Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Peshko ça t'ka gjet mre? A t'kaloi smunia?

I Hay t'modhe për popllin e Tironës i her.
Po dul nonjoni ktu po shkruj prap /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kondre jam mire.Kom kalu i nate llahtar mrome me anny-n duke pa televizor edhe duke imitu aktoret.
Ka dal i kanal i ri kanali X e ka edhe ate pune bejme pernate me anny-n.shofim filma te bukur edhe imitojme...Sna del koha me u smun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Anny prezantohemi...Une jam Ex-gruja e Peshkos..
[/qb]
Ej se nuk e mora vesh un, pse u ndat ju te dy :rolleyes: po mbi te gjitha :idea: pse u lidhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] Peshko ça t'ka gjet mre? A t'kaloi smunia?

I Hay t'modhe për popllin e Tironës i her.
Po dul nonjoni ktu po shkruj prap /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kondre jam mire.Kom kalu i nate llahtar mrome me anny-n duke pa televizor edhe duke imitu aktoret.
Ka dal i kanal i ri kanali X e ka edhe ate pune bejme pernate me anny-n.shofim filma te bukur edhe imitojme...Sna del koha me u smun /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kondre nuk eshte aspak e vertete,ka vajt puna keq keto kohet e fundit dhe peshko ka imagjinat te theksuar,edhe me ngatronte mua me kamariere,infermiere.priza .......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ylli im, ça t'ka gjet ty që je mërzit /pf/images/graemlins/frown.gif ? Më thuaj mua ç'hall ke se të ndihmoj una. Akullorja të pëlqen?
765670531

Peshko, ke fillu me imitu t'jer't ër edepsëz? S't'puno mo kaplloqja e? Ene boll i përzive gocat e huja kot me pislliqet e tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

assassino26

Primus registratum

anny,ca ke mi goc qe turpnohesh.Kto jan gjojna qe do i bojme edhe me mrapa edhe sikur mos i kishim bo edhe me para,se do martohemi ne fun te javes...
Kondre,ca te boj...E filloj me kaplloqen time,po aq o shkreta kamasutren e kom bo telef edhe tashi po pres mos dali vellimi i dyte,ose po sdoli do e shkruj vete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

[qb] Ylli im, ça t'ka gjet ty që je mërzit /pf/images/graemlins/frown.gif ? Më thuaj mua ç'hall ke se të ndihmoj una. Akullorja të pëlqen?
765670531

Peshko, ke fillu me imitu t'jer't ër edepsëz? S't'puno mo kaplloqja e? Ene boll i përzive gocat e huja kot me pislliqet e tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
flm per akulloren ,po jo uk e dua she me lemb glyka she jam ftohul,

Kondrapedali

Kondrapedali

O anny, kur ke fillu me qujt veten Ylli im ti mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo për gjo po ti gjej na i emër tjetër Yllit tim una.
Peshko, po ti emrin vetes ja ke von se s't'hec gjuetia hiç? Po dil o rob i Zotit me peshku ene rrugve her mes here /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Kondre ca ti boj une qe kom qene ne pune kto dite edhe vetem ktu mund te peshkoj.Megjithate nuk ta prish jo se neser kom diten e peshkimit rrugeve :goofy:
anny ka ngatrru nickun se ajo eshte ylli ime...
pije kte ylli
b52.jpg

anny

Primus registratum

[qb] O anny, kur ke fillu me qujt veten Ylli im ti mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo për gjo po ti gjej na i emër tjetër Yllit tim una.
Peshko, po ti emrin vetes ja ke von se s't'hec gjuetia hiç? Po dil o rob i Zotit me peshku ene rrugve her mes here /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
me fale me fale ,jo sinqerisht jam keqkuptuar jo se e quaj veten ashtu me fale /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

S'ka gjo mi zemër /pf/images/graemlins/laugh.gif , të fal gjith mëkatet q1 ke bo. Shko tani në paqe :tipsy: .

Peshko, sukses nesër rrugëve po boj kujdes ka makinat /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb]
[qb] O anny, kur ke fillu me qujt veten Ylli im ti mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo për gjo po ti gjej na i emër tjetër Yllit tim una.
Peshko, po ti emrin vetes ja ke von se s't'hec gjuetia hiç? Po dil o rob i Zotit me peshku ene rrugve her mes here /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
me fale me fale ,jo sinqerisht jam keqkuptuar jo se e quaj veten ashtu me fale /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E pse i kerko falje ktija ti...Ti je ylli ime edhe kaq mjafto :kiss:

Guest

FloBo...po te sqaroj icik shpejt e shpejt ..qe te kesh dhe ti nje ide se si eshte puna me Peshkon..
Nje dite te bukur Nendori..data 5 me duket..iken dritat ne Forum..Une e shkreta desha me hy tek tema e Kurioziteteve Boterore,dhe pa dashje hyra tek KLUBI TIRONES..Deren ma hapi Peshkoja,si pronar Klubi qe ishte..Ishte dashuri me shikim te pare..
Qe nga ajo dite ai me mori ne Klub dhe kalova gjithsej me dashni,me fejese ,me martese..vetem nje jave.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti merre si te duah tani..??A kemi qene te lidh ne??

Flobooo.. :wink: uroj, qe kur te ikin dritat ndonjehere tjeter ne Forum,ti te mos biesh, ne ndonje Teme te poshter..se cfare nuk gjen ketu,lloj lloj.. :goofy: ...

Kondre...Faleminderit per akkulloren..deri ne 10 te darkes me ate do merrem une.. :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Ylli ishalla,bje me nai teme anej ka arena nderkombetare t'ja hapi deren Kondra /pf/images/graemlins/laugh.gif Qe sa ta rikujtojme ne te shkuaren te klubi jone ate te njihen me mire me njeri-tjetrin :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

O bom lomsh nashi. Me cin Yll e ke ti ër qafir /pf/images/graemlins/laugh.gif , a me Yllin tem a me yllin tat?

Guest

Peshko mos ma ngit Flobon se e kam kusheri..na doli ne Horoskop..
Horoskopi cfare nuk tregoka kur do.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te Politika te bjere Moira me mire..se ju duhet Politikaneve, kur te jen te stresuar me hallet e popullit..Sa per clodhje nervash ,i co Moira ndonje foto.. :goofy:

p.s..Moira mos kujto se sme ra mendja tek ty.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

:eek: Peshko po shume shpejt i paske bo hapat me fantazine ti ere :rolleyes: mashtrus i dreqit :devil: he me thuj qe s'i ke premtu fantazise per nje jete te lumtur dhe te gjate sebashku, shejton /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithmon i njejti avaz.. ve bast se je tregu edhe "teper" i sjellshem me plaken e saj /pf/images/graemlins/laugh.gif
per vete skam qen najher kur kan ik dritat megjithate po ndodhi shpresoj te bi anej ka erosi :devil:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Mroma Klubi.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Anny prezantohemi...Une jam Ex-gruja e Peshkos..
Po pate nevoje per ndihme hap gojen do te te shpjegoj cdo gje deri ne detajet me te imeta.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.. :wave: Kondre na sill ndonje Akullore se jam merzit.. :tipsy: [/qb]
po pse ex mi,hajde se eshte pak periudhe e kqe po do i rregulloni prape gjerat,
gezohem une jam anny

Kondrapedali

Kondrapedali

Pun e vështir ajo anny! Ka ra Kondra m'at mes nashina ene s'bo mo gëk mëk Peshko. Masnej ta merr menia ty se ja del Peshko Fantazis /pf/images/graemlins/laugh.gif tu shku mo shum për peshk se tu nejt m'shpi :angel: .

assassino26

Primus registratum

Ika une per zot,naten e mire te gjitheve,pervec Kondres.Ishalla shef nai onderr me frike edhe zgjohesh somnambul e hidhesh nga ballkoni
Ishalla e ke shpine ne kat te larte
Gocat i puth fort te gjitha sidomos ex-in
Interistit i birre ta mor me te mire se ka neshjen Juve me Interin ne fundjave edhe mase ja prish menjen Adrianos te beje 3-4 gola :wave:
Ika tashi se kom edhe pune te tjera
Gocaaaaaaaaa :kiss: :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

S'ke fat Peshko, banoj n'kat t'parë /pf/images/graemlins/frown.gif . Nejse, un t'uroj not'n e mir e bofsh qef (s'ta kom merakun se me veten s'të fal ti :tipsy: ).