Re: Klubi i tironsave

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Milmengjesi njesha dhe dysha :kiss: :kiss:
per gocat e cunat

klubi ckemi shoh ca si shpejt po ecen puna knejna :angel:

kontraPedal fenx fenx ato qe mi dhe ti mua doi gatuj per ty e mua i Birr tma sjellesh se bo keq jo

Moira edhe ti zemla tanky per akulolen edhe pse tedi e kish gatu :kiss:

fantazi njeshe je me fantazin qe ke ne kok na bone tgjithve per vete
:kiss: :kiss: Enion Dolcesa flobo :wub:

peshko

Enion

Primus registratum

Mjes o njerez. Kam shume pa u duk knej une, po nejse se e di une qe se ndje njeri mungesen time. Po ca thone tironset dhe tironsa knej?
Moce rrofsh per pythjen, ma dogji fare vendin ku me puthe se ishte flake fare. Hajt pra nje pershenetje per te gjithe.

:wave: Klubi,gjes dhe ty EnIon.
Fantazie /pf/images/graemlins/wink.gif politikanet i ke pare vetem ne ekran te veshur me kostume...?? :devil:
Nuk e di si :confused: si bosh me birra me ngjan klubi sot?? :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi Tirona!

Se kush kishte kërku birrë. Ah po Mocja. Moce, kom fryk me t'dho me pi se ty t'jon mor ment tu fugu mas bishtit /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Megjithate, ka pas ene ankesa për munges birre.

Biere.JPG

Ma do menia se duhet të dali për javën /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Ueee ketij i thom zemermire une...ketij i them neps nga ana ime, edhe pa merak per marrjen e mendve se me sjell birra ne terezi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Pershendetje..Klubi :wave:
Moce..thnx per fjalet e mira... :kiss:
Te gjitheve ju pershendes..

P.s Moira si me thua si kam pa politikanet..?
Nje fjale e urte popullore thote,"Mos i paca Komshi e jo me ne Shtapi"... /pf/images/graemlins/tongue.gif

fairy

Primus registratum

Fantaziee, hec pi me mu...pak ndihme me duhet qe te ruj stomakun mos plasi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Ca pak ndihme po thu ti, mi Moc..ky ka bere furnizim ketu dhe per 2005 -en.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Moce kam nje mendim... :rolleyes:
Ne mjaft pime te dyja...se ska me kuptim..
A nuk fillojme e shesim me mire.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Behemi te dyja shitse,dhe kush do me pi, te hudhi paret..

Kondrapedali

Kondrapedali

Mos se do na myllni klubin /pf/images/graemlins/laugh.gif . S'e di ti Yllo që ktu vin t'gjith vetëm se o qyl? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ja nis un me birrat nashi. Ishalla s'po vin shum qafira /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Si ëre gjith dit'n e zotit mos me kalu nanjoni knej? Ku keni hum ëre. Ju kan hek internetin se s'e kini pagu e?

nikos_asas

Primus registratum

Kom pi deri tani nja 7 dopjo por nje birr do ta pi nga Kondra,meqe jon qyl,kot si thon qe qyli esh i embel /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave: Klubi.Erdha une ,mos u beni merak ,se do te behemi shpejt per furnizim.. :tipsy:
Gocave :kiss: ,shkelma cunave.. :devil:

picasso

Forumium maestatis

mramja e mire klubi i tiransave! a jeni mire?shpresoj te mos jeni rracista dhe te me sherbeni dhe mua edhe pse jam nga lezha(pasi kaloj shume kohe ne tr...dhe nuk mund te rri pa pi gja ne tr /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Verizion

Primus registratum

Nje pershendetje dhe nga une pra sidomos per Peshkatarin qe e kam xhan /pf/images/graemlins/smile.gif

Ju kam pru ca pije , kujdes nga kto kamarjeret se jan cik si te rrezikshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pini e knaquni /pf/images/graemlins/laugh.gif
timcarm.jpg

pic_1.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Mmmmmmmm

tangue2.jpg

Na bone me u lëpi Bliss.

Robo, me që vje ka Lezha po t'fusim ke vetshërbimi /pf/images/graemlins/laugh.gif . I ke mo nolt birrat, merr pi e futja prap për Lezh :tipsy: .

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Mmmmmmmm

Na bone me u lëpi Bliss.

[/qb]
Ishte kenaqesia ime tju bej te lepini veten tuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Bliss:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Mmmmmmmm

Na bone me u lëpi Bliss.

[/qb]
Ishte kenaqesia ime tju bej te lepini veten tuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po mi po, po jena n'orar pune mi! E ke iden se ç'bohet me t'pa shefja tu u lëpi? /pf/images/graemlins/laugh.gif