Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

:kiss: Ja te kujtoj une.. /pf/images/graemlins/wink.gif Besoj se e ke xhepin me leke sot?? /pf/images/graemlins/laugh.gif nje birre te vogel desha une ,se me shkataroi nervat kjo puna sot.. :shrug:
ps.c'thote deti...?

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :kiss: Ja te kujtoj une.. /pf/images/graemlins/wink.gif Besoj se e ke xhepin me leke sot?? /pf/images/graemlins/laugh.gif nje birre te vogel desha une ,se me shkataroi nervat kjo puna sot.. :shrug:
ps.c'thote deti...? [/qb]
Deti i kripur si gjithmon . Na kalbi shiu spo bojm hic pune ... Sa per Lek kan NJel ca qy mrom Po ishe per nai birre hec tani se skom mo kohe se do leviz ... :kiss: :kiss: Back ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Kta dy paskon hik ene hala s'qekon kthy. Boni qef juve s'kom ç'i boj moderatorve un se s'ju lejsha mo me hy ktu :tipsy: .
Mjesi (dita) i her. Na bojn me e prish qy me mjes, gojën po them /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Kom robi s'paska ktu. Naaaaa, drangull fare. Po ulem e po e pi i gotë vetëm se bo vaki kalo nanji!

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Miremengjesi :angel:
Ku e kam Peshkatarin ? [/qb]
Prap tu kërku Peshkun e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Njeli tu e lon rrugve ne ai, la nom :smash: .

Verizion

Primus registratum

:lol:
Ore poshtersireeee , jam tuj kerku Peshkatarin jo nai pjese te tij /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] :lol:
Ore poshtersireeee , jam tuj kerku Peshkatarin jo nai pjese te tij /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po gjete Peshkun ke gjet e¨ne Peshkatarin kshuqë kërko o njonin e tjetrin, isoj është ajo punë /pf/images/graemlins/laugh.gif !

/pf/images/graemlins/laugh.gif Uffaaa,c'birre te rende kishte dhe ky Tedi.. :tipsy: Akoma e trullosme jam ,...kush e ben zemren gure e me sjell nje kafe :idea:

Verizion

Primus registratum

Si gjithmone une zemer bardha kujtohem per ju /pf/images/graemlins/laugh.gif
Merre Moira te befte mire /pf/images/graemlins/smile.gif
timothys%20coffe%20cup.jpg

Kondre sdua pjeset e tjera un po ti lej ty un marr vetem ato kualitativet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Kenaqem me pak un ska gje lol

Ca do me pi ti iher se qenkan zemerbardhe un sot /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss: faleminderit Bliss ,je shume e mire /pf/images/graemlins/wink.gif
Kondra.. :smash: po prish reputacionin e peshkut ne klub..Do te mbyllim ne qilar :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Bliss, ti rrofsh po m'duket se po meno Moira për mu /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Peshko s'ka asgjo kualitative si e kërko ti :tipsy: .
Hë Moire a u bona për qilar :tipsy: ?

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :kiss: faleminderit Bliss ,je shume e mire /pf/images/graemlins/wink.gif
Kondra.. :smash: po prish reputacionin e peshkut ne klub..Do te mbyllim ne qilar :devil: [/qb]
np honey /pf/images/graemlins/smile.gif
Ate vetem aty mos e fut se na i maroi gjithe vererat pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Bliss, ti rrofsh po m'duket se po meno Moira për mu /pf/images/graemlins/laugh.gif .

[/qb]
Ske faj jo kush e pelqen kafen para veres /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Bliss, ti rrofsh po m'duket se po meno Moira për mu /pf/images/graemlins/laugh.gif .

[/qb]
Ske faj jo kush e pelqen kafen para veres /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
I kom pi nja tre kafe sot po po insistove i konjak e mor me qef /pf/images/graemlins/laugh.gif . Duhet me u alkolizu ka pak se nryshe jom i turpshëm un :angel: .

Verizion

Primus registratum

Ka re si nuk ka mo , po s'te jap ma un ty se kushedi si sillesh kur pihesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Ka re si nuk ka mo , po s'te jap ma un ty se kushedi si sillesh kur pihesh /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Un kur pij jom si shpirt. Vetëm /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Edhe içik karagjoz po s'ka gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif