Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Dolcezza:
[qb] Kalamoja sono giu'...jo giu' come posizione /pf/images/graemlins/laugh.gif ..por giu' di morale :mad:

Che si fa /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Devi stare su di posicione qe ta ndiesh vete su edhe di morale...Come si fa per te nejt su di posicione???Ajo shpjegohet vetem praktikisht :angel:
Putre,shume i ve re kto gjojna edhe ti.I here ne vit e ka robi ditlindjen :rockband:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Praktikisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ma se mi hanno detto che "sembro" una vecchia in menopausa :mad:

Sto male psikollogjikamente /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

kush ta ka thone mi???MA se sembri una adoleshente vergina si ka munsi qe ropt jon kaq t;kqij e thojn llafe kaq te kqija...
Mos ta ka thone nanjoni qe i ke pare borxh mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Ju thate gjuha deri ne rronxe atij qe e ka thone kte,dhe ju befte truni tallash atij qe do e mendoje nje gje te tille.
sa per te tjerat bashkohem me peshkatarin,pozicionet e larta e mbajne moralin gjithmon SU :thumbsup: .si puna e pallatit,me larte je me bukur asht.

assassino26

Primus registratum

Putre,po u bashkove edhe ti me mu,Ska si ma pozicion su ajo...Ke parasyh,maksimumi sanduic :angel:
A thu ta nre nolt edhe ai pozicion moralin?
Pu sa njerez te keqij qe jemi ne...Ajo e shkreta vu moralisht ne flasim per pozicionet e preferuar.
Dolcettina,hajde mbeshtete koken te supi ime edhe qaj te lirohesh :cry:

Diavolessa

Valoris scriptorum

bacio.gif

:wave: befshi qef.

disku

UNI

Yyyy te ka shku nr i posteve 6660 Peshko... :eek: Nr i djallit.. Ok kaq ishte na bjer ca bjonde (Birra edhe femra po ashtu lol)

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Yyyy te ka shku nr i posteve 6660 Peshko... :eek: Nr i djallit.. Ok kaq ishte na bjer ca bjonde (Birra edhe femra po ashtu lol) [/qb]
birra5.jpg

UNe solla birrat ti sill biondet

disku

UNI

bbik08l.jpg

kjo e para do me pi me mu...
Ty te kerkoi kjo ktu poshte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

blonde.jpg

mostro

Putraku

Mu me pelqejn shume tankistet,po njoftet nonji ma boni nji ze se vallai kom met pak that..
kom dy jave qe spi as birre..sa keq jom katandis /pf/images/graemlins/frown.gif

disku

UNI

Edhe 100 ti morracako..Meqe ra llafi ke pas ditlindjen te bi me pagu birrat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Mu me pelqejn shume tankistet,po njoftet nonji ma boni nji ze se vallai kom met pak that..
kom dy jave qe spi as birre..sa keq jom katandis /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Sa keq po na vcika per ty...Ne bereqaves kena qene mire.Hajt zoti te dhashte,zoti te dhashte

mostro

Putraku

Vallai kshu nuk zgjidh gjo...aha te jete per zotin ai thote 1)jo seks para martese,2)mos pi se te bo dom..Ku qem hic gjekundi:(

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Vallai kshu nuk zgjidh gjo...aha te jete per zotin ai thote 1)jo seks para martese,2)mos pi se te bo dom..Ku qem hic gjekundi:( [/qb]
VEte e ke fajin...Cdo ti qe rri ne Itali.Ec e pra shkeputu nga papati hajde knej te pish nai gjo

Paskeni ra te gjithe giu' pas Dolceses /pf/images/graemlins/laugh.gif
S'po rij gjate une se po me prishni edhe mua humorin /pf/images/graemlins/tongue.gif
O Putrako ,e kam festuar ditelindjen tende me ca karkaleca te fresket qe me leviznin ne lavaman,apo kercenin... /pf/images/graemlins/laugh.gif Per te pire nuk dua me ....jam :devil: akoma

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Paskeni ra te gjithe giu' pas Dolceses /pf/images/graemlins/laugh.gif
S'po rij gjate une se po me prishni edhe mua humorin /pf/images/graemlins/tongue.gif
O Putrako ,e kam festuar ditelindjen tende me ca karkaleca te fresket qe me leviznin ne lavaman,apo kercenin... /pf/images/graemlins/laugh.gif Per te pire nuk dua me ....jam :devil: akoma [/qb]
Pse sthua ti qe qenke per tu ngrene edhe ti...KE ngrene karkaleca,ke pire,kushedi sa e mire duhet te jesh tani,per tu kafshuar :goofy:
Mos ik mos ik hajde na nrej cik su se ngelem giu

:tipsy: me nje kusht ... /pf/images/graemlins/laugh.gif t'i lesh kacat pas ores 12..edhe pastaj e hudhim me short se kujt i takojne.. :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :tipsy: me nje kusht ... /pf/images/graemlins/laugh.gif t'i lesh kacat pas ores 12..edhe pastaj e hudhim me short se kujt i takojne.. :kiss: [/qb]
Shtyje icik orarin :wub: