai avatari tem?
Hajde pîje ene ti i got ene i cinare! Se mos na qit nai Shpirtkeq me mungesa shum ëre :tipsy: .
Shkelmat back :smash: :smash:

Guest

Te kam thon o Peshko..un jam gjithmone YLL i pranishem dhe pse i padukshem..
Megjithate ndjenjave te shoqerise i jap dhe nje te shtyme nga mbrapa..vetem ti te kenaqesh amon.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Verizion

Primus registratum

Peshktaro :kiss: Per shoqerine gjithmone i bejme keto gjera ..

Kondre mjaft pive qe ne pike te Sabahut ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Kondre!e kisha vone re qe kishe qit foton tate ne avatar.
Fantazia,vazhdon me duket telepatia mes ne te 2-ve :kiss:
Bliss,se mora vesh mire une Cka te beje shoqeria :angel: mes ne te dyve.Une dua me teper /pf/images/graemlins/frown.gif
Anny he mi ti,si shkojne punet?Kam degjuar qe kishte oferta dimerore per udhetimet nga Italia ketu :angel: Ta financon njeri udhetimin :idea:

Verizion

Primus registratum

Peshkataro , e kulluar more si ne pellembe te dores /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juve qe jeni bere me avatar te ri ti rroni e ti gezoni :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Peshkataro , e kulluar more si ne pellembe te dores /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juve qe jeni bere me avatar te ri ti rroni e ti gezoni :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Roofsh Bliss.
Peshko sa për teletapin ate harroje ti! As nuk e ke pas e as s'ke për ta pas noiher :tipsy: !

assassino26

Primus registratum

[qb] Peshkataro , e kulluar more si ne pellembe te dores /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juve qe jeni bere me avatar te ri ti rroni e ti gezoni :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mi ce do te kulluar.Peshku e do ujin te turbulluar qe te ngele ne rrjete.Ashtu dhe zemrat tona ne turbullire do e gjejne ushqimin e dashurise :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo peshku turbullirë do po ujku mjergull do! O i keq ai Bliss jo romantik (jo i keq si puna ime /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Do me t'mashtru vetëm :angel:

Verizion

Primus registratum

Kondre :lol:
Epo po nuk mashtuam icik si e dime ne qe ne bote ekzistojne edhe genjeshtrat /pf/images/graemlins/laugh.gif (pallati 176) lol

C;po me haet cik buke mu nime lol

Le_Routard

Forumium maestatis

Mire ajo, por po nuk mashtruam si mund ta marim vesh kur kemi thene te verteten thuaj?!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ha edhe rracjonin tim se kom qen ke dentisti e duhet te maj i cik regjim nashti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Epo mir meqë qeka puna me t'mashtrume :shrug:

images

Po i bi içik për shkurt po ama shijshëm (jam i dhënë vetëm pas mishit....të gjallë /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Verizion

Primus registratum

ika ika ti fus i qollopit qe me ka bere gjyshja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rrofsh kondre po mishin se ha jam vegjetarjane /pf/images/graemlins/laugh.gif

O LR filozofi /pf/images/graemlins/laugh.gif ma puth cik dentisten per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif
ciao