Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Bliss, ti rrofsh po m'duket se po meno Moira për mu /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Peshko s'ka asgjo kualitative si e kërko ti :tipsy: .
Hë Moire a u bona për qilar :tipsy: ? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif u bere ,por kush do t'fusi... :devil: Une vetem per mendje jam,s'kam hic fuqi... :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Ma mire ashu se sa nevrik
te puc icik :kiss: :wub: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe :kiss: :kiss: :kiss:

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Bjer çelsin se hyj vet :tipsy: . [/qb]
chiave.gif

Ja celesi :book: Kur te hysh brenda ,ne mur jane varur disa zinxhire /pf/images/graemlins/laugh.gif Hyre qe hyre ,lidhu vete :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjafto që mos t'jen t'miat ato aty ene s'ka problem :tipsy: .
Moira un thash çelsin e qilarit mi goc jo t'kullës barit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Kalamaja ika une iher /pf/images/graemlins/smile.gif , tmi boni te fala Peshkatarit kur te vije /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: all

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Kalamaja ika une iher /pf/images/graemlins/smile.gif , tmi boni te fala Peshkatarit kur te vije /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: all [/qb]
Ku fshihet ky mesazhi jot /pf/images/graemlins/laugh.gif ?
:kiss: edhe për ty!

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Kondre futu njehere ,se kushedi te del mire.. :devil: [/qb]
Me kto ftesat e tuja kom fryk un :angel: ! Jo për gjo po je nji ti :smash:

Verizion

Primus registratum

Mesazhi ishte i drejte perdrejte si bi onash e onash une /pf/images/graemlins/laugh.gif
byeeeee :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Natën dhe mos prit se s'i haj ato mashtrimet e tuja un :tipsy: .
Bliss, natën ylli dhe hiqe ate mesazhin se s'ka lezet /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga Shpirtkeq:
[qb] Kondra kujdes nga Moira se po te fut ne kllapa me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:smash: e ke pare Ninin tek portokallia ,kllapa keni ju cunat(kembet e shtremta)
Moira ka 2 thonjeza /pf/images/graemlins/laugh.gif qe here pas here ngjajne si cornuto :devil: e mos m'fyj here tjeter [/qb]
Moira!!un nje kemb e kom te shtremt kurse te tjerat i kom te drejta /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Kondra ku je ti mer lal se na mori malli.
Ca boet knej nga forumi,mesa shof s'ke bo asnje munges eeee...Bravo /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

OOO ca behet knej nga klubi! Si keni qene? Jam e ndjeshme shume sot, me ka marre malli shume. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Shpirtkeq:
[qb] Kondra ku je ti mer lal se na mori malli.
Ca boet knej nga forumi,mesa shof s'ke bo asnje munges eeee...Bravo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Un s'boj mungesa po juve që ka kini hum s'merret vesh! Jeni bo gjith dallavera.
Moce, për ça t'ka mor molli ty 're? Hapju shoqnis s'e s'dihet asiher /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Hika un i here. Not'n e mir e gjum t'omël. Mulojuni mir notën se s'dihet asiher ça bo vaki!